Redeschiderea restaurantelor, pe ordinea de zi a CNSU

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Companii / 26 august 2020

Redeschiderea restaurantelor, pe ordinea de zi a CNSU

Premierul Ludovic Orban a anunţat că astăzi va avea loc o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în care se va discuta despre redeschiderea teatrelor, cinematografelor şi restaurantelor la 1 septembrie. Şeful Guvernului a spus că propunerea este să nu se deschidă restaurantele şi teatrele acolo unde avem un nivel de răspândire a virusului peste un anumit număr de cazuri în ultimele 14 zile.

Ludovic Orban a precizat: "Deja a fost o discuţie la nivelul specialiştilor, există o propunere formulată. Vom avea şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în care (...) vom avea în discuţie această propunere de reluare a activităţii în anumite spaţii închise. Este vorba despre reluarea unor activităţi culturale, teatre, cinematografe, de asemenea reluarea activităţii în unităţi de servire a mesei din spaţii închise, să le spunem restaurante din spaţii închise. Încă nu pot să vă spun care va fi forma finală pentru că, încă o dată spun, eu nu iau decizii singur, întotdeauna m-am consultat cu colegii mei şi m-am consultat cu specialiştii. Există o propunere să nu se deschidă peste tot, să nu se deschidă unde este un nivel de răspândire a virusului peste un anumit număr de cazuri în ultimele 14 zile. (...) Vom avea o întâlnire şi cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, care a fost solicitată de cele patru organizaţii profesionale din domeniu. Vom ţine cont şi de punctul lor de vedere, astfel încât să luăm o decizie care, pe de-o parte, să permită reluarea unor activităţi importante din viaţa culturală, reluarea activităţilor economice în spaţii închise de tip restaurant, dar, pe de altă parte, să şi reducem la maxim riscul de răspândire a virusului".

Premierul a mai menţionat că autorităţile nu au în intenţie să modifice programul de funcţionare a sălilor de jocuri de noroc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb