PROGRAMUL RAIFFEISEN COMUNITĂŢI: 117 proiecte educaţionale au intrat în cursa pentru 500.000 de lei finanţări nerambursabile

J.P.
Comunicate de presă / 1 septembrie 2020

117 proiecte educaţionale au intrat în cursa pentru 500.000 de lei finanţări nerambursabile

117 proiecte de educaţie non-formală au intrat în prima etapă de jurizare a programului de granturi Raiffeisen Comunităţi, ediţia 2020, care acorda finanţări nerambursabile în valoare totală de 500.000 lei pentru 10 proiecte educaţionale derulate de ONG-uri şi instituţii publice de învăţământ, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Până pe 17 septembrie, proiectele vor fi evaluate de un juriu format din 100 de angajaţi Raiffeisen Bank din toată ţara şi de specialiştii în proiecte comunitare ai Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare.

După verificarea criteriilor de eligibilitate în programul Raiffeisen Comunitati, 117 proiecte din cele 149 înscrise au trecut mai departe în prima etapa de jurizare şi vor fi evaluate de doua echipe diferite de juraţi:

O echipa de specialişti în proiecte comunitare formată din echipa Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi echipa de Comunicare Raiffeisen Bank România. Notele acordate de echipa comună ARC şi Raiffeisen Bank au o pondere de 70% în clasamentul primei etape de jurizare.

O echipă de juraţi voluntari formată din 90 de angajaţi Raiffeisen Bank din toată ţara. Notele juraţilor voluntari au o pondere de 30% în clasamentul primei etape de jurizare.

Primele 20 de proiecte din clasament vor intra într-o ultimă rundă de evaluare, în care un juriu independent va alege câştigătorii celor 10 granturi în valoare de 50.000 lei fiecare. Câştigătorii vor fi aleşi în urma unor interviuri online intre juriu şi reprezentanţii organizaţiilor finaliste.

Corina Vasile, Director de Comunicare la Raiffeisen Bank România: "Suntem bucuroşi să vedem cum, de la an la an, primim propuneri de proiecte tot mai solide, gândite să devină sustenabile şi să continue impactul pozitiv în vieţile comunităţilor, chiar şi după ce finanţarea Raiffeisen Bank se încheie. Anul acesta, multe dintre şcolile şi organizaţiile guvernamentale care ne-au propus proiecte de educaţie au gândit idei adaptate noilor condiţii impuse de pandemie. Cu ediţia de anul acesta, ajungem să acordăm finanţări nerambursabile în valare de 1 milion de euro pentru 140 de proiecte comunitare".

Proiectele propuse se încadrează în domeniul educaţiei civice (48), al educaţiei profesionale (33), educaţiei financiare (20) şi educaţie antreprenoriala (18). Cele mai multe dintre ele sunt propuse de organizaţii şi scoli din Bucureşti (41 de proiecte), jud. Cluj (12), Iaşi (7) şi Braşov (5).

Programul Raiffeisen Comunităţi se află la a zecea ediţie, timp în care a acordat finanţări în valoare de 870.000 euro pentru 129 de proiecte implementate în întreagă tara.

La jumătatea acestui an, Raiffeisen Bank avea în portofoliu peste 2,12 milioane de clienţi persoane fizice, aproximativ 97.000 de IMM-uri şi 5.700 de corporaţii. 4880 de angajaţi lucrează în cele 350 sediii ale băncii prezente în toată ţara. Banca are o reţea de peste 770 de ATM-uri, aproximativ 23.000 de POS-uri şi 335 de maşini multifuncţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb