"Publicis" şi-a înnoit echipa de creaţie

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 29 august 2005

Cel mai nou membru al echipei de creaţie "Publicis" România, Cristian Simion, 23 de ani, este absolvent al Facultăţii de Jurnalism a Universităţii Media din Bucureşti. După absolvirea şcolii superioare, Cristi a început să lucreze în domeniul comunicării la "Image Promotion", unde în calitate de PR Assistant a acumulat experienţă ocupîndu-se de mai multe proiecte, printre care "Parliament", "Colgate" şi "Artic". Agenţia Publicis România i-a oferit postul de Junior Copywriter, locul în care îşi doreşte să înveţe şi să cîştige cît mai multă experienţă.

Alina Cristina Covalcic, 27 de ani, este născută la Dej şi vine în Bucureşti din Cluj-Napoca, unde şi-a încheiat studiile universitare - Facultatea de litere şi masteratul în literatură română. Alina s-a alăturat echipei Publicis România în calitate de copywriter.

Iulian Marinescu, 27 de ani, este originar din Chişinau, de unde a plecat la vîrsta de 11 ani spre Sankt Petersburg pentru a-şi începe studiile la Liceul de artă din localitate. În 1994 însă, a prins o perioadă extrem de "încărcată de semnificaţii istorice" mai precis momentul cînd s-au separat cele 15 republici. Atunci a decis că este momentul să se transfere la Liceul de arte din Iaşi pentru a evita orice pericol.

A absolvit, în Bucureşti, Facultatea de Arte plastice, secţia grafică. Agenţia Publicis România i-a oferit mai întîi postul de Graphic Disigner, şi mai apoi de Art Director.

Grupul Publicis ocupă locul I în Europa în industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume, în SUA grupul clasîndu-se pe locul III. Acesta este prezent în 229 de oraşe din 109 ţări şi are în acest moment un număr de peste 35.000 de angajaţi.

Publicis România este una dintre cele mai mari agenţii de publicitate full-service din România care a fost înfiinţată în 1995 şi deţine în portofoliu clienţi precum: Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, L'Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb