Putin acuză Ucraina că nu a respectat acordul preliminar de pace din martie

S.B.
Internaţional / 20 iulie 2022

Putin acuză Ucraina că nu a respectat acordul preliminar de pace din martie

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat marţi Ucraina că nu respectă acordul de pace preliminar din martie, informează Agerpres.

În cursul nopţii, după întâlnirea de la Teheran cu liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, şi cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, Putin a fost întrebat de presă dacă este dispus să discute faţă în faţă şi cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Liderul de la Kremlin a răspuns că Ucraina nu a respectat termenii înţelegerii la care "practic s-a ajuns" în primăvară, iar "rezultatul final, desigur (...) depinde de voinţa părţilor contractante de a implementa acordurile la care s-a ajuns. Astăzi vedem că puterile de la Kiev nu doresc deloc asta".

Guvernul ucrainean nu a reacţionat deocamdată.

La negocierile ruso-ucrainene din martie ambele părţi au făcut propuneri, însă nu s-a înregistrat niciun progres major. La momentul respectiv, Zelenski a afirmat că nu se poate avea încredere decât într-un eventual rezultat concret al tratativelor.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Incet dar sigur,cei mai mari conducatori ai lumi, in loc sa se ocupe de traiul si necesitatile cetatenilor pe care ii conduc,ei,duc omenirea spre pieire. Se stia foarte bine ca daca Ukraina v-a intra in NATO,Rusia,condusa de un PUTIN care se crede cel mai mare conducator al Rusiei din toate timpurile nu v-a fi deacord niciodata cu acest lucru.Acest NEBUN,se crede mai mare chiar decat a fost Petru cel Mare si dispunand de o putere TOTALA la care nici un alt politician rus nu i se poate opune,fiindca celalat NEBUN de la Kiev se crede si el un fel de MOISE al Ukrainei,a expus tara unui razboi devastator in care NEBUNUL de la Kremlin,trece prin foc Ukraina ucigand fara nici o vina cetatenii ukraineni de la copii la varstnici,care nu au nici o vina decat aceea de a se fi nascut in Ukraina. NEBUNUL de la kiev,s-a increzut in cantecele de sirena ale occidentului si fara discernamant a ales sa isi distruga tara. Cum sa crezi ca Ukraina i se v-a putea opune TIRANULUI de la MOSKOVA,cand acesta,a construit si inzestrat armata cu armament de care se tem si cele mai dezvoltate state capitaliste. In mintea lui PUTIN,cetatenii rusi,nu sunt decat niste numere pe care el le manevreaza dupa cum doreste. Ce se intampla cu celelalte tari care nu au dorit acest razboi,nu intereseaza tarile bogate intrucat ca urmare a razboiului au ele insasi dificultati majore in plan economic si social. Lumea,se intreaba cum v-a reactiona noul HITLER de la KREMLIN,daca Ukraina v-a ataca CRIMEEA. Pai eu cred ca HITLER de MOSKOVA deabia atunci v-a distruge Ukraina incepand cu KIEVUL pe care il vor transforma in scrum. Ce v-a face NATO.? Il vor indemna pe ZELENSKI,sa isi distruga tara si cei care vor suferi vor fi cetatenii nevinovati ai Ukrainei. SOLUTIA,ori NATO se implica efectiv intr-un razboi cu RUSIA,(niciodata PUTIN nu v-a folosi arma atomica,intrucat atunci v-a disparea si RUSIA,sau,dupa modelul ERDOGAN,vor trece la negocieri cu HITLER. Atunci cand in locul DIPLOMATIEI vorbesc ARMELE,si implicarea indirecta a NATO in acest razboi,mu v-a duce decat la ,SUBDEZVOLTARE,REVOLTE din cauza FOAMETEI,si in caz de razboi NUCLEAR,PLANETA v-a disparea. DE CE.? Pentru ca mai marii lumii sunt toti niste ICONSTIENTI.!

    1. ...

      Daca ti-ai aduce aminte gramatica de scoala generala, ai fi scris "va" pentru formele de viitor (va distruge, va face, va disparea).

      Sa ne ingrijim si de exprimare, dupa aceea facem curatenie si in aprecierile tale asupra lui Putin si Rusiei care sunt si mai neingrijite si neinformate decat gramatica. 

      E trol, nu poti sa ii ceri prea mult, face ce poate ca ar manca si gura lui ceva.

      Bine mai doctorule in gramatica limbii romane.Scrie ma tu gramatical,despre subiecte care nu intereseaza pe nimeni,pe cand eu,cu toate greselile gramaticale,trag un semnal de alarma in privinta vietii tot mai grele a cetatenilot planetei care privesc nepuntinciosi cum conducatorii lumi,se joaca cu vietile lor,in timp ce ei se lafaie in bogatie,condimentata insa cu multa trufie si cu inconmesurabila prostie. Tu,poti sa scrii despre buhnicii care se duc la mare sa vada tate si cururi bombate,piele intinsa si cocalari bogati si imbuibatii care aduc sampania cu graiferul pe litoral,ca asta ii intereseaza pe romani. In rest,sa auzuim de bine,insa semne bune anul nu are.!

      s a rasturnat caruta de pe HN si nu stiam?

      Nu sti multe si nu te opreste nimic sa o arati.

    Indiscutabil cu Rusia s-ar putea discuta doar după retragerea trupelor bolşevice înăuntrul graniţelor de dinainte de 2014. Dar după această retragere care ar putea fi rostul unor discuţii? Demilitarizare? Denazificare? Şi divizarea Ucrainei? În urma căreia România ar primi înapoi teritoriile furate de bolşevici??

    1. Ai dreptate.Ia zii mai (invatatule) cand rusii au mai inapoiat vreodata teritorii luate cu japca.?Daca romania ar fi putut nu le-ar fi luat inapoi.? Ce facem insa cu actuala situatie a Romaniei devenita COLONIE,tara fiind predata de buna voie si nesiliti de nimeni de politicienii de dupa 1989. Tu si altii ca tine ce ati facut si ce faceti ca acest lucru sa nu se intample,iar romania sa devina ce a fost inainte de 1989 un stat suveran si respectat de toate marile tari ale lumii.? Nu cumva Romania are soarta ucrainei fara ca sa fi fost implicata in vreun razboi.? Ba,multi mai sunteti dar prosti rau,slugilor.!

      Acesta e răspunsul ambasadei Rusiei la postarea mea! Nu vă convine că n-aţi înapoiat Tezaurul României şi aţi semnat pactul Ribentrop-Molotov furând teritoriile altora?? Meritaţi o izolare totală!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb