Protest pro-Dragnea la penitenciarul Rahova

V.D.
Miscellanea / 4 iulie 2019

Protest pro-Dragnea la penitenciarul Rahova

Câţiva oameni s-au strâns astăzi dimineaţă la penitenciarul Rahova pentru a cere eliberarea fostului preşedintel al PSD Liviu Dragnea. Printre protestatari se află şi fostul deputat Gelu Vişan.

"Cerem rejudecarea procesului lui Dragnea", "Dragnea, deţinut politic" şi "Judecătorii ÎCCJ, anchetaţi pentru abuz în serviciu", erau mesajele de pe pancartele purtate de cei câţiva protestatari.

De asemenea, protestatarii cereau " să răspundă magistraţii pentru viaţa unui om care a intrat la puşcărie". La întrebarea - Este domnul Dragnea un om cinstit - protestatarii au răspuns ferm că "DA".

Decizia CCR, care a constatat nelegalitatea constituirii completurilor de trei de la Înalta Curte a generat valuri şi în PSD.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a solicitat public, la scurt timp după decizia Curţii Constituţionale, înfiinţarea unei comisii de anchetă care să "elucideze cine a făcut presiuni asupra judecătorilor CCR" pe această temă şi "dacă aceste presiuni au determinat condamnarea politică a preşedintelui Liviu Dragnea".

Conform postului de televiziune Antena3, la protest au participat câteva sute de persoane, însă reporterii noştri afalţi la faţa locului nu au putut număra mai mult de 20 de persoane.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu mai au protectie capusele.

    Cand Digi sau hotnews raportau cateva sute de protestatari in Piata Victoriei, nu sufla nimeni o vorba la bursa ca de fapt erau 15. Ca asa este cu interesul si cu partizanatul in raportarea stirilor pe aici.

    1. Lasaaati tovarase ca o sa dea hienele pesediste socoteala pentru 10 august... Nu doar carmen dan si infractoarea speranta cliseru ori capii jandarmeriei ! TOATA CLOACA PESEDISTA !

      MARS PE LATRINA 3; acolo DEZINFORMARILE SI MINCIUNILE ISI AU SEDIUL ! 

      Psihopupule, irealitatea te-a imbolnavit si nu ti-ai luat pastilele.

      Vezi ca Procuratura a declinat total dosarul 10 aug. L-au trimis pe tot la DIICOT pentru a investiga tentativa de lovitura de stat pentru care exista dovezi grele inclusiv rapoarte ale serviciilor secrete. O sa putrezesti in inchisoare ca fetita pentru violatori. 

      Exact cum este idolul vostru dragnea acum, nu-i asa? Adică fetița pentru violatori. Hai marș, creatura care susții, aplauzi si votezi hoți de neam, țară și viitor de copii români.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb