RAPORT INSP: Din persoanele depistate cu COVID în luna septembrie trei sferturi nu erau vaccinate

G.B
Miscellanea / 10 octombrie 2021

Din persoanele depistate cu COVID în luna septembrie trei sferturi nu erau vaccinate

Datele Institutului Naţional de Sănătate Publică strânse de la începutul campaniei de vaccinare până pe 30 septembrie 2021 arată că mai puţin de 1% din persoanele care s-au vaccinat cu prima doză, respectiv a doua doză, s-au îmbolnăvit de COVID. Procentajul celor care au murit în urma bolii este şi mai mic, reprezentând în jur de 1% din cei depistaţi pozitiv după vaccinare. Pe de altă parte, INSP a descoperit că un sfert din persoanele depistate pozitiv cu coronavirus în luna septembrie a acestui an erau vaccinate, însă procentajul celor care au murit este doar 0,5%, potrivit Digi24.

INSP a prezentat ieri situaţia persoanelor confirmate cu SARS-CoV-2 după vaccinare, până la 1 octombrie 2021.

În perioada 27 decembrie 2020 - 30 septembrie 2021:

-0,52% din totalul persoanelor vaccinate cu prima doză a avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV2, după administrarea primei doze de vaccin;

-la 1,82% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin, a survenit decesul din cauza COVID-19;

-0,84% din totalul persoanelor vaccinate cu doza 2 a avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin;

-la 0,76% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin, a survenit decesul din cauza COVID-19.

În cifre, aceste procente se traduc astfel: 28.929 persoane (0,52% din totalul persoanelor vaccinate cu prima doză) au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV2, după administrarea primei doze de vaccin.

527 de persoane (1,82% din totalul celor 28.929 care au avut un test pozitiv după administrarea primei doze de vaccin) au decedat, potrivit INSP.

38.604 persoane (0,84% din totalul persoanelor vaccinate cu doza 2) au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin.

293 persoane (0,76% din totalul celor 38.604 care au avut un test pozitiv după administrarea celei de a doua doze de vaccin) au murit.

Niciunul din aceste decese nu a fost cauzat de vaccin, mai precizează INSP în raport.

Raportul INSP mai arată că aproape un sfert din totalul persoanelor confirmate cu coronavirus în luna septembrie a acestui an erau vaccinate.

"24,39% din totalul persoanelor confirmate cu infecţie SARS-CoV-2 în luna septembrie erau persoane vaccinate", se precizează în raport, care detaliază numărul de persoane pozitivate după prima doză, respectiv a doua doză de vaccin.

În intervalul 1 - 30 septembrie 2021, un număr de 1.235 persoane au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin. Cinci dintre aceste persoane au murit, potrivit INSP, care precizează că decesul nu a fost cauzat de vaccin.

În intervalul 1 - 30 septembrie 2021, un număr de 33.976 persoane cu schemă completă de vaccinare au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2. La un număr de 181 de persoane (0,53% din totalul celor 33.976 care au avut un test pozitiv fiind vaccinate cu schema completă) a survenit decesul.

"Niciunul din decese nu s-a datorat vaccinării", precizează INSP.

Opinia Cititorului ( 43 )

  1. Nu oferă protecție durabilă!

    1. Este unul pe aici, reputatul „Debil cu citate”, care la fiecare articol despre COVID-19 umple secțiunea de comentarii cu tot felul de minciuni și încearcă să-i convingă pe cititori să nu se vaccineze. Adesea își schimbă numele și postează mai multe mesaje pentru a da impresia falsă că sunt mai multe persoane.

      Totul cu acceptul și permisiunea Bursa. 

      Vă aduc aminte că 9 din 10 decese de COVID sunt ale nevaccinaților. Marea majoritate a celor internați cu COVID sunt nevaccinați. Cei care încearcă să vă convingă să nu vă vaccinați vă vor răul vouă și familiei voastre. 

      Aveți grijă de la cine vă luați informația. Nu știu dacă, în eventualitatea infectării și decesului unui membru al familiei, Bursa sau debilul AURolac ce dezinformează în mod intenționat zilnic aici pot fi trași la răspundere. În alte țări există răspundere și de natură penală. În alte țări ar putea fi dați în judecată pentru sume foarte mari de bani, în România nu știu. 

      Nu cred in vaccin ca e solutia la tot, asa cum este prezentat in presa.

      Solutia este iesitul in strada impotriva escrocilor care au confiscat drepturi si liberati si au transformat planeta intr-un lagar fascist.  

      Tu cine esti, bai pulica, de vii sa ne tii cursuri despre deontologia injectiei mortale? "Specialistul", idiot util al Sistemului securist-medical criminal? Debil e tac-tu si cu ma-ta, iar tu, ca un rahat facut la betie, esti sub papagalii aia 2!

      Mai angajat Pfizer de la 1.1, este foarte bine ca vorbesti despre raspundere penala. Ce raspundere are Pfizer pentru efectele secundare ale vaccinului? O persoana ca sa fie complet vaccinata cu trei doze, ajunge in spital (si poate muri) intr-un raport de 1 la 1000.

       

      Cate doze ati injectat in Europa? Jumatate de miliard de doze? Atunci 500 000 de oameni au fost deja internati in Europa din cauza vaccinului. De exemplu, 2700 doar in Elvetia, pe date concrete, ale Swissmedic. Ce despagubiri trebuia sa plateasca Pfizer in Elvetia? Pai, vreo 100 000 de euro de persoana (si milioane in cazurile de deces? Cel putin 2-3 miliarde de euro DOAR IN ELVETIA. 

      Intelegi problema ta, mai vanzatorule de Pfizer? Care nu platesti nicio despagubire? 

      "Aveți grijă de la cine vă luați informația. ... În alte țări există răspundere și de natură penală. În alte țări ar putea fi dați în judecată pentru sume foarte mari de bani, în România nu știu. "

       

      Hai mai tampitule sa ne informam. Pune mana si cauta.  

      "Reports of suspected adverse reactions to COVID-19 vaccines in Switzerland – up date" 

      2601 cazuri grave (spitalizare si decese) inregistrate la foarte scurt timp de la vaccinare. 

       

      Stiu, Pfizer va spune "nu s-a demonstrat nimic". Aiurea. Pfizer a plecat cu lista goala de efecte secundare din testele clinice si a completat lista pe parcursul testarii in masa (AVC, miocardita, paralizie faciala, etc). 

       

      Este demonstrat ca in 2019, aceeasi Elvetia a inregistrat de 43 de ori mai putin efecte adverse GRAVE per doza de vaccin antigripal. Ai auzit Pfizeristule de la reprezentanta? Tot din datele OFICIALE ale Swissmedic, autoritatea medicala de supraveghere a sigurantei medicamentelor, vaccinurile anti-covid mRNA produc de 43 de ori mai multe efecte secundare grave per doza fata de vaccinul antigripal. 

       

      Vrei date, mai tampitule? 

      "273 spontaneous reports re-ceived in 2019, 177 (64.8%) were not-serious, 77 (28.2%) includedmedically important events and 19 (7%) of the reports involved AEFIs with serious consequences." 

      Avem deci 19 cazuri de efecte adverse serioase. 7 dintre ele au survenit la vaccinul impotriva gripei(influenza). In 2019, Elvetia a injectat 1,18 milioane de doze de astfel de vaccin. Deci 0,006 efecte adverse grave la 1000 de doze de vaccin anti-gripal. 

      Mars de aici gunoi care miroase a corporatie imputita. 

      Oare o sa ii faci dosar penal si lui Rafila?

      "edicul Alexandru Rafila, deputat PSD, a anuntat marti ca nu se va vaccina cu a treia doza de ser impotriva Sars-Cov-2." 

      Daca vaccinul era extrem de sigur, fara efecte adverse, DE CE SE TEME RAFILA? 

      Stai llinistit, ca nu s-a vaccinat nici cu primele doze(poate, doar la chiuveta sau cu ser fiziologic), caci oricat de ticalos si vanzator ar fi, tampit sigur nu este!

      Statisticile din zonele puternic vaccinate sunt contrare afirmațiilor dvs.

      Astfel, 76% dintre decesele recente de Covid din Vermont au fost ale unor persoane „complet vaccinate” 

      Cel mai vaccinat stat din America se confruntă cu niveluri record de infectări și de decese în rândul persoanelor vaccinate, pe fondul unei tendințe naționale de eșec al „vaccinului” Covid. Mai mult de trei sferturi dintre decesele atribuite infectării cu SARS?CoV?2 în Vermont luna trecută au fost înregistrate în rândul persoanelor „complet vaccinate”, au dezvăluit recent autoritățile sanitare din acest stat, potrivit LifeSiteNews. 

      Într -un e-mail remis ziarului Vermont Daily Chronicle, Departamentul de Sănătate din Vermont a declarat săptămâna trecută că doar opt dintre cele 33 de decese cauzate de virus în septembrie au fost înregistrate la persoane nevaccinate. 

      Un purtător de cuvânt al departamentului a declarat pentru publicație că aceste cazuri de infectare la persoane vaccinate pot reflecta o eficacitate insuficientă a vaccinurilor, deoarece cei care au murit, dintre care majoritatea erau în vârstă, au fost probabil „printre primii care au fost vaccinați”. 

      „În plus față de riscul mai mare de a face forme grave de boală și de a suferi consecințe precum spitalizări și decese, persoanele mai în vârstă din Vermont au fost printre primele care au fost vaccinate”, a spus purtătorul de cuvânt, „și, prin urmare, au avut mai mult timp pentru a deveni potențiale cazuri de infectare postvaccinare cu aceste manifestări mai grave.” 

      Departamentul de Sănătate nu a explicat dacă vreunul dintre cei opt locuitori din Vermont, numărați ca nevaccinați, a fost cel puțin parțial vaccinat. 

      Aproximativ 69% dintre locuitorii din Vermont sunt în prezent „complet vaccinați”, potrivit USAFacts, iar alte opt procente au primit cel puțin o doză de vaccin Covid. 

      Cu toate acestea, cazurile de infectare postvaccinare au crescut vertiginos în ultimele săptămâni în Vermont, statul cel mai vaccinat din America, infectările în rândul celor vaccinați crescând de la doar câteva zeci, în iunie, la câteva sute pe săptămână, pe parcursul lunilor august și septembrie. 

      Până la jumătatea lunii august, numărul infectărilor cu Covid-19 în rândul celor „complet vaccinați” a crescut la aproape 40% din totalul cazurilor, potrivit datelor departamentului de sănătate. Iar luna trecută, Vermont, care a sărbătorit vaccinarea a 80% din toți rezidenții eligibili până la începutul verii, a înregistrat cea mai mare rată de cazuri de Covid-19 înregistrată vreodată. 

      „Spitalizările se apropie de vârful pandemic din iarna trecută, iar septembrie a fost a doua cea mai mortală lună din Vermont în timpul pandemiei”, a relatat duminică Associated Press. 

      Ce faci tu se numeste intimidare.

      Tocmai citatele il fac credibil pe respectivul.

      Tu cu ce vii pe langa tehnica bolsevica de suprimare a altor opinii? 

      Aproape toate mesajele de la 1.2 până la 1.9 provin de la Debil. Atenție mare de unde vă luați informațiile.

      Repet ce am scris mai devreme: majoritatea internaților cu COVID sunt nevaccinați, iar 95% din decese sunt tot la nevaccinați. 

      fiecare pasare pe limba ei piere....

      cand ai sa te sufoci, ai sa ti schimbi opinia...., asa i romanul, nu se convinge decat cand e pe cale sa si dea duhul...

      bai neo-marxistule,

      pe cine intimidezi tu si pe cine ameninti tu aici ?  

      hai mai du-te-n nevaccinarea noastra de aici!  

      cata mita v-a dat ma de la Pfizer sa veniti pe aici sa amenintati oamenii ?  

      Pai, Debili sunteti tu, tac-tu si cu ma-ta, adica "familia dinamita", cu dezaxati, droguri, masturbare si cretinita! Faceti parte din subspecia umana, "homo vaccinus cretinus" !

      In mesajul meu, era vorba de Rafila! Este evident ca, esti cel putin analfabet functional, daca nu, chiar prost gramada!

    rapoartele astea sint facute din pix in functie de planurile lor . prea multe minciuni au fost ca sa mai fie crezuti .

    1. da si DSP si INSP si toti astia sunt complet decredibilizati... ma mir ca nu au inteles-o inca! ! !

    25% dintre infectati erau vaccinati cu 28% din populatie vaccinata. Deci, nicio diferenta, vaccinatii se infecteaza la fel ca si nevaccinatii. Iata ce nu vrea sa calculeze INSP pentru ca rastoarna complet ipotezele certificatului verde. Rata de atac (de infectare) asupra vaccinatilor creste pana la cea a nevaccinatilor dupa 4-5 luni de la vaccinare si pe varianta Delta. Daca INSP ar calcula aceste rate de atac in luna septembrie, orice curte juridica ar constata inutilitatea certificatului verde si l-ar abroga pe loc. Certificatul trebuie sa expire dupa sase luni de la doza a doua.

     

    Valeriu Gheorghiță: „Ca atare, evident că riscul (persoanelor tripluvaccinate) să ne infectăm a scăzut de cel puţin 11 ori comparativ cupersoanele care au primit doar două doze" 

     

    “Real-world data fr om Israel and the United States suggest that rates of breakthrough infections are rising faster in individuals who were vaccinated earlier,” Pfizer said in its presentation, which was posted on the FDA website. A third dose of Pfizer’s Covid vaccine six months after a second shot restores protection fr om infection to 95% in a real-world setting in Israel, according to data submitted by the company to the Food and Drug Administration. 

     

    6-12 sep: 63 cazuri la 100 000 vaccinati si 83 cazuri la 100 000 nevaccinati  

    13-19 sep: 125 cazuri la vaccinati si 155 cazuri la nevaccinati  

    20-26 sep: 215 cazuri la vaccinati si 248 cazuri la nevaccinati

    27-3 oct: 348 cazuri la vaccinati si 389 cazuri la nevaccinati  

    1. Cand vezi aceste cifre, cand vezi ce spune Pfizer in propriile documente depuse la FDA-ul american, si cand vezi ce tot sustine INSP (ca vaccinatii nu se infecteaza), iti dai seama cat de mult mint autoritatile romane.

      Cum putem opri aceasta avalansa de minciuni a INSP? Aceasta dezinformare? 

      nu va putea fi oprit decat in urma unui protest puternic si al naibii de violent....si puricii astia de la insp si dsp vor cadea impreuna cu pisicile grase din guvern si din restul organismelor statale .... aia de si-au luat mita de la moderna si pfizer ....

      doar ca inca nu s-au bagat obligativitati crunte gen : nu mai poti merge la job fara certificat verde si neinjectat, nu mai poti iesi din casa fara injectie sau certificat... dar vor veni si acele masuri , nici o grija.

      Atunci se vor ridica oamenii si o sa le ia scafarliile la toti mituitii astia satanisti !  

      fiecare drept credincios din Romania va dori o bucatica de moaste sfinte de la Arafat! :)))) asa.... ca sa le pupe zilnic si sa fie aparat de infectare cu covid sau de dezastre! :)))) in muuuuuuuuuuulte bucatele o sa fie rupt arahatul!

    Vaccinul NU ofera protectie la infectare, deci acest articol e vrajeala ieftina vaccinista.

    Cand vaccinul va oferi protectie la infectare discutam.. in rest e numai propaganda vaccinista care are in spate interese obscure.  

    1. Ba da. În plus majoritatea internaților cu COVID sunt nevaccinați, iar 95% din decese sunt tot la nevaccinați.

      Minciuna nerusinata - oamenii au fix aceleasi sanse sa se imbolnaveasca in functie de starea generala de sanatate pe care o au, vaccinul nu face vreo diferenta. Sunt atatia oameni asa-zis "imunizati" care umplu paturile spitalelor.

      Presa romaneasca e o mizerie !!! 

      corect , dar in plus mai poti capata o miocardita , un avc , cheaguri . banii murdari primiti de presa distorsioneaza realitatea .

      Minti si tu. Vaccinul ofera protectie la infectare mare doar in primele 4 luni. De ce nu spui asa, ticalos vanzator de vaccinuri de la reprezentanta Pfizer Romania?

      De ce nu spui ca pentru a obtine acel efect temporar, un om isi risca sanatate intr-o proportie de cam 0.5-1 la 1000 de persoane. Mincinosule. 

      Ești prost sau te faci? Repet pentru toți proștii care cred că vaccinul nu funcționează: majoritatea internaților cu COVID sunt nevaccinați, iar 95% din decese sunt tot la nevaccinați.

      4.1 ,

      minti ca un talhar la drumul mare!

      majoritatea infectatilor cu forme grave sunt vaccinatii !  

      95% din decedați sunt nevaccinați.

      Mai prostule, tu nici macar nu citesti mesajul la care dai copy paste.

      Mesajul 4 a spus ca "vaccinul nu ofera protectie la INFECTARE". Tu esti prost, debil sau oligofren. In raspunsul tau 4.1 ai zis "BA DA".

      Iar eu te-am corectat pentru ca minti si tu. Trebuia sa spui "BA DA, DOAR 4 luni". CRETINULE 

      Raspunsul mai corect este undeva pe la 92%.

    ...

    Proporție populație vacc/nevac: 25%-75%

    Protecție la infecție vacc, conform articol 99%. 99%*25% 

    1. Nu știu de ce nu s-a publicat. Spuneam că 0.25% din vaccinați se infectează. Dar mai apoi la decese peste 8% sunt vaccinați, la știrile de azi.

      Eroarea vine de la cumularea infectaților din tot intervalul 27.12.2020-1.10.2021, la numărul maxim de vaccinați din prezent. Sper că nu sunt singurul care vede asta. În ianuarie 2020 numărăm 0 infectați la 0 vaccinați (că nu a trecut timpul), iar în februarie raportăm 500 infectați la 100,000, nu la 5 mil. 

      Nu, nu esti singurul. Scriu asta de multe saptamani.

      Si este un oligofren debil ,anagajat Pfizer la comentariul 1.1 care dezinformeaza permanent contraargumentele aduse, pentru a-si promova licoarea cu efect temporar dar cu multe efecte secundare clare si grave. 

      Dacă luam doar septembrie, datele bat: 33976/133460. Primul număr e cel al infectaților vaccinați, al doilea total infectați Septembrie. Aici avem peste 25.4%, la un procent inițial de 24.39% vaccinați. Na protecție. Deci pare că e pură prostie, nu manipulare.

      Protectia la infectie a existat, dar doar in primele 4 luni si la varianta Alpha.

      Acum avem valul infectiilor VACCINATILOR care provoaca mai multe decese nevaccinatilor. 

      Nici vaccinatii nu sunt scutiti, protectia lor pare a fi doar vreo 50% desi este destul de greu de evaluat in prezent din cauza faptului ca sistemul medical este coplesit de infectiile raspandite de vaccinati (pentru ca impotriva nevaccinatilor exista lockdown de aproape 10 zile), iar medicii prioritizeaza la terapie vaccinatii, desi nu au nici pentru ei medicamentele necesare. 

      La decese, n-avem ce zice, stăm mai prost ca Iraq, Malaezia, așadar orice logică pică. Oricum medicii vor 'salva' situația în cele din urmă.

    Ceea ce se intampla astazi cu Covidul in Romania, este in realitate "valul vaccinatilor", caci acestia, fiind laboratoare ambulante de producere a proteinei spike, in urma injectarii oxidului de grafen din vaccin, o imprastie apoi peste tot printre ceilalti!

    1. da, asa e!

    mintiti ca naiba!

    mintiti ca un popa de la sat ... asa de rau mintiti ... se vede de la 10 km ca mintiti!  

    peste 50% erau vaccinati !!!! (aia de au scapat de infarct sau avc dupa ce au bagat serul mutagen anti-covid in ei ! ) 

    si fosta mea vecina de la blocul din bucuresti (care e medic pe ATI si cu care mai tin legatura pe treburi administrative, etc) mi-a zis ca in sectia ei de ATI .... TOTI SUNT VACCINATI ! TOTI manca-v-as!  

    Nu mai mintiti junghiurilor de la INSP, incetati sa mai mintiti in halul asta!  

    1. Am citit și trimis zilele astea un material/studiu din anul 2016 despre eutanasierea practicată de OMS oricui aveam impresia că-l poate citi și înțelege. Am doar impresia, nu convingerea, întrucât, din ultimele statistici (joi 67.000 de vechi/noi ,,imunizați") am convingerea că prostia e dominantă la modul absolut, cel puțin în marile orașe.

      Majoritatea ,,colegilor" sunt deja la doza a treia-mulți șchiopătând vizibil, de la proteina spike, oxidul de grafen. 

      La o ,,ședință" de luni, m-am trezit cu oamenii/colegii purtând măști, umblând cu ,,certificatul verde" asupra lor, etc. 

      Am evitat să ne certăm, întrucât am simțit sufletele unora din ei-sigur a celui cu doza nr.3 plutind oarecum derutate pe tavanul scund al unui demisol, pe deasupra corpurilor. Se spune că celor cu ,,vaccinurile ARN" le-a fost afectată/blocată genă VMAT2, definită popular Gena lui Dumnezeu și implicit legătura dintre corp și suflet. 

      După acest incident șocant, am foarte puțină încredere în parlamentari, ca să le pot scrie cu convingerea că vor trece peste ,,ordine" și nu vor legaliza ,,certificatul verde". 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb