RC Europe inaugurează al treilea parc de retail, în urma unei investiţii de 9 milioane euro

G.U.
Companii #Construcţii / 26 august 2020

RC Europe inaugurează al treilea parc de retail, în urma unei investiţii de 9 milioane euro

Dezvoltatorul şi administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugurează, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din România, cu o investiţie totală de 9 milioane de euro, conform unui comunicat de presă. Parcul de retail sub conceptul NEST se află în Oradea şi ocupă o suprafaţă închiriabilă de circa 6.500 de metri pătraţi. CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atât în tranzacţia de achiziţie a terenului cât şi pentru închirierea spaţiilor din proiectul de retail NEST. Lucrările de construcţie pentru parcul de retail din Oradea au demarat în octombrie 2019.

Parcul de retail NEST Oradea se află pe Calea Borşului, în partea de nord a oraşului, în apropierea supermarketurilor Lidl şi Kaufland şi beneficiază de o vizibilitate excelentă şi acces optim din centrul oraşului. NEST Oradea oferă o parcare generoasă cu 200 de locuri şi găzduieşte 13 magazine locale şi internaţionale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt şi Zoomania, a adăugat sursa citată.

NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe localizat în România şi livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. Primul parc de retail NEST din România a fost deschis la Dorohoi, în 2017. În afara celor trei proiecte din România, compania a mai dezvoltat şi are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenţionează să dezvolte noi proiecte în 2020.

Andrei Rati, Country Manager al RC Europe în România, a declarat: "Suntem încântaţi să anunţăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potenţialul dezvoltării parcurilor de retail şi deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acţionarilor noştri în potenţialul pieţei româneşti. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul său de chiriaşi şi va aduce astfel beneficii orădenilor. Le mulţumim autorităţilor locale pentru sprijinul acordat şi chiriaşilor noştri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în aceste momente dificile".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb