RE/MAX România deschide 5 noi francize şi încheie anul cu 60 de birouri la nivel naţional

F.D.
Companii / 19 decembrie 2023

RE/MAX România deschide 5 noi francize şi încheie anul cu 60 de birouri la nivel naţional

RE/MAX România se extinde cu încă 5 birouri: RE/MAX Select - Bucureşti, RE/MAX Cronerstone - Piteşti, RE/MAX Plus - Constanţa, RE/MAX Relax - Iaşi şi RE/MAX Expres - Cluj. Prin inaugurarea noilor francize, firma ajunge la un număr de 60 birouri active şi 700 agenţi imobiliari la nivel naţional, conform unui comunicat de presă al companiei.

Cu experienţă anterioară în domeniul construcţiilor, Petrică Craioveanu, Broker/Owner RE/MAX Select, a decis să se extindă în industria imobiliară, considerând-o o nouă provocare şi oportunitate de afaceri. Prin noua franciză deschisă în Capitală, B/O îşi propune să dezvolte o echipă consolidată de profesionişti şi să ajungă la venituri de 500.000 de euro în primii trei ani de activitate.

"RE/MAX Select a pornit mai mult ca o afacere de familie. Voiam să îi arăt şi fiului meu ce înseamnă viaţa de antreprenor. Ştiam că am competenţe în vânzări, marketing şi domeniul financiar şi am decis să le dezvolt printr-o franciză în imobiliare. Fiind la început de drum în industrie, am ales RE/MAX datorită independenţei financiare pe care mi-a oferit-o încă de la început, prin comisioane", a declarat Petrică Craioveanu, B/O RE/MAX Select.

Independenţa financiară şi reputaţia solidă în domeniul imobiliar au reprezentat factorii decisivi pentru Dragoş Vlăsceanu în alegerea unei francize RE/MAX. Cu o experienţă de aproximativ 13 ani în domeniul psihologiei şi în sectorul afacerilor, Vlăsceanu a optat pentru intrarea într-o piaţă cu potenţial semnificativ de dezvoltare. În următorii trei ani, obiectivul său este ca RE/MAX Cronerstone să devină prima opţiune în materie de tranzacţii imobiliare în judeţul Argeş.

"Am ales domeniul imobiliar întrucât este o industrie foarte complexă, în continuă dezvoltare şi o văd ca pe o reală provocare spre creştere, ceea ce se aliniază, totodată, obiectivelor mele profesionale, de a contribui la creşterea şi dezvoltarea altora. RE/MAX este o reţea puternică, din care mă bucur că pot face parte, mai ales datorită echipei de profesionişti din spate, suportului educaţional, know how-ului şi al oamenilor valoroşi care investesc în domeniul imobiliar din România", explică Dragoş Vlăsceanu, Broker/Owner RE/MAX Cronerstone.

Iuliana Stamate, Broker/Owner RE/MAX Plus, a activat anterior, timp de doi ani, ca agent imobiliar în cadrul unei agenţii RE/MAX, experienţă în care a apreciat în mod deosebit puterea brandului şi profesionalismul companiei. În urma experienţei dobândite, aceasta a luat decizia strategică de a evolua de la poziţia de angajat la cea de manager, având în plan să să construiască şi să dezvolte o reţea de succes în Constanţa, oraşul său natal.

"Sunt specializată în vânzări, lucru care m-a făcut să înţeleg că prioritar este clientul şi nevoile sale. Prin urmare, am decis să-mi deschid o franciză care să mă ajute să evoluez şi să pot livra clienţilor servicii profesionale, centrate pe nevoile lor. În viitor, intenţionam să ne extindem pe segmente de piaţă şi să devenim experţi pe zonele pe care activăm. Acest lucru presupune să muncim mai organizat, atât din în ceea ce priveşte efectuarea corectă a analizei de preţ, cât şi din punct de vedere juridic, în ceea ce priveşte verificarea cu atenţie a documentelor", a declarat Iuliana Stamate, Broker/Owner RE/MAX Plus.

Pachetul educaţional şi reputaţia solidă a companiei au fost factorii determinanţi care au condus şi la decizia Laurei Hilbert, B/O RE/MAX Relax, de a deschide o franciză în Iaşi. Printre obiectivele sale de dezvoltare se numără adăugarea oraşului Iaşi pe lista destinaţiilor de referinţă în domeniul imobiliar, prin furnizarea de servicii de înaltă calitate şi prin formarea unei echipe bine pregătite, având în plan ca pe termen mediu şi lung să contribuie activ la reglementarea pieţei locale de real-estate.

"Am lucrat în domeniul vânzărilor peste 20 de ani şi am simţit că este momentul să trec la nivelul următor. Iniţial, am devenit agent imobiliar, iar acum am avut oportunitatea să îmi deschid propriul birou, să fac ceea ce am făcut mereu - să ajut oamenii să îşi găsească drumul. De aici totul vine de la sine. Prin RE/MAX simt că pot să îmi duc la bun sfârşit obiectivele, datorită susţinerii pe care o primim din partea echipei şi culturii organizaţionale centrate pe succesul partenerilor săi", a explicat Laura Hilbert, Broker/Owner RE/MAX Relax.

Pe lângă birourile menţionate, portofoliul RE/MAX România se extinde cu încă o nouă franciză în Cluj Napoca - RE/MAX Expres - sub conducerea Broker/Owner-ului Octavian Rada.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sa platiti chiriile…

    in crashul de corectie va-ti fasticit…si “ francizori” tepari la plati chirii cu duiumul… 

    s c c r e t  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb