Proiectele rezidenţiale Adora au perspective bune de extindere în 2016

Ioana Dogaru
Companii #Construcţii / 2 februarie 2016

Proiectele rezidenţiale Adora au perspective bune de extindere în 2016

Politica bună de preţuri, finisajele excelente şi calitatea construcţiei, precum şi compartimentarea inteligentă au stimulat vânzările la proiectele Adora din Bragadiru, Arad şi Timişoara, precum şi în proiectul lansat anul trecut în Pipera, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În Adora Urban Village toate apartamentele cu 3 camere şi studiourile sunt vândute, pentru Adora Park din Arad 85% din unităţi sunt vândute, iar în Adora Forest din Timişoara 40% din bloc este ocupat deja, potrivit comunicatului.

"Clientul tipic pentru proiectele Adora preferă fie apartamentele cu 3 camere fie studiourile, mai ales că oferim avantajul unei mini-camere în plus, rezultat al compartimentării inteligente. Această mini-cameră poate fi folosită în multiple moduri, de la o cameră de hobby, o cameră de joacă pentru cei mici, până la o cameră de oaspeţi sau un birou", a explicat Andreea Hamza, director de marketing pentru proiectele rezidenţiale administrate de Tagor.

Proiectele Adora sunt rezultatul unei investiţii din partea fondului Patron Capital din Marea Britanie, şi sunt administrate de către Tagor, ca dezvoltator imobiliar şi administrator de proprietăţi, se mai precizează în comunicatul companiei. Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village situat în partea de SV a Bucureştiului, au continuat în 2014 cu Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara, fiind completate în 2015 cu Adora Pipera din Pipera, aminteşte sursa citată.

Mai sunt disponibile apartamente cu 2 camere în complexul Adora Urban Village din Bragadiru, studiouri şi apartamente cu 2,5 camere în Adora Park Arad, respectiv puţin peste jumătate din unităţile din faza 1 în Adora Forest Timişoara (cu toate tipurile de unităţi disponibile, de la studiouri la apartamente cu 2 şi 3 camere).

"Piaţa s-a schimbat şi clienţii şi-au modificat atitudinea, find mai motivati să închidă procesul de cumpărare ceva mai rapid decât cu un an în urmă. Suntem încrezători în revenirea completă a pieţei imobiliare anul acesta, ceea ce ar reprezenta un context minunat pentru demararea fazelor următoare pentru proiectele noastre", a detaliat Andreea Hamza.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb