Raiffeisen Bank lansează plaţile instant

V.G.
Bănci-Asigurări / 7 septembrie 2022

Raiffeisen Bank lansează plaţile instant

Raiffeisen Bank lansează plaţile instant, intrand astfel în top 7 bănci care au aderat la schema Transfond, arată un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, produsul facilitează transferul banilor în câteva secunde şi este disponibil 24/7/365 din aplicaţia Raiffeisen Smart Mobile, autorizarea plăţilor fiind posibilă cu elemente biometrice sau PIN, în deplină siguranţă.

În prima etapă, serviciul instant (plăţi interbancare mai mici de 50.000 lei, efectuate către bănci aflate în schema de plăţi instant) este pus de Raiffeisen Bank la dispoziţia clientilor săi persoane fizice. Banca va dezvolta serviciul în perioada imediat următoare şi către persoanele juridice.

În acest moment, toţi clienţii Raiffeisen Bank - persoane fizice şi persoane juridice - pot primi instant banii care se trimit prin bănci aflate în schema instant.

"Caracteristica principală a plăţilor instant este de "tranzacţii în timp real", suma transferată ajunge în contul beneficiarului în maxim 10 secunde de la iniţierea plăţii. În plus, disponibilitatea non-stop a serviciului va poziţiona clar produsul în topul preferinţelor consumatorilor, dar şi al firmelor care îşi încasează banii instant. Astfel se creează oportunitati de configurare şi lansare a unor noi produse şi servicii bancare bazate pe "ecosistemul instant", cum sunt plăţile prin coduri QR." a spus Florentina Stilu, Director Servicii Tranzacţionale la Raiffeisen Bank.

"Avem peste 2,3 milioane de clienţi persoane fizice, din care jumătate (1,15 milioane) sunt clienţi digitali. Prin lansarea plaţilor instant ne dorim să atragem în era digitala pe toţi clienţii noştri. Cine deţine un cont curent la Raiffeisen Bank trebuie sa folosească aplicaţia Smart Mobile, iar experienţa lor de deţinător de cont curent se va îmbunătăţi semnificativ. Aşa cum ştiţi costurile sunt 0, daca se face o singură plată lunar. De asemenea, pot să-i asigur pe clienţi ca securitatea tranzacţiilor este permanent monitorizată de bancă prin toate mijloacele existente. E una dintre preocupările noastre majore." a spus Vladimir Kalinov, Vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.

Grupul Raiffeisen are 25 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi deserveşte peste 2,28 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are aproape 4.700 de angajaţi, 300 de agenţii in toată ţara, 1.131 ATM-uri şi MFM-uri şi o reţea de peste 27.900 POS-uri.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ce facem cu erorile Riffeisen care au fost dese , si in multiple cazuri?

    De ce Raiffeisen nu este verificata pe erori de plata ? 

    Platile instant si plăţile prin coduri QR fac parte din sistemul instant. Nu au nicio legatura cu "ecosistemul". Este doar un serviciu bancar!

    ecosistem s.n. [At: DER / Pl: ~e / E: fr. écosystème] - Ansamblu format din biotop și biocenoză, în care se stabilesc relații strânse atât între organisme, cât și între acestea și factorii abiotici; 

    din care: 

    biotop s.n. [At: DEX2 / P: bi-o~ / Pl: ~uri / E: eng. biotope] - Mediu geografic unde trăiește un grup de plante și animale în condiții omogene; 

    biocenoză s.f. [At: DEX2 / P: bi-o~ / Pl: ~ze / E: fr. biocénose] - Asociație de plante și animale care se află într-un echilibru dinamic dependent de mediu.

    1. Daca nu este "ecosistem" atunci o fi "biocenoza instanta" :)))))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb