Rapoartele financiare Epicor pe trimestrul trei al anului 2010

F. A.
Companii #IT / 8 noiembrie 2010

Epicor Software Corporation, unul dintre principalii furnizori de soluţii software de afaceri pentru pieţele medii şi pentru diviziile companiilor din clasamentul Global 1000, a anunţat azi rezultatele financiare pentru trimestrul III, încheiat la 30 septembrie 2010, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

George Klaus, preşedinte şi director general al Epicor, a declarat: "În istoria companiei Epicor, acest trimestru III a fost al doilea în care s-au obţinut cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte venitul total, venitul din consultanţă şi venitul din întreţinere şi al patrulea în care s-au obţinut cele mai bune venituri din vânzările de software. Este clar că ne aflăm într-o perioadă de avânt extraordinar, care se bazează pe ceea ce noi credem că sunt cele mai bune produse de pe piaţă. Suntem de părere că sfera de cuprindere geografică, orizontul funcţional şi profunzimea produselor noastre nu au fost niciodată mai ample. Epicor vinde în mai multe pieţe ca oricând, iar produsele noastre superioare determină câştiguri la nivel de acţiune".

Venitul total pe trimestrul III 2010 a crescut cu peste 16% până la 114,6 milioane dolari comparativ cu venitul pe trimestrul III 2009, care a fost de 98,6 milioane dolari. Pierderea netă GAAP pe trimestrul III 2010 a fost de 9,4 milioane dolari, reprezentând 0,16 dolari per acţiune diminuată, în comparaţie cu venitul net GAAP de 0,4 milioane dolari, reprezentând 0,01 dolari per acţiune diminuată în trimestrul III 2009. Pierderea netă GAAP de pe trimestrul III 2010 include impactul unui impozit de 9,9 milioane dolari, reprezentând 0,17 dolari per acţiune diminuată, calculat conform estimărilor actualizate ale venitului GAAP înainte de deducerea impozitelor pentru anul în curs şi al unui beneficiu aproximativ de 0,02 dolari per acţiune diminuată, corelat cu numerarul încasat din provincia Quebec din Canada în legătură cu un program conceput pentru încurajarea dezvoltării afacerilor din domeniul IT în această zonă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb