Renault Logan, inclusă în programul Rusiei de stimulare

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 6 martie 2009

Subvenţia acordată de Guvernul rus în cadrul programului de stimulare a vânzărilor auto va acoperi două treimi din rata de refinanţare.

Subvenţia acordată de Guvernul rus în cadrul programului de stimulare a vânzărilor auto va acoperi două treimi din rata de refinanţare.

Guvernul rus va anunţa în această săptămână acordarea unei subvenţii la ratele dobânzilor pentru creditele auto, o iniţiativă menită să stimuleze vânzarea de maşini în Rusia, conform unui articol apărut în ziarul "The Moscow Times", citat de Agerpres.

Pe lista modelelor aprobate de executivul rus pentru a participa la acest program se află şi Renault Logan, alături de Ford Focus, Volkswagen Jetta şi majoritatea modelelor Lada fabricate de compania rusă AvtoVAZ.

"Acordarea subvenţiei reprezintă un prim pas bun deoarece finanţarea este tradiţional puternică în Rusia pentru maşini care costă mai puţin de 15.000 de dolari", a declarat Martin Jan, şeful Volkswagen Group din Rusia.

Doar 11 la sută din ruşi intenţionează să-şi cumpere o maşină nouă în următorii trei ani iar, din aceştia 40 la sută nu au idee cum vor plăti pentru achiziţionarea maşinii, în timp ce aproximativ o treime vor să obţină un împrumut pentru a-şi cumpăra vehiculul, conform unui sondaj realizat de agenţia VTsIOM.

Subvenţia va acoperi două treimi din rata de refinanţare. Programul va fi operaţional prin băncile de stat Sberbank şi VTB datorită reţelei lor extinse de sucursale.

Premierul rus Vladimir Putin a cerut luna trecută Ministerului Indus­triei şi Comerţului să elaboreze un program în valoare de două miliarde de ruble (55 milioane de dolari) pentru a uşura obţinerea creditelor pentru achiziţia de maşini. Programul se adresează modelelor care cos­tă mai puţin de 350.000 ruble (9.700 de dolari).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb