Produsele EximBank, temă de studiu pentru angajaţii din bănci

F. A.
Bănci-Asigurări / 29 noiembrie 2010

Personalul din sistemul bancar şi cel din societăţile cu activitate de comerţ exterior va putea cunoaşte în detaliu mecanismul de funcţionare al EximBank, acesta fiind unul dintre modulele de studiu introduse de Institutul Bancar Român (IBR) în cadrul cursului "Metode de finanţare şi decontare în comerţul internaţional. Modelul EximBank", informează un comunicat de presă transmis redacţiei. Cursul va fi lansat în luna ianuarie 2011 şi se va desfăşura în sistem "la distanţă", pe o perioadă de 3 luni, atât în Bucureşti, cât şi pe plan regional.

"Am decis să ne implicăm în acest proiect educaţional alături de IBR pentru că prin expertiza noastră, dată de faptul că nicio altă bancă din România nu are o misiune similară cu a EximBank, putem contribui la crearea unei viziuni de ansamblu asupra mecanismelor financiare de susţinere a exporturilor. Suntem convinşi că, prin familiarizarea cu modul de funcţionare al EximBank şi cu produsele noastre complementare ofertei băncilor comerciale, consilierii bancari vor putea oferi clienţilor soluţii financiare complete", a afirmat Ionuţ Costea, preşedintele EximBank.

"Informaţii despre noile tendinţe în cadrul tehnologiilor utilizate pentru sprijinirea şi finanţarea sistemului comercial internaţional sunt necesare mai mult decât oricând angajaţilor din sistemul bancar, dar nu numai. Pentru a derula o afacere de succes, este nevoie de cunoştinţe aprofundate într-un domeniu atât de dinamic precum finanţarea exporturilor. EximBank utilizează mecanisme moderne, despre care veţi afla mai multe prin intermediul cursului susţinut la Institutul nostru", a declarat Petru Rareş, preşedintele Institutului Bancar Român.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb