PRODUCĂTOR DE APĂ: Pandemia i-a făcut pe români să cumpere inclusiv apă online

Miscellanea / 10 decembrie 2020

Pandemia i-a făcut pe români să cumpere inclusiv apă online

Pentru că mulţi români s-au temut sau se mai tem încă să intre zilnic în magazine pentru a-şi cumpăra diverse produse, vânzările online de apă îmbuteliată au crescut puternic în ultimele luni, potrivit producătorului Aur'a Mineral Water, care, pentru a face faţă noului trend, a început să îmbutelieze apă la 5 litri, prin tehnologia Bag-in-Box (un fel de pungă din folii speciale) destinată tocmai acestui tip de comenzi, conform unui comunicat de presă.

Până anul trecut, Aur'a vindea la export 50% din producţie, 20% în HoReCa şi 30% în supermarketuri şi magazine naturiste, în sticle de stlică de 750 ml şi de 330 ml. Pandemia a schimbat lucrurile. "Aur'a îmbuteliată în sticlă de sticlă rămâne produsul nostru nr.1, dar am fost nevoiţi să ne readaptăm. Situaţia din industria ospitalităţii a afectat şi vânzările noastre, dar, în schimb, a crescut foarte mult vânzarea pe online prin comparaţie cu anul trecut, cu 500%, iar asta ne-a dus în situaţia de a regândi strategia de vânzări şi implicit portofoliul de produse", a declarat Horaţiu Rada, preşedintele Aur'a Mineral Water.

Pentru că Aur'a nu există îmbuteliată în PET, ci doar în sticlă, livrarea online a acesteia însemna greutate, fragilitate şi volum mare pentru cantităţi necesare unei familii pe o anumită perioadă. Compania a ales pentru vânzările online, pentru a evita îmbuteliere în PET, tehnologia Bag-in-Box în recipiente de 5 litri, un sistem folosit cu succes la vinuri şi la sucurile de fructe.

Numele Bag-in-Box, tradus mot a mot înseamnă pungă-în-cutie, însă în realitate vorbim de folii multistrat speciale care au un sistem de robinet şi care sunt ambalate ulterior într-o cutie specială de carton. Foliile sunt produse exclusiv pentru îmbutelierea apei şi sunt importate din Spania, având avantajul că, spre deosebire de PET-uri, prezervă gustul apei, nu-l schimbă şi nu îl afectează. Cutiile folosite sunt produse în Italia de o companie care deserveşte cele mai exclusiviste crame din zona viticolă Piemonte.

Apa Aur'a e listată pe eMag sau prin distribuitorul propriu, Aqua Aurum Distribution. Pentru acest nou segment, Aur'a Mineral Water a achiziţionat de la un producător european o linie nouă, specială pentru tehnologia Bag-In-Box. Apa la 5 litri va începe să fie exportată, mai întâi în SUA, Elveţia şi Franţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb