Produsele din carne de pui CocoRico au obţinut certificarea SGS

A.I.
Companii / 13 martie 2017

Produsele din carne de pui CocoRico au obţinut certificarea SGS

Grupul Aaylex, producătorul şi distribuitorul cărnii de pui CocoRico, a obţinut în premieră pentru industria zootehnică românească, certificarea SGS, cu privire la bunele practici ale sistemului integrat de producţie, precizează un comunicat de presă remis Redacţiei.

SGS, lider mondial în ceea ce priveşte inspecţia, verificarea, testarea şi certificarea, este recunoscut la nivel internaţional, pentru evaluarea calităţii şi integrităţii. În urma auditului desfăşurat în prima lună a acestui an şi a dovezilor colectate, a informaţiilor obţinute din vizite în teren, în toate locaţiile de producţie ale Grupului Aaylex, a rezultatelor analizelor de laborator efectuate în laboratoarele SGS şi a documentelor verificate în cadrul acestui audit, echipa de audit SGS a certificat faptul că produsele CocoRico sunt naturale, fără nicio procesare ulterioară abatorizării şi tranşării, respectând cerinţele legislative în domeniu.

SGS certifică şi că întregul proces de producţie al Grupului Aaylex, începând de la compania care produce hrana puilor, la fermele proprii de creştere şi reproducţie şi terminând cu etapa de abatorizare, se realizează fără hormoni de creştere, fără antibiotice de creştere, fără făinuri de origine animală, fără aditivi alimentari, fără aditivi furajeri (alţii decât cei legal înscrişi în registrul de aditivi furajeri), fără a supune carnea niciunei procesări ulterioare abatorizării şi tranşării (inclusiv fără procesare cu substanţe pentru frăgezire sau maturare) şi fără OMG (fără modificare genetică a cărnii).

Raluca Florea, Certification and Business Enhancement Business Manager, SGS România, a afirmat: "Ca şi profesionist, realizarea acestui audit a reprezentat o provocare, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, ne-a surprins în mod plăcut solicitarea Aaylex pentru a realiza un astfel de audit, care să dovedească consumatorilor săi că ceea ce ei comunică sunt fapte reale, verificate şi NU sunt doar afirmaţii fără substanţă veridică. Totodată, pentru SGS a fost interesant să identificăm echipele mixte, cu pregătire de specialitate în medicină veterinară, în domeniul alimentar şi de certificare a sistemelor de management şi să creăm un model de audit specific, care să ne permită să evaluăm în mod independent conformitatea în cadrul unui business complex, care include mai multe etape în lanţul de producţie de carne de pui. Am auditat o companie şi profesionişti care au înţeles cât de important este să lucreze într-un sistem integrat, şi care au dovedit că acest sistem este funcţional şi în situaţii extraordinare, lucru pentru care îi felicit."

Alături de noua certificare specială pentru întregul sistem intregrat de producţie, Grupul Aaylex mai deţine şi certificările altor 8 standarde internaţionale foarte importante: BRC (British Retail Consortium), ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 22000:2005, IFS, BSCI,Yum! Brands Global Restaurants şi Halal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb