Raiffeisen Private Banking ajunge la 1 miliard de euro în produse de investiţii

A.D.
Bănci-Asigurări / 25 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Raiffeisen Private Banking anunţă că a atins pragul de 1 miliard de euro în produse de investiţii.

Potrivit unui comunicat la redacţie, la începutul anului trecut, Direcţia Raiffeisen Private Banking a preluat în coordonare, şi activitatea segmentului de clienţi Premium Invest, cu active personale în administrare de minim 60.000 euro. Aceştia au acces acum la servicii dedicate, un univers larg de produse financiare şi un nivel ridicat de expertiză în investiţii prin intermediul unei noi echipe de bancheri personali.

Raiffeisen Private Banking a continuat şi în acest an extinderea ofertei de instrumente financiare, care au atras un interes foarte ridicat din partea clienţilor.

"Inovaţia şi capacitatea de adaptare la evoluţia tot mai dinamică a pieţelor financiare sunt aspecte ce definesc tot mai mult private banking-ul din prezent. Ne asumăm responsabilitatea de a susţine clienţii să îşi pună finanţele personale într-o formă mai bună, oferindu-le un nivel ridicat de expertiză în investiţii şi acces la un univers investiţional foarte divers, compus din fonduri de investiţii locale, fonduri de investiţii internaţionale, obligaţiuni guvernamentale, obligaţiuni corporative şi certificate.

Suntem foarte atenţi la vocea clienţilor şi ne adaptăm permanent oferta de servicii şi produse, pentru a răspunde nevoilor lor şi contextului din pieţele financiare. Cel mai recent produs lansat in acest an, care s-a bucurat de un imens interes din partea clienţilor, a fost un certificat cu capital protejat, ce oferă expunere la potenţialul de creştere al bursei locale de acţiuni, protejând în acelaşi timp capitalul investit de clienţi, integral, la maturitatea produsului.Suntem foarte recunoscători pentru încrederea clienţilor noştri, pe care îi sprijinim în administrarea activelor financiare. Vom continua să îi susţinem şi să aducem în atenţia lor şi alte instrumente financiare, prin care să poată valorifica potenţialul pieţelor de capital locale şi externe," a explicat Alexandru Cristescu, Director, Raiffeisen Private Banking.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb