Raiffeisen Bank lansează creditul 100% online

P.E.
Bănci-Asigurări / 11 februarie 2019

Raiffeisen Bank lansează creditul 100% online

Raiffeisen Bank lansează pentru clienţii săi noul flux, 100% online, pentru obţinerea unui credit de nevoi personale, Flexicredit. Timpul de aplicare, procesare şi obţinere a creditului este de aproximativ 10 minute. "Flexicredit Online" reprezintă încă un pas important pe care îl face Raiffeisen Bank pentru a răsplăti loialitatea clienţilor săi care preferă servicii digitalizate, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

"Toţi clienţii noştri care deţin un cont curent în lei au acces la acest produs de creditare online, oricând şi de oriunde, cu o reducere de dobânda de 0,7% din preţul standard. Implementarea fluxului "Flexicredit Online" demonstreză că Raiffeisen Bank este preocupată să-şi întarescă poziţia pe piaţa bancară ca partener responsabil şi inovator, ţinând cont de preferinţele clienţilor săi" a spus Cătălin Munteanu, director executiv, potrivit comunicatului.

Din noiembrie 2016 şi până acum, clienţii Raiffeisen Bank puteau obţine online preaprobarea creditului de nevoi personale, însă documentaţia de credit trebuia semnată într-o agenţie, împreună cu un reprezentant al băncii. Acum, semnarea întregii documentaţii contractuale se realizează utilizând semnătură electronică calificată, emisă cu titlu gratuit de către bancă pentru acest scop, iar banii sunt viraţi automat în contul curent al solicitantului de credit. Implementarea semnăturii electronice calificate a făcut posibil acest flux de creditare complet online, fără nicio interacţiune cu un reprezentant al băncii.

Semnătura electronică calificată este o semnătură utilizată în mediul digital, care înlocuieşte semnătura pe hârtie. Această este emisă de un furnizor de servicii specializate, furnizor care îndeplineşte condiţiile prevăzute de Regulamentul (UE) nr. 910/2014 (eIDAS) privind identificarea electronică şi serviciile de încredere pentru tranzacţiile electronice, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu ziceau că apleacă de la noi din țară hoții ăștia mincinoși de la raiffeisen?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb