REVISTA PRESEI 14.12.2018

A.I.
Revista Presei / 14 decembrie 2018

REVISTA PRESEI 14.12.2018

Adevărul

Klaus Iohannis, despre moţiunea de cenzură: "Ar fi ciudat ca Opoziţia să renunţe la ea". Ce spune despre importanţa momentului ales

Publicaţia Adevărul relatează că preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că ar fi fost ciudat ca partidele din opoziţie să nu depună o moţiune de cenzură şi că va fi un test important atât pentru contestatarii Guvernului DĂncilă, cât şi pentru echipa PSD-ALDE

Ulterior, preşedintele României a subliniat că nu vrea să mai intre în detalii despre problemele din plan intern, fiind mai preocupat de discuţiile referitoare la preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Bancherul

Libra Bank, amendata de ANSPDCP pentru raportarea ilegala a clientilor la Biroul de Credit

Publicaţia Bancherul notează că

Libra Internet Bank a fost amendata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru ca a raportat mai multi clienti la Biroul de Credit, cu incalcarea legii.

Mai exact, banca si-a raportat clientii inainte ca acestia sa aiba restante de 30 de zile la achitarea ratelor la credite si fara sa-i anunte cu cel putin 15 zile inainte de a fi raportati la Biroul de Credit.

Libra Internet Bank a contestat in instanta decizia ANSPDCP, insa judecatorii au respins definitiv actiunea bancii, astfel ca aceasta va trebui sa achite amenda si sa stearga datele clientilor din Biroul de Credit.

Naţional

Lideri politici, "sifoane" la "Doi s'un sfert"!

Publicaţia Ziarul Naţional informează că daca tot se fac ca respecta indicatiile primite de la partenerii straini de a nu-si mai spala rufele in public, servicile secrete par sa fi gasit o alta modalitate de a purta acest nou razboi "de catifea". Astfel ca, in ultimele zile la varful sistemului a inceput sa vuiasca informatia "strict confidentiala" cum ca in "portofoliul" de "surse autorizate informative" ale actualei Directii Generale de Protectie Interna s-ar afla cateva nume grele de lideri politici care, de-a lungul vremurilor ar fi colaborat indeaproape cu "Doi s'un sfert", serviciul secret al Ministerului de Interne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb