Programul de pregătire dedicat fermierilor MBAG, continuă în această toamnă

Comunicate de presă / 11 august 2021

A doua ediţie a programului de pregătire dedicat fermierilor care îşi doresc business-uri profitabile şi sustenabile, MBAG (Management şi Business în Agricultură) va începe în luna octombrie 2021. Înscrierile în program au loc în perioada 11 august - 10 septembrie 2021. Fermierii care doresc să se înscrie o pot face direct pe site-ul programului (www.mbag.ro), unde pot consulta calendarul de desfăşurare şi criteriile de eligibilitate, conform unui comunicat remis redacţiei.

Programul MBAG este realizat cu susţinerea companiilor: Agrii România, Cargill Agricultura, Microsoft, Raiffeisen Bank, Syngenta, we agri şi Amazag.

Ediţia din acest an MBAG va pregăti 30 de tineri fermieri români din toată ţara - timp de 8 luni vor participa gratuit la cursurile din program. Pe lângă direcţiile principale de învăţare - agricultură, management, vânzări, trading şi tehnologie - programul mai oferă acces la cunoştinţe în domenii precum marketing, HR, juridic sau accesarea de fonduri europene. În plus, cursanţii au posibilitatea să schimbe opinii, să-şi împărtăşească experienţe proprii şi să participe la reuniuni cu asociaţiile din industrie.

"Ne-au bucurat foarte mult întâlnirile cu fermierii din prima ediţie MBAG şi toate interacţiunile pe care le-am avut. Este genul de iniţiativă în care ne face mare plăcere să ne implicăm pentru că punem contribui, efectiv, la o dezvoltare solidă şi sustenabilă a agriculturii. Ediţia precedentă ne-a dat ocazia să cunoaştem fermieri cu o bogată expertiză tehnică care au fost foarte dornici să afle de la mentori noutăţi despre subiectele de actualitate din agricultură şi care au dovedit că fac cu pasiune ce fac. Tocmai de aceea aşteptăm această nouă ediţie cu încredere şi nerăbdare", a spus Raluca Nicolescu, director aria IMM Raiffeisen Bank.

"Continuăm implicarea noastră în crearea unei comunităţi de fermieri performanţi, foarte bine pregătiţi. Vrem să readucem industria agricolă românească acolo unde îi este locul, în topul european, şi facem asta oferind fermierilor români cunoştinţe şi informaţii actuale, utile şi aplicabile. Suntem încântaţi că avem alături de noi unele dintre cele mai importante companii din industrie, parteneri fără de care un astfel de program nu ar fi fost posibil. Prima ediţie s-a bucurat de mare succes. Am avut o selecţie foarte bună de fermieri participanţi şi un transfer de cunoştinte excelent. Deoarece interesul manifestat a fost unul foarte ridicat, anul acesta am hotărât să permitem unui număr mai mare de participanţi să acceseze programul. În plus, am mărit durata de desfăşurare, crescând numărul de companii partenere şi de traineri implicaţi. Ştim că aşteptările fermierilor sunt foarte mari şi suntem hotărâţi să oferim o experienţă unică, prin curricula complexă, calitatea informaţiei, a speakerilor şi a fermierilor admişi", a declarat Laurenţiu Asimionesei, reprezentant al companiei Amazag, fondatoarea programului MBAG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb