Raportul referitor la protestele din 10 august, au fost declasificate şi trimise către DIICOT

I.M.
Miscellanea / 14 noiembrie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunţat joi că raportul privind intervenţia autorităţilor la protestele din 10 august 2018 a fost declasificat şi a fost pus la dispoziţia DIICOT, care are în desfăşurare o anchetă penală. Raportul este declasificat, dar nu poate fi făcut public înainte de a fi încheiată ancheta. Decizia aparţine DIICOT, a subliniat ministrul, potrivit Digi24.ro.

Marcel Vela a refuzat să dea detalii despre cuprinsul raportului, invocând ancheta în desfăşurare, dar a spus că nu ştie de ce fostul ministru Carmen Dan nu l-a desecretizat, arătând care a fost procedura pe care a urmat-o: "Ministrul dă ordin, constituie comisia care analizează oportunitatea. Analizând oportunitatea, profesioniştii din minister s-au exprimat: poate fi desecretizat. Pasul 2: am cerut de la instituţii să ne dea acceptul şi le mulţumesc. Şi cei de la SRI, SIE, Jandarmerie au fost de acord".

"Azi dimineaţă am primit ultimul aviz de la instituţiile solicitate. Azi a sosit ultimul aviz, comisia a decis declasificarea raportului. Aşadar, în această zi, raportul este declasificat. Informarea cu privire la evenimentele din 10 august este declasificat", a anunţat ministrul de Interne, transmite aceaşI sursă.

Marcel Vela a anunţat că documentul declasificat a fost trimis procurorilor. "Am înaintat raportul declasificat către DIICOT, unde, după cum bine ştiţi, există un dosar penal. DIICOT a comunicat ca ia act de acest raport declasificat, un raport care poate fi folosit în ancheta penală. Datele din raport sunt la dispoziţia DIICOT-ului", a explicat Vela.

"Doresc pe viitor ca toţi angajaţii ministerului să aibă o altă abordare în relaţia cu cetăţeneanul. Cei care au făcut abuzuri vor fi sancţionaţi. Vă garantez", a mai spus ministrul, refuzând să dea orice fel de detalii din raport, în ciuda insistenţelor jurnaliştilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Desecretizare prin omertizare.

    Vela, mai idiot si baron local ce esti. Raportul era deja folosit de DIICOT. Procurorii au acces la orice document secretizat. Doar se deplasau la sediul MAI si il consultau. Nu mai minti tu ca nu aveau acces. Mai bine ai grija de mafiotii din orasul tau de bastina. Baronule corupt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb