PSD Bucureşti are o nouă conducere

Crina Secară
Ziarul BURSA #Politică / 9 august 2004

Noul preşedinte al PSD Bucureşti este Mircea Ursache, care va ocupa şi funcţia de şef de campanie al filialei, potrivit deciziei luate în şedinţa de vineri a Consiliului Organizaţiei PSD Bucureşti.

Propunerea numirii lui Ursache, actualul director AVAS, în fruntea organizaţiei amintite a aparţinut primului ministru Adrian Năstase. "Rezultatele alegerilor din vară au subliniat nevoia de restructurare a partidului. Nu este vorba despre un nou PSD, ci despre combinarea continuităţii cu schimbarea", a menţionat Năstase.

Pregătirea partidului de guvernămînt pentru alegerile din toamnă a început prin suspendarea activităţii Delegaţiei Permanente şi constituirea unui Birou Coordonator, alcătuit din nu mai puţin de 23 de membri. Printre aceştia se numără şi apropiaţi ai lui Năstase, precum deputatul Mădălin Voicu sau secretarul de stat George Maior.

Premierul nu a uitat nici de mesajele care vor trebui adresate electoratului, astfel că a trecut în revistă toate "realizările" pesediste: "Anul acesta am reuşit să înregistrăm o creştere economică de 5-6% şi găsim resurse pentru programele sociale. În videoconferinţa pe care am avut-o dimineaţă (n.r.- vineri) cu prefecţii de judeţe am anunţat majorarea cu 10% a pensiilor, începînd cu data de 1 septembrie", a afirmat Adrian Năstase. Domnia sa a dat asigurări şi asupra faptului că "au fost puse deoparte cîteva mii de miliarde pentru proiectele din 2005".

Năstase susţine că PSD conduce în sondaje cu 7-8 procente în faţa Alianţei

Potrivit afirmaţiilor premierului Adrian Năstase, partidul pe care îl conduce are în sondaje cu 7-8 procente mai mult decît Alianţa PNL-PD. Preşedintele PSD susţine că acesta este rezultatul unui sondaj de opinie comandat recent de formaţiunea sa politică. Afirmaţiile şefului Guvernului vin, însă, în contradicţie cu datele furnizate de ultimul sondaj IMAS, conform cărora partidul de guvernămînt are cu cinci procente mai puţin decît Alianţa D.A.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb