Rata de incidenţă în Bucureşti a ajuns de 8,28 de cazuri la mie

J.P.
Miscellanea / 2 octombrie 2021

Rata de incidenţă în Bucureşti a ajuns de 8,28 de cazuri la mie

Rata de incidenţă în Bucureşti a ajuns de 8, 28 de cazuri la mia de locuitori, potrivit informaţiilor G4media.ro. Este o incidenţă record de la debutul pandemiei. Vineri, rata de incidenţă era de 7, 5 la mie.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis vineri seara, în urma depăşirii ratei de infectare cu coronavirus de 6 cazuri la mia de locuitori, constatată joi, că, printre altele, începând de duminică: masca va fi obligatorie în spaţiile publice aglomerate; magazinele şi operatorii economici de servicii vor funcţiona cu publicul doar până la ora 18:00, ulterior fiind disponibilă doar livrarea la domiciliu, cu excepţii; restaurantele şi localurile vor fi închise publicului, transmite Digi24.ro

De asemenea, piscinele interioare vor fi închise; competiţiile sportive pot avea loc cu participarea doar a celor vaccinaţi; cinematografele şi sălile de spectacole vor fi închise; spectacolele, concertele şi festivalurile în aer liber vor fi permise în anumite condiţii; mitingurile vor fi interzise; nunţile şi botezurile vor fi interzise; slujbele vor putea avea loc cu respectarea măsurilor sanitare. De asemenea, se instituie carantina de weekend, când de la ora 20:00 vor putea circula doar cei vaccinaţi sau care au un motiv întemeiat.

Opinia Cititorului ( 29 )

  1. Boicotați tot - Comisia Europeană, bănci guverne, corporații.

    1. Cu excepția spitalelor de psihiatrie. Pe alea îți recomand să nu le boicotezi.

      da, sustin!

      Astăzi 2 octombrie 2021: 184 de decese dintre care 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați.

      Incepe sa creasca numarul de decese de vaccinati.

      Este foarte simplu de aratat ca daca 2 mil de vaccinati de fapt nu sunt in tara, ci s-au vaccinat ca sa plece la munca afara, atunci vaccinatii din Romania reprezinta doar vreo 16% din populatia rezidenta in ultimele cateva saptamani. Iar cei 14 decedati azi reprezinta aproape 8% dintre decese. Reducerea riscului de deces pare destul de modesta, pe la 50%.

      Si daca mai includem si decesele cauzate de vaccin, nu numai in primele 14 zile de la administrare dar extindem cautarea macar doua, trei luni de la doza a doua, atunci nu cred ca bilantul deceselor vaccinatilor arata prea bine. 

      Insiști în prostie. Ești disperat să dezinformezi, poate mai agăți vreun fraier care să te creadă, poate mai omori un român credul.

      Te invit să recitești mesajul 1.3. 

      asa ziceai si sovieticii de aia care aveau alta opinie, ca trebuie internati la psihiatrie . voi sunteti nebunii, ca va sperie astia cu basmele lor despre covid.

      vazand ca lumea nu se mai vaccineaza pt ca spitalele se umplu cu vaccinati , propaganda a schimbat din mers , nu, nu , nevaccinatii , se imbolnavesc . ba .mai mult un "studiu " din Israel , arata ce a treia doza te vindeca de miocardita capatata de la a doua doza . va dati seama la ce cretini se adreseaza . la fel au fost schimbate din mers o serie de definitii ale pandemiei , despre imunizare etc de catre OMS , despre masca , nu e buna , dupa aia ca e buna , asimptomaticii nu imprastie , apoi ,ba da , imprastie virusul .propaganda spune ca nu stia prea multe despre covid , de asta le-au schimbat , dar masca este de o suta de ani folosita , deci minciuni pentru prosti !

      Insisti in prostie.

      Mesajul 1.3 a fost citit si procesat. Vaccinatii au un risc usor mai scazut de deces. Sub 50% reducere a riscului. Ma asteptam sa dai o alta replica, mai inteligenta. De exemplu: da, mor destul de multi vaccinati pentru ca au ales Janssen a carui eficienta in fata Delta este de sub 30%. 

      Nu este nicio dezinformare. Tu dezinformezi. 

      Din păcate pentru tine îți trebuie mai mult de 3 neuroni să poți procesa un mesaj așa de simplu ca cel de la 1.3.

      Repet, deși în cazul tău știu că o fac degeaba. 184 de decese dintre care 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați. Concluzia e evidentă: nevacinații ce dezvoltă forme grave mor pe capete.  

      Deci vaccinul funcționează. Nu e perfect, nimeni nu a afirmat vreodată asta, dar e foarte bun.  

      chestia e ca sub o anumita varsta poti fi vaccinat, nevaccinat sau amandoua ca numarul de decese e infim. lupta intre cati mor vaccinati si cati mor nevaccinati se da la peste 50 de ani. iar sub 40 de ani nevaccinatii infectati au sanse mult mai mici sa moara decat vaccinatii infectati la peste 40 sau 50. iar daca vorbim de comorbiditati, mortii sub 40 de ani fara comorbiditati se masoara inca probabil cu zecile, nici macar nu sunt 100, in 18 luni! felul in care gerontocratia isi bate joc de tineri in loc sa se ocupe singura sa-si protejeze fundul e abject.

      Vaccinul, pe cifrele tale, este posibil sa reduca cu 50% riscul de deces. Daca insa se adauga si decesele din cauza vaccinului, nu mai este atat de sigur ca "ESTE FOARTE BUN". Asta este o minciuna la acest moment. Datele nu confirma. Daca erau peste 28 de decedati vaccinati, atunci se putea spune ca vaccinul dauneaza.

      Tie frica ca nu te mai primesc acolo

      cifrele alea pe care le repeti , reprezinta o alta minciuna dintr-un lant lung de alte minciuni .

      am auzit ca ajuta si la artimetica

      tu nu ai nici o predilectie spre dialpg

      esti supt total in doctrina

      judeca si fii corect  

      esti matrafoxat si tampit, doar o fabrica de kkt asa cum te-ai descris

      mars in grota, animalule 

    nu era normal sa fie asa?

    cluj, timisoara si bucuresti au fost cele mai vaccinate orase si e binecunoscut ca vaccinul anticovid aduce boala , blocand mecanismele de invatare ale sistemului imunitar 

    nu stiu exact care e mirarea in acest caz...

    acest vaccin e conceput sa realizeze adevarata minuni la nivelul incasarilor producatorilor ... pentru ca aduce si intretinere boala !  

    1. Ești mai prost decât prevede legea. Asta dacă nu dezinformezi în mod intenționat.

      Chiar daca boul/porcul de la 2.1 te insulta, iar minte.

      Este cu adevarat binecunoscut ca vaccinul aduce boala, dar nu asa cum spui (cel putin nu foarte evident). Dar este demonstrat statistic ca vaccinatul este foarte vulnerabil in primele 2-3 saptamani de la vaccinare. Sper ca porcul vaccinist nu sa mai contrazica si aceasta realitate demonstrata stiintific. 

       

      Deci da, vaccinarea aduce boala prin vulnerabilizarea temporara a organismului. Cei care aleg sa se vaccineze, ar fi bine sa stea acasa urmatoarele 2-3 saptamani de la fiecare doza, sa nu intre in aglomeratii, sa nu mearga cu transportul in comun, sa evite contactul apropiat cu alti oameni. 

      Daca nu fac asta, se vor infecta si vor intra in categoria de infectati "nevaccinati". Este posibil (nu stiu studii care sa fi evaluat asta) ca ei sa aiba risc mai mare sa ajunga la spitalizari. Deci, daca te-ai vaccinat, stai acasa pana te refaci. 

      ai argumente sau doar insulti ca la gradinita? nu vezi ca cele mai vaccinate si trecute prin boala locuri au incidenta cea mai mare? sau, in cel mai bun caz, la fel ca altele unde ratele de vaccinare sunt mult mai mici? e degeaba, treziti-va. credeti ca in vest au scazut cazurile de la vaccinare? nu, doar a trecut valul, cum o sa treaca si la noi luna asta, indiferent de alti factori.

      este inutil sa purtati dialog argumentat cu un biet postac , care-si castiga si el o paine murdara cu bani murdari . postacii ii recunosti usor prin putinatatea ideilor si lipsa totala de argumente , care sint inlocuite cu invective . incercati dialog cu cei care-si argumenteaza parerile !

    In fiecare an au fost raceli si viroze dar niciodata nu au fost mediatizate in halul asta .

    1. Ba da in 2017-2018 cand pnl usr tipau ca se moare in spital de gripa si este vina "cimei rosii" acum nu mai avem gripa si nu mai este nici vina lor acum suntem noi vinovati

      desigur ca da.... cu o mica raceala sau viroza se baga cu forta pe gat DICTATURA MEDICALA

      ba nu , nu a fost niciodata asa ceva ! esti prost si ai boala contrazicerii !

    "Unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din Suceava, Daniel Dragomirescu, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 44 de ani. Daniel Dragomirescu a murit la Spitalul Judeţean Suceava, acolo unde a fost internat după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. El nu era internat în secţia de terapie intensivă atunci când a încetat din viață. Din informaţiile pe care le avem, Daniel Dragomirescu ar fi suferit şi de astm bronşic. El avea o formă severă de Covid care i-a provocat un stop cardio-respirator."

     

    RIP.

    Fiind lector la Universitatea de Arte din Iasi, este destul de probabil ca era vaccinat. Pentru ca avea o afectiune destul de problematica (astmul). Oare s-a crezut IMUN? Oare a crezut propaganda autoritatilor medicale care spuneau ca nu se poate infecta? Daca da, atunci Citu, INSP, MS si toti prostii acestia sunt criminali. Pentru ca raposatul s-a infectat si a murit. Mi se pare greu de crezut ca la afectiunea lui, nu s-ar fi vaccinat. Sa fie pedepsiti cei care mai sustin ca vaccinatii nu se pot infecta. 

    Dictatura securisto-medicala. Cat timp va mai bateți joc de romani? Ce va mai trebuie ca să ne lăsați în pace? Ce mai aveți de vândut, de dat, de amanetat de nu se mai termina circul asta? Cum puteți sa ardeți oamenii de vii?

    mai ales in romania si bulgaria, unde, se stie, windowsu se fraudeaza la greu. uite d'aia mana lui lunga ne va ajunge...voi, cei ce ati piratat pana nu v-ati mai saturat...caiti-va macar acuma, in ultimu' moment. Apdeitu' vine! 2021

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb