Reprezentanta României nu s-a calificat în finala Eurovision 2019

I.I.
Miscellanea / 17 mai 2019

Ester Peony (Sursa foto: Twitter)

Ester Peony (Sursa foto: Twitter)

Reprezentanta României, Ester Peony, nu s-a calificat în finala Eurovision 2019, după cea de-a doua semifinală de joi, printre cei care au trecut de această etapă numărându-se reprezentanţii Olandei şi Rusiei.

Acestora li se alătură reprezentanţii Macedoniei de Nord, Albaniei, Suediei, Azerbaidjanului, Danemarcei, Norvegiei, Elveţiei şi Maltei.

Ordinea intrării în concursul de joi noaptea a fost: Armenia - Srbuk, cu "Walking Out, Irlanda - Sarah McTernan, cu "22", Republica Moldova - Anna Odobescu, cu "Stay", Elveţia - Luca Hanni, cu "She Got Me", Letonia - Carousel, cu "That Night", România - Ester Peony, cu "On A Sunday", Danemarca - Leonora, cu "Love is Forever", Suedia - John Lundvik, cu "Too Late For Love", Austria - PANDA, cu "Limits", Croaţia - Roko, cu "The Dream", Malta - Michela, cu "Chameleon", Lituania - Jurij Veklenko, cu "Run With The Lions", Rusia - Sergey Lazarev, cu "Scream", Albania - Jonida Maliqi, cu "Ktheju tokes", Norvegia - KEiiNO, cu "Spirit in The Sky", Olanda - Duncan Laurence, cu "Arcade", Macedonia de Nord - Tamara Todevska, cu "Proud", Azerbaidjan - Chingiz, cu "Truth".

Finaliştii au fost aleşi în urma voturilor publicului şi juriilor de specialitate.

Calificaţi în finală sunt şi artiştii care au trecut de prima semifinală de marţi, şi anume, reprezentanţii următoarelor ţări: Grecia, Islanda, Australia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Republica Cehă, San Marino şi Slovenia.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Daca am avut un juriu de tot rahatul , la noi in tara, o melodie deosebita a fost rauvoitor eliminata ce sa mai vorbim ? Vedem cine ne conduce. Toate parasutele care canta tot felul de aiureli sunt apreciate atunci vedem ce popor suntem.

    Ca si anul trecut , meritul acestei realizari revine diasporei , care se spune ca e foarte numeroasa , dar si fratilor moldoveni.

    1. Da, asa am fost "crescuti", cu smecheria in sange. Nu conteaza daca melodia este de cacao, ea trebuie sa treaca pentru ca este a noastra (ca si hotia din toate cotloanele tarii - trebuie sa existe pentru ca ma ajuta pe "mine" smecherul roman).

      La Eurovision trebuie sa transmiti ceva pozitiv si in special bucurie. Ai nostrii au venit cu o mina de inmormantare, cu tinuta inchisa la culoare, sobrii spre infricosatori si au transmis teama. Tinuta si atitudinea au fost mult mai bune la presel ectia nationala. Ar trebui ca echipa Eurovision din tara noastra (TVR) sa plece in bloc pentru modul dezastruos in care au transformat interpreta!!! Au facut-o vampir.

      Cu vampirii nu va castiga nimeni niciodata Eurovisionul!!!! 

    Am o intrebare pentru compozitorii romani si in special pentru Moga - Ce faceti, dormitii?

    Este asa de greu sa compuneti o singura data pe an o melodie de Eurovision? 

    Nu stiti cum trebuie sa sune o melodie de Eurovision? 

    Ascultati melodiile care -au clasat pe primele 3 locuri in ultimii 7 ani si veti afla. 

    Adaugati si cateva acorduri de fluier, nai, acordeon sau vioara, mult dinamism si voiosie pe scena si vom castiga Eurovisionul cu o interpreta capabila a cante si sa danseze in acelasi timp 

    Este chiar asa de greu?

    Cu "mortaciuni" nu vom trece nici de caliicari!!! 

    1. Dumneata pe Moga il intrebi ? Cine-i Moga, a lasat vreo urma in cultura muzicala romaneasca ?!!?

      In afara de golanashul nebatut de mic smailei ori de patzachinele cu nuri, scoase pe banda rulanta , toate niste pushlamale, refuzate de catalin botezatu ori de la shushanelele scoase de generatia pro ori de radio zu ?!!? 

      A tunat si s-au adunat la asemenea sindrofii toate mizeriile postdecembriste... 

      Eurovision ul oricum a devenit o cloaca plina de kitchuri de vreo 20 de ani, iar unele tari refuza sa mai participe la asemenea circoteca de cel mai prost gust ! 

      iar muzica romaneasca adevarata e in alta parte , de pilda la trupe cum sunt Byron, Omul cu Sobolani sau Suie Paparude !

      Dar ce pretentii sa avem , cand reperele hipserilor sunt maruta, morar sau latrina voiculesciana radio zu ! 

      Da, de Moga si compozitiile lui nu a auzit nimeni, in schimb trupele Byron si Omul cu sobolani sunt cunoscute in intreaga lume si au concertat in mari localitati precum Dolhasca si Bolintin Deal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb