Real Foods estimează o cifră de afaceri de 5 milioane de lei în 2017

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 2 iunie 2016

Real Foods estimează o cifră de afaceri de 5 milioane de lei în 2017

Real Foods, firmă online de selecţie şi distribuţie de alimente fresh şi ultra fresh, şi-a relansat activitatea, după o investiţie de 300.000 de lei în extinderea portofoliului de produse, organizarea infrastructurii şi a unui lanţ logistic de frig neîntrerupt până la clientul final, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Relansarea activităţii este o a doua fază în procesul de dezvoltare, după o perioadă de testare şi calibrare a ofertei, de dialog cu clienţii şi scouting de alimente şi producători. Până în anul 2018, Mircea Draja, unul dintre antreprenorii implicaţi activ în lansarea REAL FOODS, estimează o investiţie de 1 milion de lei şi o cifră de afaceri de 5 milioane de lei în 2017.

Mircea Draja are aproape 20 de ani de experienţă în management de top în cadrul Coca-Cola HBC la nivel regional. A activat în Rusia, Croaţia, Bosnia & Hertzegovina şi Slovenia. Anul trecut s-a întors în ţară şi s-a implicat în lansarea Real Foods.

Florin Cojocariu, cel de-al doilea antreprenor implicat în proiect şi, în acelaşi timp, unul din cei 15 furnizori actuali de legume proaspete şi plante aromatice pentru magazinul Real Foods, este fizician, a lansat una dintre primele companii de advertising independente din România, DBF Advertising, a lucrat pe pieţele internaţionale ca manager în cadrul Ogilvy Paris, a fost marketing manager la Elite şi a devenit în urmă cu 4 ani fermier, proprietarul CAP Gurbăneşti.

Până la sfârşitul anului, portofoliul Real Foods va creşte la 1.000 de produse şi va fi acoperit în jur de 100 de producători locali şi internaţionali. Categoriile de produse selectate variază de la pâine cu maia, la ouă şi lactate, carne de porc, de pui, de vită, legume, fructe, la dulciuri artizanale, miere şi plante aromatice.

"Vrem să repunem în contact clienţii care caută mâncare bună cu fermierii şi producătorii mici şi medii, pasionaţi de ceea ce fac. În general, producătorii mici nu pot acoperi volumele şi preţurile cerute de marile lanţuri de retail şi nici nu au forţa de a îşi susţine singuri un brand. Noi vrem să promovăm micii producători şi fermieri şi nu să-i ascundem sub etichetele unor branduri de retailer (private label)", spune Mircea Draja.

Infrastructura Real Foods constă în depozit cu camere de frig şi de congelare, iar lanţul de frig este neîntrerupt de la producător până la clientul final. De asemenea, este pusă la punct infrastructura tehnologică de verificare în timp real a stocurilor, de monitorizare a preferinţelor clienţilor. Pentru ultrafresh (carne proaspată, peşte proaspăt, fructe şi legume), comenzile la furnizori se fac zilnic, cu o zi înainte de livrare.

Real Foods are în plan pe termen mediu atragerea de noi parteneri pentru investiţii în expansiunea pe segmentul de catering cu produse naturale.

Real Foods şi-a început activitatea la finalul lui 2015 cu un magazin online şi cu investiţii iniţiale în structura de livrare, adunând, în prima fază, producători din judeţul Giurgiu şi Ilfov şi produse gurmet. Ulterior, compania a început activitatea de scouting de produse locale şi a crescut echipa la 6 persoane. A stabilit, de asemenea, relaţii de colaborare cu producători internaţionali pentru a asigura stocurile de produse proaspete, extra sezon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb