RENEXPO revine în Bucureşti mai devreme şi este mai scurt

Comunicate de presă / 9 noiembrie 2015

RENEXPO revine în Bucureşti mai devreme şi este mai scurt

Acum între 17 - 18 noiembrie!

Ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti, sâmbătă dimineaţa, în data de 31 octombrie, unde 45 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 171 au fost grav rănite, ISU (Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă) informează conducerea Sălii Palatului că nu permite organizarea evenimentul RENEXPO între 18-20 noiembrie, la Sala Palatului, conform noile măsuri de protecţie împotriva incendiilor.

Ţinând cont de această măsură de prevenire a oricărui risc, Sala Palatului a oferit două noi perioade pentru organizarea RENEXPO, când nici un alt eveniment nu va avea loc în paralel. Fiind cea mai bună opţiune, noi (echipa Reeco), împreună cu expozanţii şi partenerii la conferinţe, am decis să schimbăm desfăşurarea RENEXPO între 17-18 noiembrie 2015 şi să reducem târgul de la 3 la 2 zile.

"Sunt sigură că vom face faţă acestei situaţii şi vom oferi o platformă extraordinară tuturor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea sectorului de afaceri pe energie regenerabilă şi eficienţă energetică din România", spune Gabriela Bujeniţă, manager de proiect RENEXPO South-East Europe (Bucureşti).

Despre RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE (Bucureşti):

Din 2008, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE creează în Bucureşti la Sala Palatului, punctul de întâlnire Nr.1 pentru experţi şi persoane cheie pentru transfer de cunoştinţe în domeniu. Este cel mai mare şi important eveniment care revine în fiecare an cu expoziţie, conferinţe specializare, workshop-uri şi evenimente conexe în sectorul energiilor regenerabile şi eficienţei energetice din România. RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE vă ajută să deveniţi independenţi energetic, vă aduce în contact direct cu experţi care ştiu să construiască o centrală de biogaz, este târgul pe hidroenergie al României şi ajută ţara să genereze energie curată pentru o tranziţie către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltării acestui sector.

Despre REECO RO Expoziţii S.R.L. şi REECO Grup:

REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul târgurilor şi conferinţelor internaţionale RENEXPO South-East Europe (Bucureşti) şi ENREG ENERGIA REGENERABILA (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri şi conferinţe din Europa în domeniul energiei regenerabile, eficienţei energetice, eficienţei energetice în construcţii şi renovare. Din 1997 şi până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziţii şi conferinţe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experţi şi la care au participat anual peste 2000 de expozanţi. Portofoliul companiei cuprinde 8 târguri şi 60 de conferinţe organizate anual în Germania şi Europa. REECO are aproximativ 50 de angajaţi în 5 locaţii: Germania, Austria, Polonia, România, Serbia, Boznia şi Herzegovina, iar în 2015 în Muntenegru şi Albania, cu potenţial de extindere în Macedonia şi Croaţia în 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb