Programul "Danone pentru artă" continuă să premieze tinerele talente

M.M.
Ziarul BURSA #Companii / 14 decembrie 2009

Programul "Danone pentru artă" continuă să premieze tinerele talente

"Danone România" a organizat a doua ediţie a concursului de pictură desfăşurat în cadrul Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti, iar patru dintre lucrările câştigătoare constituie temele felicitărilor ce vor fi trimise cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Programul "Danone pentru artă", a fost iniţiat de companie în primăvara anului curent, şi are ca principal obiectiv promovarea tinerilor artişti din România.

Bogdan Ioachim, Director de Comunicare Nutriţie şi Ştiinţă la "Danone România", a declarat: "Dorim să ne implicăm activ în promovarea tinerelor talente artistice din România, să oferim adolescenţilor ocazii şi un climat motivant în care să îşi creeze şi să expună picturile. Alături de economie sau politică, arta este nelipsită dintr-o societate normală, iar cultivarea frumosului este un dar nepreţuit pe care îl putem face societăţii."

Cei 25 de elevi ai Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" - cu vârste cuprinse între 11 şi 19 ani -, care s-au înscris la concurs, au avut la dispoziţie o lună pentru realizarea unor lucrări cu temele: "Impresie de iarnă / Iarna pe strada mea". Juriul, alcătuit din reprezentanţi "Danone", a ales 10 lucrări câştigătoare, autorii acestora fiind premiaţi cu materiale de pictură şi produse Danone.

"Suntem încântaţi să urmărim progresele pe care le fac tinerii artişti de la o ediţie la alta, şi avem toate motivele să sperăm că dintre tinerii premiaţi de noi, unii vor deveni celebri peste cîţiva ani", a continuat Bogdan Ioachim.

Doamna profesor Liudmila Ionescu, director adjunct al liceului, subliniază: "Nicolae Tonitza este cel mai mare liceu de arte plastice din ţară, cu peste 800 de elevi şi performanţe deosebite obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale. Suntem încântaţi de oportunitatea de a pune în valoare creativitatea deosebită a acestor copii."

La rândul său, Andreea Mureşan, Manager Relaţii Publice şi Comunicare la "Danone România" a fost impresionată de talentul tinerilor artişti considerând lucrările înscrise în concurs pline de prospeţime, fiind executate în tehnici sofisticate. "A fost o alegere dificilă şi îi felicităm din toată inima, pe câştigători şi pe toţi participanţii", a concluzionat doamna Mureşan.

La finalul concursului, Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" a găzduit în cadrul serbărilor ocazionate de împlinirea a 60 de ani de existenţă, o expoziţie cu lucrările participante şi o festivitate de premiere pentru câştigători.

Compania DANONE PDPA România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a înregistrat în 2008 vânzări de peste 15,22 miliarde euro. Anul acesta, marca Danone împlineşte 90 de ani de existenţă.

DANONE România a înregistrat în anul 2008 o cifră de afaceri de peste 422 milioane RON. Compania are în prezent peste 700 de angajaţi şi un portofoliu ce depăşeşte 60 de referinţe de produs, principalele mărci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette şi gama Casa Bună

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb