Reţeaua Vodafone, certificată pentru al treilea an consecutiv drept "Cea mai performantă reţea mobilă din România"

Comunicate de presă / 30 ianuarie 2017

Reţeaua Vodafone, certificată pentru al treilea an consecutiv drept "Cea mai performantă reţea mobilă din România"

Pentru al treilea an consecutiv, reţeaua Vodafone România a primit certificarea "Best in Test", care atestă cea mai bună performanţă a serviciilor de date şi voce mobile din România

Testarea tuturor reţelelor mobile din România a fost efectuată de către auditorul independent P3 communications în perioada noiembrie- decembrie 2016, în mai multe oraşe, localităţi rurale şi pe drumurile de legătură dintre acestea, traseul fiind selectat în mod independent de către P3 communications

Această noua certificare "Best in Test" confirmă strategia Vodafone România de a oferi utilizatorilor săi cea mai bună experienţă prin intermediul reţelei Supernet 4G+

Bucureşti, 30 ianuarie 2017 - Reţeaua Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă reţea mobilă din România pentru al treilea an consecutiv, obţinând cel mai mare punctaj total pentru calitatea şi performanţa serviciilor sale de date şi voce mobilă, în urma testării tuturor reţelelor mobile din România de către auditorul independent P3 communications, în perioada noiembrie - decembrie 2016.

"Această noua certificare Best in Test acordată de către auditorul independent P3 communications confirmă încă o dată faptul că utilizatorii noştri beneficiază de o reţea mobilă superioară în România, care le permite să comunice şi să se bucure de programe de divertisment pe mobil oricând şi oriunde doresc. Reţeaua Supernet 4G+ continuă să ofere utilizatorilor noştri cea mai bună experienţă de voce şi de date mobile", a declarat Ravinder Takkar, Preşedinte & CEO, Vodafone România.

În comparaţie cu alte reţele mobile din România, măsurătorile efectuate arată că reţeaua Vodafone România a obţinut certificatul "Best in Test" în campania "Mobile Benchmark Romania" desfăşurată de către auditorul independent P3 communications în perioada 5 noiembrie-12 decembrie 2016.

Campania de testare comparativă a reţelelor s-a desfăşurat pe întreg teritoriul României, în mai multe oraşe mari şi mici, în localităţi rurale şi pe drumurile de legătură dintre acestea. Printre localităţile selectate în mod independent de către P3 communications se află Aiud, Avrig, Babadag, Braşov, Brăila, Bucureşti, Botoşani, Caransebeş, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Gura Humorului, Feteşti, Hârlău, Iaşi, Lugoj, Ovidiu, Piteşti, Slatina, Tecuci, Timişoara, Târgu Frumos.

Metodologia de testare este actualizată anual de către P3 communications, pentru a reflecta aşteptările tot mai mari ale clienţilor şi disponibilitatea celor mai noi tehnologii mobile din ţara respectivă, precum şi pentru a testa reţelele mobile la capacitatea lor maximă. P3 communications stabileşte traseele de testare în mod independent şi aleatoriu în fiecare an, fără a le comunica în prealabil operatorilor de telefonie mobilă, pentru a asigura obiectivitatea şi acurateţea rezultatelor finale şi a reflecta experienţa reală a clienţilor care folosesc reţelele furnizorilor de servicii de date şi de telefonie mobilă.

P3 communications, care are sediul în Germania, este lider de piaţă în rândul companiilor care oferă servicii de consultanţă tehnică, de inginerie şi de testare. P3 communications face parte din grupul P3, care are 3.500 de angajaţi în întreaga lume şi a înregistrat o cifră de afaceri de peste 350 de milioane de euro în 2016. Compania oferă un portofoliu larg de servicii independente de consultanţă tehnică şi de management, incluzând servicii de planificare a reţelei, de inginerie, optimizare end-to-end, securitate, testare QoS şi QoE, benchmarking internaţional şi de testare şi acceptare a dispozitivelor. Clienţii P3 communications includ operatori de reţele, producători de echipamente şi producători de terminale.

Vodafone România a lansat Supernet 4G+ în septembrie 2016, care oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experienţă video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior şi securitate sporită, precum şi cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reşedinţe de judeţe, în Bucureşti şi în alte 330 de localităţi.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 septembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb