RASDAQ Acţiunile "Socep" Constanţa au fost printre preferatele investitorilor

R.U.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 20 august 2004

În cadrul şedinţei de ieri, pe fondul deprecierii cursurilor la majoritatea acţiunilor de la prima categorie, indicele RAQ-I, care urmăreşte evoluţia acestora, s-a depreciat cu 0,34% respectiv 5,1 puncte. Evoluţiile bune ale preţurilor acţiunilor de la categoria a doua a pieţei Rasdaq, a condus la o apreciere cu 4,76% a nivelului indicelui RAQ-II, respectiv cu 82,43 puncte.

Valoarea tranzacţiilor perfectate ieri pe piaţa Rasdaq s-a ridicat la 5,1 miliarde de lei, aproximativ acelaşi nivel cu cel din sesiunea precedentă.

La prima categorie, cea mai bună evoluţie a fost înregistrată de cursul acţiunilor "Severnav" Drobeta Turnu Severin (SEVE), nivelul mediu înregistrat ieri de acesta, de 60.837 lei/acţiune, fiind cu 4,29% mai mare decît în şedinţa anterioară. Societatea a raportat pentru primul semestru 2004 o cifră de afaceri de 612,5 miliarde de lei, de patru ori mai mare decît nivelul aferent perioadei ianuarie-iunie 2003. Cu toate acestea, activitatea desfăşurată de "Severnav" pe parcursul primelor şase luni ale anului curent s-a soldat cu o pierdere de 56,8 miliarde de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb