RAED ARAFAT: ''Peste 95% din decesele înregistrate în perioada 6-12 septembrie au fost înregistrate la persoanele nevaccinate''

G.U.
Miscellanea / 18 septembrie 2021

''Peste 95% din decesele înregistrate în perioada 6-12 septembrie au fost înregistrate la persoanele nevaccinate''

Peste 95% din decesele survenite în urma infecţiei cu SARS-Cov-2 în perioada 6-12 septembrie au fost înregistrate la persoanele nevaccinate, a declarat, astăzi, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, care a citat un raport al INSP, relatează Agerpres.

"Raportul INSP pe perioada 6 - 12 septembrie ne arată că 95,2 % din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate şi 3 % la persoane vaccinate cu schema incompletă. (...) Asta arată ce înseamnă protecţia şi reducerea riscului la persoanele care se vaccinează şi care rămâne singura soluţie care să ne scoată din valul în care suntem şi să prevină un val serios în următoarea perioadă (...). Tot din raportul INSP, în săptămâna 6 - 12 septembrie - 77,6% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate în general. De la începutul pandemiei până în prezent 85,9% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 de ani. Marea parte sunt cu comorbidităţi, din păcate. 94,6% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată", a afirmat Arafat într-o conferinţă de presă.

Acesta a a mai explicat că, de la 2.520 de persoane confirmate la începutul săptămânii, cazurile au urcat la 5.388 de persoane confirmate astăzi.

"În săptămâna 10 - 18 septembrie la Terapie Intensivă am început cu 543 de pacienţi şi am ajuns la 798 de pacienţi, iar acest număr îl aşteptăm să crească având în vedere numărul de cazuri noi care apar în fiecare zi şi rata mare de nevaccinare. Soluţia e foarte simplă - ca să nu ajungem în Terapie Intensivă să devenim victimă a acestui virus, să nu ajungă rudele noastre să fie victime. Centrele de vaccinare sunt deschise.(...) Soluţia este în mâna noastră, trebuie doar să o folosim şi să gândim logic şi detaşat de orice dezinformare şi manipulare care apare în spaţiul public în fiecare zi care încearcă să îndemne oamenii să refuze vaccinarea. China cred că a depăşit un miliard de persoane vaccinate, Europa este deja la 70% si sunt ţări care sunt la 80%. Asta îţi permite să convieţuieşti cu virusul, fără să fie viaţa ta în pericol", a arătat şeful DSU.

Potrivit acestuia, în toate judeţele există creşteri continue a gradului infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele zile.

"Asta înseamnă că trebuie luate măsuri locale, ceea ce înseamnă inclusiv carantinarea unor localităţi, cum am făcut deja la Satu Mare şi la Sibiu. (...) Situaţia e dinamică şi în continuă schimbare", a adăugat Arafat.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. Cica "marea parte sunt la persoane cu comorbiditati, din pacate" . Da' ce, ar fi fost mai bine sa fie la persoane sanatoase? :)))

    23% din infectati au fost vaccinati. iar vaccinatii sunt 28% din populatie. Nu e mare diferenta, sper ca nu mai comenteaza nimeni ca vaccinatii nu se pot infecta si infecta pe altii. La decese, e bine ca doar 5%, atat timp cat nu apare vreo statistica ca au crescut decesele din alte motive la vaccinati fata de restul populatiei. Urmareste cineva cati vaccinati au probleme dupa 5 luni de la vaccinare, de exemplu, comparativ cu restul populatiei? Asta daca chiar vrem binele oamenilor. Sau doar sa scapam de pandemie bagand sub pres restul?Apropo, vaccinul nu e singura cale de a scapa de valul 4, ca asa am fi avut un singur val continuu din martie anul trecut pana in prezent, fara pauze intre valuri. S-au terminat valuri (3) si fara vaccinare sau cu vaccinati mai putini decat acum. Nu inteleg de ce isi fac deservicii deformand asa realitatea.  

    1. bai, tu incerci sa te convingi singur ca- i mai bine sa nu te vaccinezi, ca pe noi nu ne convingi!

      bai , si pe noi ne-a convins ca nu-i bine sa te vaccinezi !

      Este de apreciat ca cel cu opinia 1 vine cu cifre concrete, verificabile si insera frecvent in opinii citate din studii publicate.

      Informatiile astfel prezentate creeaza o imagine diferita fata de dogma 

      "vaccinurile sunt sigure si eficiente", 

      care ne-a fost servita constant de aproape un an incoace si care acum fundamenteaza introducerea acestor certificate / pasapoarte verzi. 

      -

      Din punctul meu de vedere, faptul ca se incearca suprimarea opiniilor contrare prin argumente emotionale si nu validate obiectiv, este un semn ca povestea este putreda. 

      Doar 1,2% din decesele Covid din Anglia au fost la persoane vaccinate anti-Covid. Ce vrei mai concret de atât?

      Si care e procentul cu probleme si decese din cauza vaccinului ? Asta o stii concret sau o iei din gura lui boris sau arafat ?

      Parole mon cher, daca rezisti fara sa te vaccinezi ai chiar sansa de a avea imunitatea mai mare cu 13% decit daca te vaccinezi, depinde ce virsta ai. 

      Corect.

      Iata citatul pe care propagandistii vaccinisti il uita. 

      "Tot din raportul INSP, în săptămâna 6 - 12 septembrie - 77,6% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate în general." 

      TOTI IL UITA. MAREA DEZINFORMARE. Protectia la infectie a vaccinului este neglijabila. NEGLIJABILA. 

      PS. REPET. NEGLIJABILA.

      Asta ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca vaccinatii asimptomatici NU SUNT TESTATI nici daca sunt contact direct al unui infectat. A fost ieri un articol intr-un ziar central despre cum statul TE OBLIGA sa mergi la serviciu DESI AI COPIL CU COVID IN CASA. Clar ca si tu vaccinat adult ai virusul, doar ca esti asimptomatic. Dar, DSP refuza sa te testeze PCR si TE OBLIGA SA MERGI LA SERVICIU. 

      sel ectia naturala trebuie lasata da lucreze. Tineti-va tari !

      Pe tine te va lua printre primii, cu vaccinul tau si mortile subite.

      ai punctat bine , postacii nu au nevoie de argumente care sa mai fie si validate obiectiv , cu o injuratura sau ceva de genul , du-te la psihiatrie , cum mai spune un cretin de pe aici , se combate toata argumentatia unuia bine intentionat .si care a depus un oarecare efort sa se documenteze si apoi sa posteze .

    la cate minciuni ati spus , cine mai ia in seama cifrele astea din pix facute ?

    1. Acum că apar cifrele și proștii care v-au crezut propaganda ineptă și nu s-au vaccinat mor sufocați pe capete observ că schimbați melodia.

      Acum câteva luni era un cretin pe aici ce încerca să ne convingă „cu cifre” de pericolul vaccinului. Același cretin ne va spune azi că cifrele nu pot fi de încredere și că sunt fabricate.  

      Daca ingurgitezi mesaju guvernantilor fara sa judeci si te-ai vaccinat, nu ai nici o simptoma colaterala e ok. Daca stai putin si judeci ca acest vaccin trebuie sa ne scape de pensionari si de cei cu comorbiditati care oricum nu au nici o sansa cu sau fara vaccin atunci esti un roman cu capul pe umeri.

      Daca vrei sa te apleci sa o iei e problema ta. Eu inca #Rezist. 

      Cretin esti tu, imnbecilule. Vaccinul nu te protejeaza de infectie. A spus-o chiar Arafat.

      Uita-te "Tot din raportul INSP, în săptămâna 6 - 12 septembrie - 77,6% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate în general." Adica din proportia de vreo 29% vaccinati, aproape toti cei vaccinati sunt si infectati. 

    NU ȘTIU FORMULA CHIMICĂ A VACCINULUI : CERCETAREA , INOVAREA , MARII PROFESORI DIN FACULTĂȚILE DE PROFIL .MERITĂM VACCINAREA DACĂ NU ȘTIM NIMIC .UNDE - I ȘCOALA CEA ,, ÎNALTĂ " ???

    Fantomas minte precum respira! Pana si mimica il tradeaza pe arabete!

    Mincinos si manipulator.

    A venit iar un imbecil si neaga faptul ca vaccinul este periculos. Un oligofren. Sa ii dam datele de la EMA.

     

    "Die Europäische Arzneimittel Agentur EMA listet derzeit 904.534 personenbezogene Verdachtsfälle mit insgesamt 3.478.979 einzelnen Nebenwirkungen zu den Covid Impfstoffen (Stand 03.09.21). Knapp ein Drittel davon sind als schwer kategorisiert." 

     

    "Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) enumeră în prezent 904.534 de cazuri personale suspecte, cu un total de 3.478.979 de efecte secundare individuale la vaccinurile Anti-Covid (la 03.09.21). 

    Aproape o treime dintre ele sunt clasificate ca fiind severe." 

     

    ATENTIE MAREEEE. 

    Cele 904 534 cazuri suspecte de a fi provocate de vaccin in doar 8 luni din 2021 inseamna 50% din cele 1 821 211 efecte secundare suspecte rezultate CUMULAT pentru toate cele 5 042 substante listate ca medicamente precum si vaccinurile din 2020. 

     

    Vaccinul Janssen este suspectat in Franta: 

    "A “significant number” of injuries as a result of Janssen’s Covid-19 vaccine, which works with a single dose, has been noted in France, said the Medicines Agency (ANSM) on Monday, which said it would be carrying out more investigations. 

    “A large number of cases of failure of the Janssen vaccine has been reported, with in particular serious forms (death, resuscitation) as well as an over-representation of patients vaccinated by Janssen in intensive care” in Marseille and Tours, noted the ANSM in its periodic vaccine surveillance report." 

    1. Bun, probabil, daca veti citi cu buna credinta ceea ce scriu eu, atunci va veti intreba "ce este de facut".

       

      ASCULTATI AICI ce va spun. Da, este adevarat, virusul este inca, repet, inca, mai periculos decat vaccinul. Asta pentru ca mai avem de parcurs mult timp in aceasta pandemie si efectele secundare ale vaccinarii inca se acumuleaza in organism. 

       

      Insa, nici vaccinatii nu sunt scutiti de neplaceri. Terapia genica care supra stimuleaza sistemul imunitar are un efect de neutralizare a invaziei virale imediate. Da, decesele din cauza de Covid se reduc foarte mult. Dar, nimeni nu poate nega valul de morti subite si decese ale vaccinatilor din alte motive. AVC si sistemul cardio-vascular in general (doar cititi studiul oficial de aprobare al Pfizer, aveti toate cifrele acolo). 

       

      Insa, nu fugiti dupa fenta. Vi se spune, vi se promite ca daca luati SARS-CoV-2, veti resimti doar ca o raceala sau gripa. Insa, asta este cea mai mare imbecilitate care vi se vinde in acest moment. Multi dintre cei vaccinati care se infecteaza isi pierd in continuare simtul mirosului si gustul. 

       

      Ei bine, aflati ca la nivel mondial, in comunitatea reala stiintifica, se suspecteaza ceva foarte grav. Ca aceasta infectare, chiar usoara, care duce la pierderea simturilor, este de fapt o inflamare cerebrala. 

       

      "Another study looked at 32 previously hospitalized patients with mild to moderate COVID-19 and followed up 2 months after disch arge fr om the hospital. 

      Researchers found that about 56 percent of the patients presented with cognitive decline. The predominant patterns were short-term memory impairments and multidomain impairment (i.e., having at least one other domain of thinking impaired in addition to memory) without short-term memory deficits." 

       

      Studiul citat a evaluat 32 de pacienti bolnavi de Covid usor sau moderat (DECI NU SEVER, da, sa fie clar, iar vaccinul nu prea te protejeaza bine de aceste forme). 56% dintre acesti pacienti au avut dereglari neurologice pe care alte studii le leaga de dezvoltarea dementei si a altor boli degenerative. 

       

      Ce inseamna asta? Nimeni nu este in siguranta. Nu va mai lasati amagiti de propaganda guvernamentala "ne vaccinam si scapam". Singura scapare este a nu te infecta si a nu transmite. Iar vaccinul nu face asta.

      Cele mai bune masuri profilactice sunt cele pe care OMS le-a tot recomandat in orice pandemie: igiena, distantare. 

      PS..... Dati-va dracului barbile jos. Nu va puteti igieniza fata. Daca ati putea vedea cati virusi si bacterii sunt pe firele de par faciale...... mai rau ca in zona anala.

      Jos barba si folositi sapunul. 

      “More than half the patients getting the monoclonal antibody treatment in south Florida are fully vaccinated,” DeSantis spokeswoman Christina Pushaw wrote in response to a comment on Twitter that suggested that only unvaccinated people are the reason why there is a significant demand for monoclonal antibodies.

       

      In traducere, mai mult de jumatate dintre pacientii in stare grava de Covid care recurg la tratamentul cu anticorpi monoclonali SUNT VACCINATI, spune purtatoarea de cuvant a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis. Aceasta afirmatie a fost facuta ca raspuns la acuzatiile vaccinistilor fascisti care acuzau nevaccinatii ca ei sunt cei care apeleaza la aceasta forma de terapie scumpa. 

      Nu, dragilor, si vaccinatii se infecteaza si chiar ajung si la ATI. Depinde de noi sa nu mai credem chiar toata propaganda guvernamentala nesimtita. 

      "According to the North Rhine Association of Statutory Health Insurance Physicians, there have been numerous serious complications in an old people’s home in Oberhausen after 90 booster vaccinations against Corona, including one death and two resuscitations.

      “A total of nine out of 90 vaccinated people are seriously ill, most of them with cardiopulmonary problems,” Dr. Arno Theilmeier, Chairman of the Mönchengladbach Association of Statutory Health Insurance Physicians, reported in a memo on Tuesday to colleagues." 

       

      10% cazuri severe de boala cardiopulmonara cauzata de boosterele Pfizer in persoane varstnice in Germania. 

      Dar, nu, nu este de la vaccin. Asa ni s-a spus de catre militarii care fac vaccinarea fortata bazata pe minciuni in Romania. 

       

      "Medicii din cadrul caravanei mobile de vaccinare împotriva COVID-19 au întâmpinat o situație nemaiașteptată. 

      Aceștia spun că la rapel nu se mai prezintă toate persoanele vaccinate anterior cu prima doză. De când au început administrarea celei de-a doua doze a serului Moderna, cel puțin în fiecare localitate o persoană nu mai ajunge la rapel, motivul fiind decesul. Medicii îi liniștesc pe ieșeni spunând că aceste întâmplări sunt coincidențe și nu efecte adverse ale vaccinului. 

       

      Medicii militari ieșeni din cadul caravanei mobile de vaccinare împotriva COVID-19 se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. De la debutul administrării rapelului, cel puțin o persoană din fiecare localitate ieșeană nu se mai prezintă la rapel. La 28 de zile de la administrarea primei doze de Moderna, medicii se întorc în comune pentru administrarea celei de-a doua doze, însă nu toate persoanele vaccinate se prezintă la rapel. Un exemplu este în localitatea Dobrovăț, unde doi ieșeni nu au mai ajuns la rapel deoarece unul a decedat, iar altul a făcut un atac vascular cerebral. Medicii îi asigură pe ieșeni că aceste afecțiuni nu sunt provocate de vaccin și sunt doar niște coincidențe. 

       

      „Pe data de 5 iunie 2021 am fost cu caravana mobilă în comuna Schitu Duca, unde 50 de persoane au fost și au făcut rapelul cu serul Moderna și alte 30 cu Johnson & Johnson, iar în comuna Dobrovăț s-au prezentat doar 40 de persoane la rapel, din 42, câte erau programate, deoarece, din păcate, o persoană a decedat și o alta a făcut un atac vascular cerebral și nu s-au mai putut prezenta la rapel. 

      În ultima vreme, de când am început administrarea celei de-a doua doze în cadrul caravanei mobile, în fiecare localitate ne-am confruntat cu astfel de situații. Cel puțin câte o persoană nu s-a mai prezentat la rapel, deoarece a decedat. Medicii de familie pot confirma faptul că aceste decese nu sunt provocate de vaccin, persoanele fiind bătrâne, în jur de 80 de ani, sau bolnave”, a precizat col. Iulian Pleșescu, reprezentantul Spitalului Clinic Militar de Urgență din Iași. 

      "In a similar incident, the Berlin opera singer Bettina Ranch, who had to be hospitalized after her Covid-19 shot, complained on social media about her doctor’s treatment. According to the Berliner Zeitung, he had refused to report the vaccine side effects. He told her: “If I have to report all of this, I would close the practice. I don’t have time for that.”"

      Tot un scandal din Germania, cantareata de opera Bettina Ranch a fost spitalizata dupa o reactie puternica la vaccinarea anti-covid. Potrivit postarilor de pe retelele sociale si raportate/confirmate de ziarul Berliner Zeitung, doctorul cantaretei a REFUZAT sa raporteze efectul secundar. El i-a spus pacientei ca "daca ar fi sa raporteze toate aceste cazuri, mi-as inchide cabinetul. Nu am timp pentru asta". 

    Propaganda a schimbat succesiv mesajul din "vaccinatul nu se infectează" în "vaccinatul face o formă mai ușoară" și, ulteror in "vaccinatul moare mai putin"

    Ideea e că cu cât sunt mai patetici, cu atât se vor vaccina mai puțini. 

    ,,Un om sanatos nu este rentabil ptr.multinationale (...).Trusturile care fabrica produsele cancerigene sunt aceleasi care le fabrica pe cele ptr.chimioterapie si cei ale caror vaccinuri provoaca diabetul fabrica si insulina"Citate dintr-o carte foarte interesanta.

    Dragi cititori, raportul INSP este foarte grav.

    "Tot din raportul INSP, în săptămâna 6 - 12 septembrie - 77,6% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate în general." 

     

    Sa analizam putin datele pe care le avem de la institutiile statului pentru a calcula rata de infectare in cele doua populatii, vaccinata si nevaccinata. 

     

    5369000 vaccinati cu cel putin o doza (de fapt cu doua doze/sau J&J, cei doar cu o doza sunt foarte, foarte putini). 

    19000000 populatia totala, deci 

    13631000 populatia nevaccinata 

     

    Ni se spune in raportul INSP ca 23% dintre infectati erau vaccinati, iar 77% nevaccinati. Avem suma de 14800 infectati in acea saptamana: 2255, 2648, 2520, 2226, 2079, 2033, 1035 

     

    Deci 3404 vaccinati au fost infectati si 11396 nevaccinati au fost infectati. 

     

    Apoi se calculeaza rata de atac in cele doua populatii la 100 000 de locuitori. 

     

    3404/53,69 = 63 cazuri de infectii la 100 000 de vaccinati 

    11396/136,31 = 83 cazuri de infectii la 100 000 de nevaccinati 

    Asta este grav, cele doua rate de infectare sunt foarte apropiate. Arafat si alti medici ne tot mint ca vaccinatii se infecteaza "mult, mult mai rar". Asta este o dezinformare. Da, recunosc, a fost adevarat si sunt studii ale CDC care au fost facute in primele trei luni de la vaccinare. Da, dar asta nu mai este valabil dupa 6-7 luni. Dupa cum se observa, ratele de infectare sunt aproape identice. 

    1. Sa mai simulam niste scenarii. S-a tot scris ca multi dintre vaccinati au facut asta pentru a pleca la munca in strainatate. Deci ar fi diaspora care a venit in concedii in Romania si s-a vaccinat aici. Dar diaspora nu conteaza pentru numarul de infectii, daca romanii sunt rezidenti in afara si traiesc acolo cea mai mare parte din timp.

       

      Sa folosim in calcul numarul de 500 000 de romani care locuiesc in diaspora si sunt vaccinati. Atunci, de fapt, rata de atac asupra populatiei vaccinate REZIDENTE in Romania este mai mare pentru ca populatia efectiva este mai mica, minus 500 000. Diaspora vaccinata si infectata figureaza eventual in statisticile altor tari. 

       

      Deci, scenariul 1: 500 000 diaspora vaccinata si plecata din tara. 

      Rezultat: rata de infectare a vaccinatilor este 70 cazuri, rata nevaccinatilor 83 cazuri la 100 000 

       

      Scenariul 2: 1 000 000 diaspora vaccinata si plecata 

      Rezultat: rata de infectare a vaccinatilor este 78, rata nevaccinatilor 83 cazuri la 100 000 

      De la 1 300 000 de romani din diaspora vaccinati in Romania si intorsi pe la casele lor, ratele de infectare se inverseaza si vaccinatii se infecteaza in numar mai mare de 83 cazuri la 100 000 locuitori rezidenti. 

    Te păcălesc toți de pe planeta PĂMÂNT : în toate domeniile lăsate de cel de SUS .

    Schimbă ochelarii !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb