Prima şedinţă de tranzacţionare pentru Infinity Capital Investments sub noua identitate de brand

T.B.
Piaţa de Capital / 11 decembrie 2023

Prima şedinţă de tranzacţionare pentru Infinity Capital Investments sub noua identitate de brand

Infinity Capital Investments (INFINITY), companie listată la Bursa de valori Bucureşti (BVB) de aproximativ un sfert de secol, se tranzacţionează de astăzi, 11 decembrie 2023, sub noul simbol INFINITY ca urmare a procesului de implementare a unei noi identităţi de brand realizate de companie pe parcursul acestui an, se arată într-un comunicat al BVB, remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, "Lansarea noului simbol de tranzacţionare şi a noii identităţi vizuale a companiei noastre sunt paşi importanţi pe care îi parcurgem în evoluţia Infinity Capital Investments, pentru consolidarea rolului nostru ca important investitor de portofoliu din ecosistemul financiar din România. Istoria companiei noastre este strâns legată de evoluţia economiei româneşti. Am învăţat în mai bine de 30 de ani să fructificăm la maxim oportunităţile din economia României şi ştim să construim relaţii de durată cu toţi partenerii. Noul simbol "INFINITY" nu este doar o simplă modificare a identităţii noastre bursiere, ci este şi o reflectare a ambiţiilor şi a angajamentului nostru pentru excelenţă pe termen nedefinit. Prin această nouă identitate, vrem să reafirmăm că suntem deschişi la schimbare, orientaţi către viitor şi pregătiţi să ne adaptăm la provocările unui mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic.", a declarat Sorin-Iulian Cioacă, Director General şi Preşedinte CA Infinity Capital Investments.

Conform sursei citate, preşedintele BVB transmite: "Cu o istorie de 30 de ani, dintre care 24 strâns legaţi de prezenţa la Bursa de Valori Bucureşti, Infinity Capital Investments se numără printre primele companii listate la bursă. În tot acest timp, Infinity Capital Investments, pe lângă rolul său de investitor instituţional al Bursei de Valori Bucureşti, s-a dovedit a fi şi un partener alături de care lucrăm pentru dezvoltarea pieţei de capital. Aş vrea să mă alătur celor care felicită compania pentru noul viitor pe care a decis să îl urmeze prin schimbarea identităţii de brand, care confirmă din nou angajamentul companiei, aliniindu-se totodată la planurile sale de dezvoltare.", a declarat Radu Hanga, Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.

Potrivit sursei menţionate: "Evenimentul de astăzi, care marchează debutul acţiunilor companiei Infinity Capital Investments sub noul simbol bursier, dar şi sub noua identitate vizuală, reprezintă un pas înainte pentru dezvoltarea companiei, în particular, şi pentru dezvoltarea pieţei de capital, în general. Infinity Capital Investments are o bogată exprienţă în lumea investiţiilor, de mai bine de un sfert de secol şi, în calitatea sa de acţionar al Bursei de Valori Bucureşti şi stakeholder important al pieţei de capital, colaborează cu noi, Bursa, pentru a susţine şi promova piaţa de capital din România ca principală sursă de finanţare pentru dezvoltarea afacerilor româneşti. Ne dorim ca Infinity Capital Investments să fie în continuare un jucător dinamic în piaţă, cu decizii de investiţii cât mai bune pentru a asigura succesul companiei, dar şi al bursei.", a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. cine-s de fapt acesti Infinity?

    1. sif5

      Stati departe de Sif uri indiferent de cum s ar numi!

      M am fript acum 15 ani.

      Never again! ;) 

      Secu' isi schimba parul, dar naravul ba! :)

    oamenii lui Sif 1 prezenti la sindrofie adica concertatii sif 1+4+5.

    Ce sa spun, ce schimbare au devenit FP, tot parliti!

    1. ....pentru a asigura succesul companiei, dar şi al Actionarilor!

      Bună seara! Aveți idee cât valorează acțiunile și cum se vând? Vă mulțumesc!

    MULT SUCCES VA UREZ! S-A DUS VREMEA LUI CIUREZU si ai lui. ESTE ACUM O NOUA ERA, cu oameni noi, profesionisti, competenti si competitivi. INFINITY CAPITAL INVESTMENTS este unul dintre pilonii de forta ai BVB. CURAJ si PERSEVERENTA. INVIDIOSII sa se uite la televizor!

    1. Invidioșii se uită la numărul de acțiuni tranzacționate zilnic plus prețul/acțiune față de VUAN.

      Invidioșii se mai uită și la dividendul inexistent distribuit acționarilor după preluarea de către cooperativa Sif 1+4+5 și fondurile adiacente.

      Discountul e la cer în cazul de față.  

      in 2013 cotatia actiunii era mai mare decat acum, la finele lui 2023. stiti cumva, au dat dividende mari de a ramas cotatia la acelasi nivel sau chiar mai jos ca acum 10 ani?

      Da, este era în care micul securist, prespălat în profesor de economii, făcu partajul de Ciorcilă și Najib, risipind ce a strâns Ciurezu! Ai o limbă de lemn demnă de EPOCA DE AUR. PERSEVEREAZĂ, nu te lăsa! Dar faptele voastre încă nu s au prescris. Cristian știe...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb