RCS&RDS a depăşit 1,1 milioane clienţi de telefonie mobilă

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 31 iulie 2008

RCS&RDS a depăşit 1,1 milioane clienţi de telefonie mobilă

Operatorul de telecomunicaţii RCS&RDS a ajuns la peste 1,1 milioane de clienţi în segmentul telefoniei mobile. Compania oferă servicii de televiziune, internet, telefonie fixă şi mobilă. Oficialii RCS&RDS susţin că până la sfârşitul anului se va ajunge la un termen de instalare a serviciilor de numai cinci zile de la momentul semnării contractului, indiferent de zonă. Acest termen poate fi şi mai mic în zonele din Bucureşti în care RCS&RDS este prezentă de mai mult timp.

Ovidiu Ghiman, directorul comercial al companiei RCS&RDS, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că dificultăţile cu care se confruntă compania sunt în instalarea şi dezvoltarea infrastructurii dintr-o anumită zonă. Domnia sa subliniază că şi în situaţia în care compania se află în legalitate cu toate lucrările şi avizele necesare, tot mai pot apărea probleme în legatură cu finalizarea infrastructurii.

La sfârşitul anului trecut, RCS&RDS avea 200.000 de clienţi pe segmentul telefoniei mobile, iar la începutul lunii mai operatorul anunţa că reţeaua sa Digi.Mobil avea 800.000 de clienţi.

De asemenea, reţeaua de telefonie a RCS&RDS acoperă peste 2.500 de kilometri de drumuri naţionale şi 5.000 de km de alte categorii de drumuri. La aceştia se vor mai adăuga încă 1.083 kilometri de drumuri naţionale şi europene până la sfârşitul anului 2008, din care în august tronsonul Arad-Timişoara, a precizat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare.

Aceasta este cea mai mare rată de creştere dintre cele anunţate pentru anul trecut de companiile telecom de pe piaţa locală. În 2005, cifra de afaceri a companiei RCS&RDS avea o valoare de 481 de milioane euro, iar în 2007 aceasta valorează 2 miliarde de euro.

Operatorul a ajuns în iunie 2008 la un număr total de 6 milioane de linii generatoare de venit (RGU - Revenue Generating Unit) pe cele şase pieţe pe care operează, în creştere cu 1,2 milioane faţă de luna iunie 2007. Fiecare RGU este echivalent fiecărui serviciu (telefonie, internet şi cablu TV) contractat de un client al companiei. În România, RCS&RDS şi-a majorat numărul de clienţi pe toate liniile de business, ajungând la 4,1 milioane RGU.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb