Raed Arafat: "Dacă nu suntem pregătiţi împreună, vom avea o situaţie mai grea decât pandemia"

I.A.
Miscellanea / 27 aprilie 2023

Raed Arafat: "Dacă nu suntem pregătiţi împreună, vom avea o situaţie mai grea decât pandemia"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a atras atenţia, astăzi, cu privire la necesitatea ca statele să înveţe împreună lecţiile pandemiei de COVID-19 şi a apreciat că, în caz contrar, ar putea exista situaţii mai grave, potrivit agerpres.ro.

În cadrul Critical Infrastructure Protection Forum, Raed Arafat a declarat: "Trebuie să implementăm soluţii pe care le-am găsit în situaţiile de criză din cei doi ani şi să ne pregătim pentru scenarii chiar mai rele şi să fim mai bine pregătiţi. Dacă pandemia a fost, cum spuneam, o palmă peste obrazul nostru, cu o mortalitate de 2-3%, o nouă pandemie poate fi un pumn în faţă, cu o mortalitate de 20%. Dacă nu suntem pregătiţi împreună pentru asta după lecţiile învăţate, vom avea o situaţie mai grea decât pandemia de care am trecut".

El a afirmat că: "pandemia ne-a lovit pe toţi în acelaşi timp şi am observat că ne-a prins nepregătiţi, cu o presiune foarte mare pe sistemul de sănătate, care este o infrastructură critică".

Şeful DSU a completat: "Am fost martori, în cei doi ani de pandemie, de la atacuri hibride la dezinformare, la 'fake news'. Tot ce se putea întâmpla s-a întâmplat în pandemie. Iar pandemia ne-a arătat că deşi avem mecanismele de cooperare, trebuie să ne consolidăm resursele proprii dincolo de ce am avut".

Arafat a apreciat că atunci când riscurile sunt mari "trebuie să devenim conştienţi că nimeni nu poate face faţă acestor lucruri singur".

Acesta aconcluzionat: "Soluţia este crearea de mecanisme de cooperare la nivel internaţional, în cadrul cărora putem lucra împreună, putem avem exerciţii comune. Aici este esenţa - nu doar să colaborăm la dezastre, ci să ne pregătim în comun, înainte de dezastre".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. altul lipit de scaun

    1. Nu !!! E fixat de scaun . Scop malefic . Mincinos . Facultatea a facut-o doar pentru diploma si probabil are master in actorie satanista , Pregateste terenul pentru scalvagismul etern si malefic !

    "Fake news"- uri, din păcate romanica și peste tot au preluat informația de la OMS, nu am avut o echipa de cercetători care să facă teste, care să susțină sau sa infirme declarațiile lui OMS. Și eu am fost infectat de virusul asta ucigas și tratamentul standard in prima săptămână a fost cu Nurofen, care nu și-a făcut efectul,din contra, starea mea se deteriora. Numai după săptămână a doua au schimbat medicația și surpriza mare, din a doua zi deja starea mea s-a îmbunătățit vizibil, puteam sta deja in picioare.

    ” Situatia grea din pandemie ” a fost creata artificial si de Arafat si de altii ca el . vorbeste de parca nici usturoi , nici gura nu-i miroase ....

    Arafat și-a scos căpșorul și vorbește de fakenews-urile din timpul plandemiei.

    Gura păcătosului adevăr grăiește.

    Cât tupeu! Acum când mai toată lumea, înțepata sau nu cu zeama vax, și-a dat seama cum a stat treaba, Arafat își permite să mai vorbească de plandemii. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb