Princemob Buro: Piaţa de mobilă office second-hand prinde cel mai mare avânt în 2024

T.B.
Companii / 23 ianuarie

George Udrişte, CEO Princemob Buro

George Udrişte, CEO Princemob Buro

Într-un peisaj economic incert, companiile din România, dar şi consumatorii persoane fizice, se orientează tot mai mult spre reducerea cheltuielilor în 2024, având o abordare mai sustenabilă şi eficientă din punct de vedere financiar în ceea ce priveşte amenajarea birourilor, se arată într-un comunicat al Princemob Buro, remis redacţiei. Astfel, piaţa de mobilă office second-hand cunoaşte cel mai mare avânt în acest an, fiind estimată o creştere a cererii de 20% faţă de anul trecut, potrivit Princemob Buro, unul dintre principalii furnizori de mobilier de birou second-hand, precizează sursa menţionată.

Prin folosirea mobilierului second-hand, companiile şi consumatorii pot reducere cheltuielile de 2-3 ori faţă de achiziţia de mobilă nouă, informează sursa.

Potrivit comunicatului "Toate datele noastre ne arată că cererea este în creştere, chiar dacă majoritatea analiştilor sunt sceptici în privinţa unui trend crescător pe parte economica în anul în care am păşit. Iar în acest context, companiile se vor orienta către reducerea cheltuielilor, mobilierul second-hand pentru amenajarea birourilor fiind preferat în acest sens. În ansamblu, experimentăm un avânt fără precedent, mai ales că firmele îşi îndreaptă atenţia către opţiunile care aduc beneficii duble: economisirea substanţială şi responsabilitatea ecologică", declară George Udrişte, CEO Princemob Buro.

Astfel, potrivit Princemob Buro, este estimată o creştere a cererii pentru mobilier second-hand din partea domeniilor medical şi auto. În continuare, afacerile din: agricultură, curierat, comerţ, dar şi IT, vor fi cele mai interesate de mobilă de birou second-hand. Totodată, va fi înregistrată şi o creştere a interesului din partea consumatorilor persoane fizice, în special din raţiuni financiare, relatează sursa.

Conform sursei menţionate "Deşi românii încă au o oarecare reticenţă în faţa ideii de mobilă second-hand, observăm o creştere a cererii pentru birouri şi scaune office pentru casă în a doua jumătate a anului 2023, trend care se va menţine în 2024. Majoritatea clienţilor noştri achiziţionează mobilierul second-hand comercializat de noi datorită raportului calitate-preţ. Toate produsele SH comercializate trec printr-un amplu proces de igienizare şi curăţare. Suntem obligaţi prin lege ca pentru toate produsele care conţin materiale textile sa aplicăm o procedură de dezinfecţie şi alta de dezinsecţie direct în Germania, de unde importăm mobila, iar apoi înainte de a fi comercializate ele trec prin alt proces de verificare a functionalităţilor, ungere, curăţare, spălare şi aspirare acolo unde este cazul, cu soluţii profesionale nemţeşti", explică George Udrişte, CEO Princemob Buro.

Totodată, piaţa de mobilă second-hand va deveni tot mai importantă în economia circulară, ajutând la protejarea mediului, transmite compania. De altfel, România a adoptat Planul de Acţiune pentru Economia Circulară în Octombrie anul trecut, plan ce cuprinde 52 de acţiuni pe termen scurt, mediu si lung, potrivit comunicatului. În acelaşi timp, Princemob Buro contribuie la reducerea poluării şi la protejarea mediului atât prin comercializarea mobilei second hand care favorizează reducerea risipei şi la educarea pieţei, dar şi prin singura campanie de plantare a unui copac pentru fiecare birou vândut, informează sursa indicată.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb