PROIECT EDITORIAL SUSŢINUT DE APA NOVA APA NOVA BUCUREŞTI deschide noul "Centru Relaţii Clienţi"

Companii / 13 octombrie 2017

Mădălin Mihailovici

Mădălin Mihailovici

Apa Nova Bucureşti (ANB) deschide, începând cu data de 16.10.2017, noul său "Centru Relaţii Clienti'. Situat într-un spaţiu modern, atât prin facilităţile oferite, cât şi prin design, aflat pe strada Dinu Vintilă nr. 11, (clădirea Euro Tower, parter). Acesta va include atât serviciul de casierie, cât şi pe cel de servire clienţi şi va funcţiona de luni până vineri între orele 7.30 şi 19.30.

Dotat cu cele mai noi facilităţi digitale în materie de servire clienţi şi dezvoltat după conceptul "one stop shop", noul centru va face posibilă reducerea la jumătate a timpilor de aşteptare şi de răspuns la solicitările tuturor persoanelor care le va trece pragul.

Referindu-se la această lansare, Jorj Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova Bucureşti, a declarat: "Noul "Centru Relaţii Clienţi" al Apa Nova Bucureşti devine interfaţa cheie între companie şi clienţii noştri, iar prin creşterea standardelor de calitate, introduse cu această ocazie, ne dorim creşterea gradului de confort, siguranţă şi satisfacţie a tuturor clienţilor ANB, existenţi şi potenţiali."

Structurat pe 5 zone distincte - Recepţie, Casierie, Consultanţă, Contractare şi Zona de întâlnire' - noul Centru Relaţii Clienţi ANB va oferi, de asemenea, posibilitatea reducerii timpului de intervenţie al echipelor tehnice: de la 24 ore la 6 ore (de la vizita clientului) şi a timpului de încheiere a contractelor de la 3 zile la 30 de minute, dacă documentaţia depusă este completă. De asemenea, timpul de prelevare a probelor de apă din alte surse, pentru analiza calităţii se reduce cu 24 ore.

Dincolo de siguranţa la riscuri de seism şi incendii, oferită de clădirea ce găzduieşte centrul şi de confortul clienţilor şi al salariaţilor ANB, mutarea într-un sediu modern a venit şi ca urmare a dorinţei clienţilor, afirmă oficialul ANB. "Studiile şi cercetările de piaţă, dezvoltate în ultima perioadă de către companie, au arătat dorinţa clienţilor de a regăsi în furnizorul lor de servicii de apă, o companie modernă, inovativă şi cât mai prietenoasă în relaţia cu ei. Prin această lansare, am făcut încă un pas în întâmpinarea dorinţelor şi solicitărilor clienţilor noştri," a încheiat Mihailovici.

Odată cu lansarea noului Centru Relaţii Clienti, vechea locaţie a casieriei din strada Aristide Demetriade nr. 2 va fi închisă, toţi clientii şi potenţialii clienţi ai Apa Nova Bucureşti, fiind invitaţi şi aşteptaţi la noua locaţie.

Apa Nova Bucureşti, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Bucureşti. Apa Nova Bucureşti are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb