PROIECT DE ŢARĂ Vânzător: Liviu Dragnea, PSD

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 20 iunie 2017

Vânzător: Liviu Dragnea, PSD

Actualizare 22:52 "Sunt realist, mîine trece moţiunea", a declarat, acum cîteva minute, Liviu Dragnea, care a ieşit în viteză de la şedinţa membrilor PSD, care se desfăşura în Hotelul Rin, care aparţine fraţilor Negoiţă. Politicianul a mai spus că nu face conferinţă de presă la restaurant.

Actualizare 15:25 Zvonuri: Se pare că în această seară, la Hotelul Rin din Bucureşti, se discută soarta lui Liviu Dragnea la conducerea PSD, liderii partidului (în special cei din Arad) luând în calcul mazilirea acestuia.

Potrivit surselor, la întâlnire vor participa, pe lângă liderii din teritoriu, şi parlamentarii PSD.

(A.S.)

-----------

Actualizare 11:56 Înţelegerea dintre UDMR şi PSD pentru moţiunea de cenzură a picat

Biroul Permanent al Senatului a decis în această dimineaţă să retragă de pe ordinea de zi legile negociate, ieri, cu UDMR în schimbul susţinerii moţiunii de cenzură. Printre actele normative care trebuiau votate de senatori se numără instituirea zilei de 15 martie că ziua maghiarilor din România şi două modificări la legea educaţiei, potrivit surselor din presă.

Urma să aibă loc o şedinţa a conducerii Camerei Deputaţilor, la ora 09:30 necesară procedural pentru a permite comisiilor parlamentare să lucreze, de la ora 10:00, pe proiectul de lege esenţial pentru UDMR. Niciuna dintre aceste şedinţe nu a început însă, pentru că Liviu Dragnea se afla încă în discuţii împreună cu liderii UDMR. Aceştia nu s-au putut pune de acord pe cerinţele parlamentarilor UDMR, conform Hotnews.ro.

Cseke Attila, senatorul UDMR a criticat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului: "Azi în România învăţământul teologic e susţinut de statul român de la bugetul de stat. E finanţat cultul majoritar, cât şi cultul catolic. În schimb, pentru cultul protestant nu există această posibilitate legală. Această lege punea egalitate pentru toată lumea, pentru toate cultele religioase aşa cum Constituţia României consacră această egalitate".

Attila a adăugat: "În al doilea rând, copiii care sunt la şcoală cu o limbă de predare a minorităţilor naţionale. Pentru învăţarea limbii şi literaturii române au un program special pentru că limba lor maternă nu e limba română. Dar acest lucru nu e corelat în ceea ce priveşte susţinerea examenului de capacitate şi de Bacalaureat, care trebuie să se desfăşoare la fe, după programa specială".

Potrivit sursei citate, în sala de şedinţe a comisiilor parlamentare - juridică, administraţie şi drepturile omului -, deputaţi de la toate partidele care aşteaptau începerea şedinţei de 40 de minute au fost martorii unui eveniment: deputatul PNL, Florin Român a pus o melodie patriotică pentru "Transilvania măreaţă" care s-a auzit prin difuzoarele de pe mese în întreaga sală.

(A.C.)

--------

Preşedintelui PSD Liviu Dragnea nu-i ajunge să se întoarcă împotriva propriului guvern, contra căruia a depus moţiune de cenzură, ci, acum, se întoarce şi împotriva propriului electorat, făcându-le maghiarilor hatârul oficializării datei de 15 martie ca Zi a Maghiarilor din România, în vederea căreia, ieri, Comisiile senatoriale de administraţie publică şi pentru drepturile omului au întocmit raport favorabil adoptării unui proiect de lege.

PSD a respins în mod repetat ideea coaliţiei cu UDMR, atât în campania electorală, cât şi pentru alcătuirea majorităţii parlamentare, astfel atrăgându-şi simpatiile electoratului naţionalist, consolidat şi prin accesele de personalitate manifestate în faţa "ideii europene".

Concesia făcută ieri Uniunii maghiarilor nu ţine cont de sentimentele electoratului PSD.

Ba, mai mult, PSD îşi îngrămădeşte electoratul, căci raportul de ieri al Comisiilor a acceptat înmulţirea localităţilor unde maghiara devine limbă oficială în instituţiile statului (au coborât pragul de la 20%, la 10% maghiari din totalul populaţiei localităţii).

Aşa i-a plătit UDMR-ului voturile în favoarea moţiunii de cenzură.

Mamă, ce gheşeft pe UDMR!

Ce-i costă pe unguri?

Nimic - votează să cadă guvernul PSD şi atât.

Ce primesc?

Wow!, dacă se ambiţionează, UDMR impune MAGHIARA CA LIMBĂ OFICIALĂ ÎN BUCUREŞTI!

Este de ajuns să strămute câteva mii de unguri în Capitală.

Abia acum răposatul Corneliu Vadim Tudor merită citat în felul cum l-a caracterizat pe preşedintele PSD: Liviu Dragnea îşi poartă sub nas frâna pentru muci.

La ce cote îşi merită dispreţul Dragnea, după un astfel de compromis idiot?!

Să nu fii tu în stare să-ţi dărâmi propriul guvern?!

Vorba lui Gigi Becali: "Măi Dragnea! Cum măi Dragnea, miniştrii PSD votează moţiunea care spune că sunt proşti, măi Dragnea?! Şi cum, măi Dragnea, după două săptămâni îi pui la loc, în noul guvern, că acum sunt deştepti, măi Dragnea?!"

Un Grindeanu inventat de tine însuţi, un nimeni cu dinţi, să te facă să-ţi ieşi din minţi că nu poţi să-l dai jos, cu toată majoritatea parlamentară cu care te baţi în piept?

Este că ai pierdut majoritatea?!

Este că ţi-e frică, măi Dragnea?!

De fapt, ce spui tu, mustăciosule Dragnea?

De fapt tu spui că guvernul pe care tu l-ai pus şi tu l-ai monitorizat este prost şi, deci, aşa cum arată Grindeanu, spui că tu, măi Dragnea, eşti prost.

Ba, chiar, făcând acest gheşeft pentru UDMR, tu spui că nu eşti în stare să-ţi dai jos guvernul prost pe care l-ai pus şi care a guvernat prost.

Adică, măi Dragnea, te declari nu doar prost, ci şi nevolnic.

Cum eşti tu, aşa e şi PSD-ul, pentru că nimeni din PSD nu te contrazice (adevărul este că îi excluzi din PSD pe cei care te contrazic pe faţă, aşa că nu te mai contrazice nimeni, pe faţă).

Măi Dragnea, mustăciosule!

Hai să tragem o concluzie!

Tu ne spui, mai pe ocolite, că tu şi PSD nu sunteţi în stare să guvernaţi.

Voi nu sunteţi în stare decât să minţiţi.

Şi minţiţi prost.

Liviu Dragnea a afirmat că nu-i decât o coincidenţă că UDMR şi-a obţinut avizarea legilor acum, înaintea votării moţiunii.

Hai, măi mustăciosule, plimbă-ţi mucii de unde-ai venit!

Opinia Cititorului ( 53 )

  1. Era vorba aia adevarata: Nu ne vindem tara! O dam gratis!

    Oare nu se gaseste ac pentru acest cojoc ? 

    1. ,,Exista institutii pe care eu le respect foarte mult, dar eu am decis, si colegii mei ma sustin, mai ales dupa ce s-a intamplat ieri, sa separam apele dintre servicii si partide” Dragnea

      Din clipa în care ăsta și-a propus să separe apele, Securitatea a intrat în vrie.

      Ce zici Make? Cum o dai cu mantaua? 

      Dragnea este Ungur!

      Incepind de ieri, pe Dragnea il cheama "Domnul Muci".

      Doar daca-i spui pe nume pot intelege la cine te referi. 

      Dacă rezolvă marioenta șantajată de DNA, sistemul rămâne fără buget, iar apoi îi vor pica și instituțiile de forță folosite doar pentru șantaj.

      Mai sunt zile în calendar până la alegeri și ce va ajunge la urechile oamenilor nu mai spală mafia securistă 1000 de ani. 

      Esti dus rau, vrei sa nu mai dai buget la SRI si SIE?! Esti dus cu pluta, nene!

      Nu eu am băgat bani în Ghiță și în Condrea.

      Unul s-a dus rău, celălalt s-a dus în Serbia. 

    Departe de mine sa-mi placa Dragnea sau sa fi votat vreodata PSD dar atata oportunism, Gold si cu stein, dublat de o ignorare totala a deontologiei si a bunului simt nu cred ca am mai vazut. Si chiar mai existau consumatori care va credeau.

    1. Esti prost

      La ce si cum fac lichelele astea exprimarea autorului este chiar decenta. Din doua una: ori esti un ipocrit frustrat ori esti un sihastru neprihanit. Nu astept raspuns.

      Lectie de spirit civic, in primul rand si abia apoi lectie de jurnalism. Make este cu atat mai necesar cu cat mai exista unii ca Kolo si ca Dragnea.

      Multumesc, Make! 

      Se pare ca Make te-a lovit drept in furca pieptului, unde-i greu voinicului. :))

      Las' ca-ti trece! Fii barbata! :)) 

      Ai ratat o buna ocazie de a tace din gura. Data viitoare, te rog n-o mai rata.

      Ai prins viers, Kolo?

      Parca-ti interzisesem accesul la comentarii... ma insel?

      Hai, zi ce ai de zis, iti promit ca nu te dau pe mina politiei! 

      corect se spune de a tacea din gura MIhai D

      Numai acolo puteai sa intri la inchisoare pentru "comentarii".

      Doar mirlanii se reped sa-si dea cu parerea cind nu stiu despre ce este vorba.

      Hai sa fim seriosi, d-le! Textul de mai sus mi se pare de o calitate atat de proasta incat merita in cel mai bun caz premiul "Pacat de hartie". Nu ma refer la continutul pretins politic - am indoieli serioase in privinta faptului ca e potrivit ca un "ziarist" de la un jurnal financiar sa fie pamfletar politic - ci la forma literara, adica la acea forma pe care articolul nu o are, fiind el o increngatura amorfa de idei intortocheate si de rautati fara noima.

      Nu, draga, dar acum serios! Cum isi permite MAKE acesta?!

      Nu esti roman? se spune/scrie "de a tacea din gura" ; ai chiulit la limba gramatica. Asa ca cel ma bine ar fi sa "tace din gurita". 

      Vezi! Silviuca le are cu limba....... 

    Presimt ca azi presa va fi in flacari. Sa dea Domnul ca sa nu ajunga tara-n flacari!

    Ticalosul asta de Dragnea, acest “mindru ca-i roman” nu mai are incredere in “romanii lui mindrii” si cauta sprijin la unguri. Are calea deschisa, celalat vindut, Tariceanu, este linga el si-i deschide toate portile. Fortele care ne vor alaturi de Rusia se manifesta din plin. Dragnea vrea si el axa lui, cei drept cam frinta: Bucuresti, Sofia, Belgrad, Budapesta, Moscova. Si daca nu-l opreste nimeni, o va face! 

    Chiar sa nu se gaseasca in PSDul ala cineva sa ia si sa ridice steagul libertatii, sa ne scape de ticalosul asta care mereu scoate din sordidele tainite ale doveditului monstrous “Plan de guvernare pentru fericirea romanilor” idei, actiuni, fapte din ce in ce mai distrugatoare de tara. Auzi tu, legilor preconizate le-a venit rindul! Da, stie orice roman votant sau nu al PSD, dar mai ales votantii PSD ca aceste legi sunt si ele in vestitul Plan de guvernare, care devine pe z ice trece tot mai cuprinzator in monstruozitatea lui.  

    Chiar toti pesedistii sa fi ajuns atit de sclavi ai lui Dragnea incit sa lase tara in miinile acestui ticalos, Dragnea!, sau ale lui Ponta, dovedit la fel de ticalos. Premiul pentru cel care va fi in stare sa faca asta va fi urias! 

    Bravo Dragneo, ne-ai dovedit ca esti mindru ca esti roman! 

    Bravo Dragneo, ne dovedesti acum ca esti mindru ca esti tradator si vinzator de neam si tara! 

    Bravo! 

    Hai Becali! :))

    1. ce muiere deliranta a putut scrie otravurile astea

    Excelent Becali: Dragnea a devenit un anus contra naturii. 

    De data aceasta, domnule MAKE, jos palaria! Unde va pricepeti, va pricepeti. Poate intr-un articol viitor o sa expuneti si cat este de penibil PSD Dragnea ca se lasa evaluat de unul ca Valcov! Azi as fi vrut ca Vadim sa fie in viata.

    1. Gigi de la scularie ai reaparut? Spune cum vrei sa fii util azi?

    ... trebuie ars pe rug , impreuna cu toti PSD-istii !

    1. Să începem cu Securitatea care vă menține săraci și needucați ! :)

      noroc cu dragnea, educatul, care incearca sa ne educe si pe noi?

      Nu știu. Securitatea fură de 27 de ani.

      Poate încercați și altfel. 

      Exagerezi fetito! Stai in banca ta!

    Exceptional articol!! Nu pot sa cred ca suntem vanduti si nu facem nimic!! Toata presa ar fi trebuit sa arate astazi ca BURSA!! Piata Victoriei nu este inca plina??

    1. Dați alarma. Toți securiștii să vină în Piața Victoriei!!!

    Exceptional articol!! Nu pot sa cred ca suntem vanduti si nu facem nimic!! Toata presa ar fi trebuit sa arate astazi ca BURSA!! Piata Victoriei nu este inca plina??

    Sa nu-i lasam sa faca asta! Spiritul civic sa renasca!

    1. Dragnea v-a agitat și v-a lăsat în piața Victoriei fără subiect.

      Ce comentariu imbecil!

    Oare chiar nu ne mai scapa nimeni de Dragnea???

    1. Ponta este patriot si uman!

      Acum nu mai iese nimeni in piata!

      Chiar vor sa treaca motiunea? 

      Ponta e patriot si uman. Uiti ca el a aprobat constructia moscheii in Bucuresti? Sau esti doar postac de-al lui Ponta? Si nu, Dragnea nu e cu nimic mai grozav. Si nici liberalii, care au votat in masa pentru aprobarea cotelor obligatorii de refugiati pentru Romania.

      Retin din comentariile politice a doua babute: Auzi maica, pentru binele tarii, pentru binele PSD, cel mai bine ar fi sa-si dea amindoi, Dragnea si Grindeanu, demisia. Una dintre ele: Auzi tu, mie nu-mi place deloc nici Ponta asta, si am auzit ca-i sluga lui Sauron.

      Corect. Procedind asa Dragnea si Grindeanu ne-ar scapa de multe necazuri. 

      N-am nimic impotriva ca Ponta sa-i rupa gitul lui Dragnea. Dar sa se opreasca aici!

    Cred ca termenul e prea tare. hai sa-i spunem mucos!

    1. e mai frumos!

      nu este prea fumos sa dai intr un om care cade.asa ceva fac numai frustratii.

    Vezi, Make, ce înşelătoare sunt vremurile? Altfel se făcea jurnalism cu câţiva ani în urmă: dădeai două-trei limbi la băsescu-n dos, afuriseai una bucată Ponta şi pac, bănuţul curgea! Acum lumea e nedreaptă. Te sună „băiatu”, îţi dă subiectul, peste fix zece minute se suceşte treaba. Nici tu nu mai înţelegi nimic. Să-l pupi în fund pe Ponta sau să-l beşteleşti pe Dragnea? Nimeni nu mai ştie. Nasol, bre, amară pâinea de ziarist conectat!

    1. Negocierile cu UDMR au incetat si datorita faptului ca media a dat in clocot.

      Ce ai inteles tu din articol?

      Ca eu vreau oficializarea limbii maghiare?

      Sika, incuie-te in casa!  

      ...Si arunca cheia pe fereastra...

      Prostia astuia de semneaza Sika este antologica! Rar se da de gol cineva in halul asta!

    D-le Make , ce mai tura vura, BASIESCU e de vina , i-achemati-i pe "expertii" SOVIANI sau SORIN FRECIU ; sa pofteasca la taclale si tov. BLANCULESCU sa ne zica ce bine era tovarasia ponta -erdogan,dar TORPILORUL BASIESCUO le-a incurcat afacerile "baietilor buni", nu-i asa ???!!!???

    1. Ma gindesc: sa te tai, sa nu te tai...

      Astept sa delirezi si ceva nou, pe asta ai mai scris-o. 

    Bun articol. Cumanul "muc cel mic" este dispus sa dea foc la tara ca sa scape de raspunrere-puscarie, iar psd il ajuta.

    RUSINE PSD !!! 

    Dragnea,vrea sa dea ARDEALUL GRATIS,la unguri,numai sa distruga GUVERNUL ,PUS DE EL.ASTA NUMAI CA SA SCAPE DE PUSCARIE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb