PRINTR-UN PLASAMENT PRIVAT DE OBLIGAŢIUNI  Clinicile Dentare Dr. Leahu au atras zece milioane de lei

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 28 octombrie 2019

Clinicile Dentare Dr. Leahu au atras zece milioane de lei

Titlurile vor fi listate la BVB, în circa o lună

Banii vor fi folosiţi pentru achiziţia unei clinici din Europa de Vest

Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a atras de la investitori zece milioane lei printr-un plasament privat de obligaţiuni, ce poartă o dobândă de 7,5%, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

Cele 100.000 de titluri, cu o valoare nominală de 100 de lei, vor fi listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), iar compania estimează că obligaţiunile, ce vor purta simbolul DRL22, vor intra la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ al bursei noastre în termen de circa o lună.

Practic, compania va fi primul business din sectorul seviciilor stomatologice care ajunge la BVB, dar şi prima companie din healthcare din piaţa AeRO.

Plasamentul, programat iniţial să se finalizeze în data de 1 noiembrie, a fost închis anticipat în urma suprasubscrierii, iar alocarea se realizează pro-rata. La plasament au participat peste 60 de investitori, atât persoane fizice cât şi investitori instituţionali.

Operaţiunea a fost intermediată de BT Capital Partners, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, în calitate de intermediar şi Consultant Autorizat.

Cele zece milioane lei atrase vor fi folosite pentru finanţarea strategiei de dezvoltare a companiei, în special pentru achiziţia unei clinici în Europa de Vest.

Unitatea va fi deja funcţională şi va genera venituri chiar din momentul achiziţiei, contribuind la creşterea numărului de clienţi străini care vor solicita tratamente efectuate la clinicile companiei din ţara nostră, prin fenomenul turismului dentar.

Reţeaua privată Clinicile Dentare Dr. Leahu are deja şase unităţi în Bucureşti şi câte una în Piteşti, Timişoara şi Turda.

În 2018, reţeaua privată de stomatologie a înregistrat venituri consolidate de aproximativ 29,7 milioane lei, o creştere de 70% faţă de 2017 şi un profit net de 2,6 milioane lei. Pentru 2019, conform informaţiilor prezentate în documentul de ofertă, compania estimează venituri de 48,4 milioane lei şi un profit net de cinci milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb