"Rabla" 2010 se va desfăşura în doar două etape

A.G.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 19 februarie 2010

În acest an, prima de casare destinată autovehiculelor în Programul "Rabla", va fi de 3.800 lei, aceeaşi valoare nominală ca în 2009.

În acest an, prima de casare destinată autovehiculelor în Programul "Rabla", va fi de 3.800 lei, aceeaşi valoare nominală ca în 2009.

Programul "Rabla" din acest an va cuprinde doar două etape, cu una mai puţin decât în 2009, şi oferă posibilitatea clienţilor să se debaraseze de trei autovehicule mai vechi de 10 ani în schimbul unuia nou, a declarat, ieri, la evenimentul de lansare a programului, ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, citat de Agerpres.

"Programul din acest an începe cu două zile mai devreme decât termenul fixat iniţial şi va oferi posibilitatea clienţilor să cumpere o maşină nouă cu până la trei vouchere, în valoare totală de 2.800 de euro. Pentru acest an sunt alocate 228 milioane de lei, dar suma poate creşte în funcţie de cererea de pe piaţă", a declarat Borbely.

Oficialul a precizat că voucher-ul poate fi transmis altei persoane, însă acesta trebuie să deţină cele trei documente necesare (de proprietate, radiere şi distrugere) pentru a-l putea folosi în vederea cumpărării unei maşini noi.

Directorul general al Dacia Group, Constantin Stroe, s-a declarat optimist în legătură cu succesul mărcii auto româneşti pentru "Rabla" 2010. "Credem că în acest an vom vinde prin Rabla cel puţin la fel de multe unităţi ca în 2009, adică peste 20.000", a spus Stroe.

În acest an, prima de casare destinată autovehiculelor în Programul "Rabla", va fi de 3.800 lei, aceeaşi valoare nominală ca în 2009.

Atât persoanele fizice, cât şi cele juridice, vor putea achiziţiona câte maşini doresc, diferenţa fiind că prima categorie poate utiliza cel mult trei tichete pentru un automobil nou, iar cea de-a doua are posibilitatea să cumpere maşini prin Programul "Rabla" în limita a 200.000 de euro anual. Persoanele fizice vor putea cumpăra, în acest an, 40.000 de maşini, iar firmele - 20.000 de autovehicule.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb