PRIMARUL PSD AL IAŞIULUI:  "Repartiţia investiţiilor de la bugetul de stat pentru regiunea de nord-est este una mizerabilă"

A.C.
Politică / 22 decembrie 2017

Mihai Chirica

Mihai Chirica

Primarul PSD al Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că repartiţia investiţiilor de la bugetul de stat pentru regiunea de nord-est este una mizerabilă, precizând că în plus Iaşiul pierde şi 15 milioane de euro anul viitor prin reducerea cotei impozitului pe venit la 10%.

Mihai Chirica a afirmat, citat de News.ro: "Regiunea de nord-est primeşte doar 4,48 la sută din totalul investiţiilor la nivel naţional. Asta arată bugetul pe anul 2018. Este o repartiţie mizerabilă, în condiţiile în care populaţia regiunii este de aproape patru milioane de locuitori. Mă întreb care este contribuţia parlamentarilor din Moldova la acest buget? Poţi să scrii comunicate câte vrei, asta e calitatea muncii lor".

El a precizat că pe lângă acest lucru, Iaşiul va pierde în anul 2018 aproximativ 15 milioane de euro, prin reducerea cotei impozitului pe venit de la 16 la 10 la sută.

Mihai Chirica a precizat: "Sunt bani aproape furaţi de la noi. Aici suntem. Toate domeniile de activitate în municipiu vor suferi. S-a ajuns la fundul sacului cu bugetul de stat şi s-a încercat rezolvarea problemei prin diminuarea unor surse locale. Au făcut gafe monumentale în interiorul guvernului în ceea ce priveşte aducerea bugetului pe zero şi completează cu bani de la cei care au făcut ceva pentru România. Nu vor reuşi să mulţumească toţi primarii, va rămâne o masă de primari descoperită, pentru că nu este de unde. Nu va crea solidaritate socială între localităţi. Va apărea invidia. Este o măsură subversivă de a aduce primarii la guvern ca să ceară bani".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb