PTF Calafat: "Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei"

T.B.
Miscellanea / 20 octombrie 2023

PTF Calafat: "Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei"

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, mai multe cutii de carton ce conţineau 9.635 bunuri - parfumuri, articole vestimentare, încălţăminte şi marochinărie, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, remis redacţiei.

În data de 19.10.2023, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean bulgar, care se afla la volanul unui autocamion, înmatriculat în Bulgaria, transmite sursa menţionată. Conform documentelor prezentate, şoferul transporta produse alimentare şi textile, pe ruta Bulgaria-Germania, relatează sursa citată.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul de marfă al autocamionului, mai multe cutii de carton ce conţineau parfumuri, articole vestimentare, marochinărie şi încălţăminte, potrivit comunicatului.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea de 8.881 parfumuri, 716 articole vestimentare, 21 articole de marochinărie şi 17 perechi încălţăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, conform Poliţiei de Frontieră.

Bunurile, în valoare de 3.854.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră în vederea continuării cercetărilor, menţionează sursa precizată.

În prezent, faţă de şoferul bulgar se efectuează cercetări, pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb