Reprezentanţii ANAF vor fi audiaţi la Comisia de buget din Camera Deputaţilor

Andrei Stan
Politică / 2 februarie 2016

Reprezentanţii ANAF vor fi audiaţi, peste trei săptămâni, la Comisia de buget, finanţe şi bănci de la Camera Deputaţilor, la propunerea deputatului PNL, Andreea Paul, potrivit unui comunicat de presă.

Andreea Paul a propus astăzi audierea reprezentanţilor ANAF în această comisie.

"Am propus audierea reprezentanţilor ANAF în cadrul Comisiei de buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor cu privire la legislaţia secundară aprobată pentru punerea în aplicare a noului Cod de Procedură Fiscală. Este anormal ca pe fondul relaxării fiscale accentuate să crească povara administrativă ca număr de zile şi de proceduri necesare pentru plata dărilor la stat de către contribuabilii corecţi. Propunerea mea a fost adoptată cu unanimitate de voturi şi va avea loc peste trei săptămâni", spune Andreea Paul în comunicat.

Deputatul PNL precizează că, în următoarea săptămână, vor fi transmise ANAF problemele de fond ridicate pentru dezbatere.

"Le vom solicita răspunsul în scris la ele şi apoi va avea loc, pe data de 23 februarie, dezbaterea tehnică, în comisia de specialitate, cu ANAF, Ministerul Finanţelor Publice şi cu reprezentanţii patronatelor şi ai experţilor de pe piaţă care doresc să ia parte la aceste discuţii", precizează comunicatul.

Deputatul aminteşte că, în ianuarie, a organizat o dezbatere cu contabilii Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România din Satu Mare, care i-au semnalat multe probleme în practică.

"Am primit în audienţă la cabinetul parlamentar reprezentanţii asociaţiilor patronale. Am primit zeci de semnale negative pe mail. Revolta este majoră. Am făcut două interpelări parlamentare ANAF la care am primit răspunsuri detaliate. Le-am făcut publice. Va trebui să găsim împreună calea justă, să armonizăm poziţiile puternic antagonice, în interesul ţării şi al contribuabililor oneşti", mai spune Andreea Paul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb