Prinţul Paul, pe lista persoanelor date în urmărire de Poliţie

A.P.
Anticorupţie / 18 decembrie 2020

Prinţul Paul, pe lista persoanelor date în urmărire de Poliţie

Numele prinţului Paul al României, apare oficial pe lista persoanelor date în urmărire, de pe site-ul Poliţiei Române, după ce poliţiştii care au mers joi seară la locuinţa sa pentru a-l ridica după ce a fost condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa nu l-au găsit acasă, scrie News.

"La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brasov a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 42 din 17.12.2020 impotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 in Franta, loc. Paris", conform datelor de pe site-ul IGPR.

El a fost condamnat joi la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru săvârşirea infractiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În finalul deciziei instaneei există şi o menţiune referitoare la onorariul traducătorilor pentru Paul al României şi pentru soţia sa, martor în dosar.

"Onorariul cuvenit traducătorilor de limbă engleză pentru inculpatul Al României Paul Philippe şi martora A României Lia Georgia se suportă din fondul Înaltei Curţi de Casaţie Justiţie", arată instanţa.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prinţul Paul - trei ani şi patru luni. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. ICCJ i-a obligat pe cei condamnaţi la plata mai multor sume de bani. Omul de afaceri Remus Truică a fost luat de acasă, joi seară, de poliţişti, pentru executarea pedepsei de şapte ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa. Poliţiştii nu l-au găsit însă la reşedinţa sa pe prinţul Paul.

"Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obţinere a mandatului european de arestare şi implicit a urmăririi internaţionale", a anunţzat joi seară Poliţia Capitalei.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. La puscarie cu escrocii!

    petrov a scapat si de afacerea asta , ca si din cea cu puiu popovici . justitia independenta !

    1. cand ai vazut ultima data securist arestat?

    printul jigodel ar trebui sa-i tina de urat lui dragnea!

    1. Și lui PETROV care inca fentează justiția în

    Dar banii unde sunt? Ceva popriri? Sufletul! Astia cu pensii speciale! Cum naiba l-au prins doar pe Truica si asta fara nici un ban.

    Conform unor opinii expicate indelung in mass-media Casa Regala a Romaniei face promovarea tarii in lume. Probabil acum este in una din aceste tari si, fiind foarte ocupat, nu a aflat despre condamnare. Trebuie sa fim intelegatori!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb