RALUCA TURCAN:  PSD a confiscat instituţia Parlamentului "pe persoană fizică" în scop de favorizare a infractorilor

V.V.
Politică / 8 octombrie 2019

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, spune că PSD a confiscat Parlamentul "pe persoană fizică", pentru favorizarea infractorilor, criticând modul în care social-democraţii au acţionat la şedinţa pentru vacantarea locului de deputat al lui Octavian Goga.

"Am avut o nouă mostră a modului în care PSD a confiscat instituţia Parlamentului pe persoană fizică în scop de favorizare a infractorilor, pentru că vacantarea locului de deputat a domnului Goga înseamnă, de fapt, eliberarea unui loc de deputat pentru o persoană condamnată definitiv cu interzicerea drepturilor electorale", a declarat, marţi, Raluca Turcan.

Ea a mai spus că ceea ce Liviu Dragnea a creat în Camera Deputaţilor se perpetuează indiferent de numele celor care conduc această instituţie.

"Aşadar, astăzi, în văzul tuturor, am primit dovada modului în care infractorii sunt protejaţi prin abuz în Camera Deputaţilor. Este, practic, o ultimă dovadă că ceea ce a creat Liviu Dragnea în Camera Deputaţilor se perpetuează, indiferent de numele celor care acum conduc această instituţie. S-a creat un sistem, un mod de decizie politică în favoarea persoanelor cu condamnare definitivă, adică infractori dovediţi. Îmi pare rău că folosesc acest termen, însă, legal, acesta este termenul care se potriveşte", a precizat liderul deputaţilor liberali.

Turcan cere instituţiilor statului să se autosesizeze pentru ca social-democraţii să înceteze acţiunile de presiune la adresa semnatarilor moţiunii de cenzură.

"Mai mult decât atât, abuzurile celor din PSD şi natura infracţională a acţiunilor acestora se manifestă la cote de alarmă în ultimele zile de dinaintea moţiunii de cenzură şi fac un apel către instituţiile statului român să se autosesizeze şi să înceteze aceste acţiuni de presiune personală la adresa semnatarilor moţiunii de cenzură şi în acelaşi timp de folosire a banilor publici pentru a influenţa votul la moţiunea de cenzură. Este un demers exercitat pe bani publici, cu scopul de a bloca moţiunea de cenzură. Am primit foarte multe plângeri din partea semnatorilor moţiunii că sunt contactaţi de la vârful PSD, până la nivel de parlamentari sau autorităţi locale, şi li se promit bani publici, avantaje instituţionale şi în acelaşi timp se recurge la presiuni personale", a mai declarat Turcan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. CANCERUL E ÎN FIECARE PARLAMENTAR.....

    Dna Turcan, nu sunteti credibilă,asa ca functioneaza zicala romaneasca" sa intalnit hoțul cu prostul"...

    RĂSPUNDE : PARLAMENTUL, CARE NU RESETEAZĂ TOTUL ; MAI BINE FAC NIMICCCCC...!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb