"Proiecte de peste 2 miliarde euro - pe scena Galei Smart City Industry Awards"

C.P.
Companii / 21 martie

"Proiecte de peste 2 miliarde euro - pe scena Galei Smart City Industry Awards"

"Viitorul oraşelor inteligente: de la viziune la implementare, prin investiţii masive şi licitaţii în comunităţile noastre"

Pe 4 aprilie, la Gala Smart City Industry Awards (SCIA), ediţia a 8-a, participanţii vor fi martorii unei demonstraţii de forţă economică şi tehnologică, prezentând proiecte în valoare de peste 2 miliarde de euro, arată un comunicat al companiei. "Aceste proiecte ambiţioase reprezintă nu doar viitorul oraşelor noastre, ci şi oportunităţi unice pentru partenerii noştri", subliniază sursa citată.

Într-un cadru exclusivist, organizat sub patronajul Ministerului Energiei şi în parteneriat cu EIT Urban Mobility, SCIA 8 devine podiumul unde proiectele Smart City ce vor modela infrastructura urbană a României sunt prezentate în faţa unei audienţe de elită, formată din decidenţi şi lideri guvernamentali, reprezentanţi ai sectorului privat şi experţi în tehnologie.

"Acest eveniment nu numai că celebrează inovaţia şi excelenţa în domeniul oraşelor inteligente, dar subliniază şi miza economică semnificativă a proiectelor prezentate. De la sisteme avansate de mobilitate urbană şi infrastructură verde până la digitalizarea serviciilor publice, fiecare proiect reflectă angajamentul României către o transformare urbană durabilă şi eficientă, deschizând calea către licitaţii competitive care vor atrage investiţii naţionale şi internaţionale.

Focusul pe proiecte de o asemenea amploare economică la Gala SCIA încurajează dialogul între toţi actorii implicaţi în ecosistemul Smart City - de la administraţii publice la dezvoltatori şi companii de tehnologie - creând un mediu propice pentru colaborări strategice şi pentru maximizarea impactului economic al acestor investiţii", mai precizează comunicatul.

Participanţii la eveniment vor avea oportunitatea exclusivă de a interacţiona direct cu iniţiatorii proiectelor, înţelegând nu doar tehnologiile şi soluţiile propuse, dar şi planurile de implementare şi perspectivele pentru anumite licitaţii. Este o fereastră de oportunitate unică privind viitorul oraşelor inteligente din România, care pune bazele pentru un val de transformare urbană fără precedent, conform sursei citate.

Gala SCIA 8 evidenţiază rolul crucial al oraşelor inteligente în dezvoltarea economică durabilă a României, demonstrând potenţialul masiv de creştere şi inovaţie care poate fi deblocat prin licitaţii transparente şi investiţii strategice.

Asociaţia Română pentru Smart City este dedicată promovării inovaţiei şi a soluţiilor tehnologice avansate pentru dezvoltarea sustenabilă a oraşelor inteligente din România şi din întreaga lume. ARSC este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în 2016 care, alături de peste 350 de membri şi parteneri, încurajează inovaţia, digitalizarea şi noile tehnologii ca mijloace pentru transformarea comunităţilor locale în oraşe inteligente şi durabile, dezvoltând soluţii eficiente şi sustenabile pentru oraşele şi comunităţile din România.

Gala Smart City Industry Awards, ediţia a opta, este organizată Sub Patronajul Ministerului Energiei şi în parteneriat cu EIT Urban Mobility un organism al Uniunii Europene.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb