ZIARUL BURSA

20 iunie 2017
Ediţia din 18.10.2024
Vânzător: Liviu Dragnea, PSD

PROIECT DE ŢARĂ Vânzător: Liviu Dragnea, PSD

MAKEPolitică / 20 iunie 2017

Actualizare 22:52 "Sunt realist, mîine trece moţiunea", a declarat, acum cîteva minute, Liviu Dragnea, care a ieşit în viteză de la şedinţa membrilor PSD, care se desfăşura în Hotelul Rin, care aparţine fraţilor Negoiţă. Politicianul a mai spus că nu face conferinţă de presă la restaurant.

Actualizare 15:25 Zvonuri: Se pare că în această seară, la Hotelul Rin din Bucureşti, se discută soarta lui Liviu Dragnea la conducerea PSD, liderii partidului (în special cei din Arad) luând în calcul mazilirea acestuia.

Actualizare 11:56 Înţelegerea dintre UDMR şi PSD pentru moţiunea de cenzură a picat

-------

Preşedintelui PSD Liviu Dragnea nu-i ajunge să se întoarcă împotriva propriului guvern, contra căruia a depus moţiune de cenzură, ci, acum, se întoarce şi împotriva propriului electorat, făcându-le maghiarilor hatârul oficializării datei de 15 martie ca Zi a Maghiarilor din România, în vederea căreia, ieri, Comisiile senatoriale de administraţie publică şi pentru drepturile omului au întocmit raport favorabil adoptării unui proiect de lege.

Trocuri politice şi patriotism doar de paradă!

O.D.Politică / 20 iunie 2017

Lupta politică din interiorul PSD se transformă într-o mare victorie pentru UDMR. Dorind cu orice preţ să îl debarce din fruntea guvernului pe Sorin Grindeanu, parlamentarii PSD, coordonaţi de Liviu Dragnea, sunt dispuşi la concesii pe bandă rulantă în favoarea partidului care reprezintă comunitatea maghiară, pentru ca acesta, la schimb, să voteze moţiunea de cenzură.

FONDUL PROPRIETATEA CERE REVOCAREA A PATRU MEMBRI DIN CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE AL HIDROELECTRICA Gabriel Dumitraşcu: "FP a consimţit complice la derapajele de la lege ale Ministerului Energiei"

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 20 iunie 2017

Fondul Proprietatea a solicitat revocarea, într-o viitoare AGA, a celor patru reprezentanţi ai Ministerului Energiei rămaşi în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, după demisiile lui Gheorghe Gabriel Gheorghe şi lui Dorin Liviu Nistoran, FP aducând acuzaţii grave conducerii producătorului de energie.

Normalizarea dobânzilor, un obiectiv imposibil pentru Federal Reserve?

Normalizarea dobânzilor, un obiectiv imposibil pentru Federal Reserve?

CĂLIN RECHEAInternaţional / 20 iunie 2017

CĂLIN RECHEA

Creşterea dobânzii de politică monetară din SUA, până la intervalul ţintă de 1% - 1,25%, şi anunţarea intenţiei de pornirea a procesului de reducere a bilanţului băncii centrale în acest an sunt considerate "semnale ale încrederii Federal Reserve în creşterea economică şi întărirea pieţei muncii", după cum scrie Reuters.

Guvernare cu claxon

Cătălin AvramescuEditorial / 20 iunie 2017

Cătălin Avramescu

Scena nr. 1. În intersecţie la Ştefan cel Mare. Este miezul zilei. Coada de maşini aşteaptă să facă stânga, la semafor. Circa zece oameni, fiecare în maşina lui, cu chipul schimonosit de ură. Lovesc convulsiv în volan, claxonând ca apucaţii.

DNA sesizează Parchetul în cazul înregistrărilor cu Laura Codruţa Kovesi

DNA sesizează Parchetul în cazul înregistrărilor cu Laura Codruţa Kovesi

Anticorupţie / 20 iunie 2017

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, ieri, că în cazul înregistrărilor cu Laura Codruţa Kovesi apărute în presă a sesizat procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a aprecia asupra necesităţii sesizării din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Instituţiile statului în circul politic pesedist

Instituţiile statului în circul politic pesedist

MIHNEA DUMITRUPolitică / 20 iunie 2017

Actuala criză politică reprezintă un test pentru instituţiile statului democratic. Conflictul din interiorul Partidului Social Democrat, dar mai exact dintre Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea, trage după sine instituţiile pe care aceştia le conduc. Aceasta este singura optică prin care actuala ceartă poate fi analizată coerent, în măsura în care niciunul dintre actorii implicaţi nu are, în fapt, vreun ascendent asupra celuilalt.

Criza politică la "firul ierbii"

Criza politică la "firul ierbii"

DAN NICOLAIEPolitică / 20 iunie 2017

Criza politică declanşată în PSD şi care a afectat activitatea Guvernului a monopolizat agenda presei, televiziunile şi site-urile difuzând în buclă reacţii şi contra-reacţii ale celor două tabere aflate în conflict.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 20 Iunie 2017

MACRO NEWSLETTER 20 Iunie 2017

Internaţional / 20 iunie 2017

Vânzările retail din Marea Britanie au scăzut semnificativ peste aşteptări în luna mai 2017, cu o rată lunară de 1,2%, după un avans de 2,5% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 0,9%, de la 4,2% în luna anterioară.

"Energia viitorului", la EXPO ASTANA 2017

A.G. Companii / 20 iunie 2017

Peste 115 state şi 22 de organizaţii internaţionale participă la evenimentul EXPO Astana 2017, cu tema "Energia viitorului", care se derulează până pe 10 septembrie 2017, iar organizatorii estimează că evenimentul va atrage peste cinci...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo