RAFILA:  ''Persoanele care au avut COVID, dar sunt nevaccinate, se pot infecta cu tulpina indiană''

D.Ţ.
Miscellanea / 4 iulie 2021

''Persoanele care au avut COVID, dar sunt nevaccinate, se pot infecta cu tulpina indiană''

Medicul Alexandru Rafila, a afirmat că persoanele care au avut COVID, dar care nu s-au vaccinat, se pot infecta cu tulpina indiană deoarece imunitatea dată de boală variază între trei şi şase luni, informează News.ro.

Rafila a fost întrebat duminică, la emisiunea Insider Politic, dacă cei care au trecut prin COVID, dar nu s-au vaccinat, considerând că au imunitate naturală, se pot infecta cu tulpina indiană.

Acesta a răspuns afirmativ, menţionând: "Sunt două elemente aici. O dată imunitatea după boală variază între trei şi şase luni, aţi văzut că şi anumite facilităţi care pot fi făcute pentru persoana care a trecut prin boală nu depăşesc 180 de zile chiar şi noul certificat verde european nu este dincolo de 180 de zile. Eu personal vă spun că am trecut prin infecţie în luna decembrie, mi-am şi dozat anticorpii, am văzut câ încep să scadă. La trei luni după infecţie m-am vaccinat, nu am aşteptat foarte mult să văd până unde scad şi m-am vaccinat, acum am un titru bun de anticorpi şi am citit chiar de curând articole care demonstrează că o persoană care şi-a făcut două doze de vaccin după infecţie s-ar putea să aibă o imunitate durabilă toată viaţa. (...) Dacă ar fi nevoie să ne vaccinăm cu a treia doză sau nu, adică pentru cei care deja au trecut prin boală, e mai puţin probabil să fie necesar", a transmis Rafila.

Acesta a anunţat că se discută despre combinarea diferitelor tipuri de vaccinuri. "Pe de altă parte, deja se discută inclusiv de posibilitatea combinării diferitelor tipuri de vaccinuri, adică vaccinul bazat pe tehnologia ARN şi vaccinul care conţine vector viral, care are şi el în vaccin care utilizează ingineria genetică, ca să înţelegem, nu e un vaccin clasic. Auzeam, Astra sau Johhson, vaccinuri clasice. Nu sunt clasice, nu mai e niciun vaccin de acest tip care să se administreze, deci nu are cum să fie clasic, dar are un alt principiu. Dacă la vaccinurile Pfizer şi Moderna se inoculează o cantitate de Arn mesager specifică pentru proteina Spike, la celălalt se inoculează un virus care conţine informaţia pentru sinteza proteinei Spike", a explicat deputatul social-democrat.

El a mai adăugat că eficacitatea vaccinurilor pe bază de vectori virali este mai mică. "Se pare că eficacitatea a fost ceva mai mică la vaccinurile care utilizează vectori virali, Astra şi Johnson şi vaccinurile chinezeşti şi vaccinul din Rusia, toate se bazează pe acelaşi timp de tehnologie sau majoritatea. Se discută inclusiv de posibilitatea asocierii a două vaccinuri diferite şi lucrul ăsta se pare că ar putea să dea imunitate pe termen mai lung, inclusiv pentru variantele astea emergente".

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Gata au început religioșii de Covid din nou cu propaganda vaccinista fiind disperați că oamenii liberi nu se vaccinează.

    1. Oamenii proști nu se vaccinează.

      Liber este oricine să aleagă.  

    perfect si groaznic de adevarat

    aceasta noua religie "covid" este un dezastru pentru humanoidul care are ca trasatura de baza SLOGANUL: noi muncim nu gandim" 

    da , persoanele care s-au vaccinat pentru o tulpina si acum a aparut alta tulpina nu se pot infecta ? vreti sa ne prostiti ca vaccinul este valabil si pentru o tulpina care nu era , cand s-a facut vaccinul ? vaccinurile antigripale gen covid sint inutile pentru ca sint facute in anul anterior aparitiei unei noi tulpini . sint INUTILE , smecherie de facut bani !

    Minti Rafila. Minti in toate modurile posibile.

    Vaccinatii se pot infecta dar vor dezvolta o forma asimptomatica sau foarte usoara a bolii.

    Minti Rafila, esti un ticalos macabru.... chiar un IDIOT. 

    1. Ești un prost sinistru domnule. Chiar dacă e cum zici tu.

      Forma asimptomatică sau cu simptome foarte ușoare este preferabilă formei grave ce duce la deces sau sechele pe viață. 

      Esti un dobitoc nenorocit, un tampit. Unde ai gasit tu cuvantul "boala grava" in articolul curent, mai idiot, analfabet functional. Tampitule.

      Ce face Rafila se numeste dezinformare si frica. Teroare. Rafila manipulatorul vorbeste de infectare si minte, ominte intentionat sa spuna ca de infectat si vaccinatii se vor infecta. Asa de des incat OMS recomanda vaccinatilor sa poarte masca in continuare.

      Mars dobitoc sinistru si nu mai comenta daca nu stii despre ce vorbesti. Teroristule mizer. 

      Esti un prost si analfabet pe deasupra, mai ne-domnule, mai carpa vaccinista.

      Rafila compara imunizarea naturala (trecerea prin boala) cu vaccinarea. Si sustine un FALS deja demontat medical prin studii. Rafila este un DOBITOC care ar trebui eliminat din viata publica. 

    Minciuni... Gata cu frica introdusa pt o gripa nenorocita. Cei care au trecut prin boala au sistemul imunitar intarit si un procent mare de anticorpi naturali. Rafila imi pare rau dar esti platit de OMS si nu prezinti incredere.

    1. Dat fiind faptul că e doctor, specialist și fost angajat la OMS aș zice că e mai de încredere decât un postac anonim și inutil ca tine.

      Esti un tampit. Rafila a mintit de nenumarate ori.

      In 25 feb 2020, Rafila spunea ca acest coronavirus "s-a transformat intr-un fenomen social si ca lumea nu intelege ca este vorba despre o viroza cu o mortalitate care se apropie de cea a virusului gripal".

      Se poate gasi pe internet "Ce spunea Alexandru Rafila pe 25 Februarie 2020 despre Coronavirus" 

    Va dati seama ca, daca acest alogen "doctor Mengele" va ajunge premier, va pune de indata pielea tuturor romanilor pe bat!

    Martorii lu Covid nu vor sa va spuna adevarul: NU exista nicio dovada stiintifica ca un vaccinat face forme mai putin agresive de boala si nicio dovada stiintifica ca prin vaccin are loc vreo "imunizare" mai mare de 2-3 luni, dupa care ciu-ciu... o luam de la capat.

    Adevarat va spun: martorii lu Covid sunt lupi in blana de oaie, cu Rafila in frunte.  

    Mircea Dragoteanu povestește cum s-a prezentat fiul său pe 1 mai la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, unde fusese programat online pentru vaccinare anti-Covid. „A primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech. Nu a mers să se vaccineze de teamă. La 22 de ani, niciodată bolnav, sănătos tun, avea un risc derizoriu de a face o formă severă de Covid-19. A considerat însă că, potrivit propagandei oficiale, dacă ne vaccinăm cât mai mulți, pandemia va lua sfârșit, deci își făcea datoria față de cei din jur alegând să se vaccineze. Bogdan locuiește doar cu mine, care sunt de mult vaccinat, nu avea pe cine proteja în proximitatea familiei sale. Dar, ca destui alți tineri, a considerat o datorie față de societate să meargă să se vaccineze și el.”, a scris medicul pe contul său online.

    După două săptămâni, au survenit ca reacții o erupție cutanată extinsă, urticarie rebelă la tratament, apărută inițial pe membrele superioare, apoi febră și frisoane urmată de o jenă retrosternală ce a evoluat apoi spre durere. 

    „Două teste rapide anti-Covid cumpărate din farmacii au dat rezultat negativ. Am solicitat un echipaj medical de urgență. La acel moment, autoritățile și firma producătoare ascundeau cu bună știință faptul că vaccinul mARN poate da miocardită.”, scrie medicul Dragotescu. 

    „La prânz am fost sunat de la camera de gardă a Institutului Inimii că Bogdan era transferat acolo, că ar avea infarct miocardic și că era necesar (și) avizul meu ca să i se facă coronarografie. Era puțin probabil un infarct, dar acest diagnostic crunt trebuia exclus, ceea ce coronarografia executată impecabil a și făcut. Ulterior, la RMN s-a precizat diagnosticul de miocardită, însoțită de o afectare multiorganică dată de un sindrom inflamator generalizat, deosebit de puternic. 

    Bogdan este și acum internat în București, după 6 săptămâni de la debutul bolii provocate de vaccinarea anti-Covid. Încă i se caută un tratament, pentru a putea fi stabilizat și apoi externat. 

    Mai amintesc faptul că, în cazul de față, avem de-a face din punct de vedere penal cu o vătămare corporală prin punerea în pericol a vieții (art. 194 alin. e, Cod Penal), provocată de un act medical desfășurat într-o unitate sanitară militară. Este, deci, un caz de competența Procuraturii Militare.”, conchide acesta. 

     

    Mircea Drăgoteanu, ne oferă următoarea declarație: 

     

    „Eu nu sunt împotriva vaccinării. Marea problemă este că populația nu a fost informată care sunt riscurile reale. Mai ales, nici medicii n-au știut. Noi, dacă știam că vaccinul ăsta dă miocardită, nu pierdeam două zile foarte prețioase cu Bogdan acasă în Cluj, când afecțiunea s-a extins și s-a agravat. Dar firma producătoare a ascuns acest viciu al vaccinului, pe autoritățile noastre nici nu le-a interesat chestia asta, până când Israelul și SUA nu au bătut cu pumnul în masă și au demonstrat statistic că există o legătură între vaccin și miocardite. Ați văzut că astăzi FDA a impus ca în prospectul vaccinurilor Pfizer și ModeRNA să fie trecut că dau miocardite [după Raportul foarte întârziat al CDC], în special la adulți tineri; până atunci noi habar n-am avut. 

    Faptul că am fost induși în eroare a dus la acest caz grav. Aici a fost problema, că n-am știut despre ce e vorba. Am fost mințiți. Se numește înșelăciune ce s-a făcut. Am fost înșelați să ne ducem la vaccinare că nu se întâmplă nimic, că totul este OK. Deși ei sau au știut, sau trebuia să știe că nu este așa. Aveau obligația legală să știe lucrul acesta. 

    Noi am mers la vaccinare duși de nas că totul e OK, că nu-i nici o problemă. Când au apărut, după două săptămâni, reacțiile adverse, le-am atribuit unor cu totul alte cauze, pentru că nu te aștepți să fii mințit de oficialități că vaccinul ăsta nu are nici o problemă, este foarte sigur, este extraordinar, nu dă nici o problemă gravă. 

    Și, astfel, am pierdut două zile foarte importante, în care afecțiunea s-a agravat. Că, altminteri, de la primele semne de jenă retrosternală, dacă știam că la adulții tineri dă miocardită, mă urcam în mașină și eram la Spitalul Militar din Cluj cu Bogdan ca să-l vadă și să-i facă un EKG. Dar nici nu mi-a trecut prin cap în momentul acela că vaccinul dă miocardită. Abia după o săptămână, când era internat la Institutul Inimii, au apărut articole în media care spuneau că în Israel au 275 de cazuri de miocardită. Israelul a descoperit că vaccinurile dau miocardită, ceea ce compania Pfizer, inițial, a negat vehement. Aici a fost problema fundamentală, faptul că nu s-a știut. Tocmai din cauza asta am postat astăzi. Era și momentul ca, după o lună și jumătate, să se știe ce se întâmplă”, a explicat tatăl lui Bogdan 

    1. Imi pare rau de drama prin care inca trec fiul si familia dr. Dragoteanu.

      Declaratia acestui medic ar trebui repostata ori de cate ori vreun oficial sau vreun postac ne dau asigurari ca vaccinurile anti-Covid curente sunt lipsite de riscuri, iar cei care ar sustine contrariul pot fi asimiliati teroristilor. 

      Faptul ca un medicament totdeauna are efecte secundare este una; faptul ca aceste efecte secundare sunt ascunse ar trebui sa fie de natura penala.

      Va multumesc si va doresc sanatate. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb