REVISTA PRESEI 6.09.2018

A.M.
Revista Presei / 6 septembrie 2018

REVISTA PRESEI 6.09.2018

Adevărul

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informaţii certe că mă spionează. A pus oameni să-mi supravegheze casa

Publicaţia Adevărul despre noul atac a lui Dragnea: "Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea că o spionează, atât la serviciu, cât şi acasă. "Or fi tot oameni de la Carmen Dan?", se întreabă Firea. Cât despre ordonanţa de amnistie şi graţiere, despre care se vehiculează că ar fi pregătită la Guvern, Firea spune că o susţine, dar cu condiţia să fie legală şi dezbătută anterior în conducerea PSD".

Firea a declarat că: "Nu mi-a fost uşor. Sunt un om loial, de principiu, încurajez dialogul, las de la mine de dragul unei relaţii bune cu oricine, nu doar în politică. Mi-am pus întrebări, m-am rugat - sper să nu fiu ironizată pentru această mărturisire. Am avut mari emoţii dacă trebuie sau nu să spun adevărul. În ultimele zile m-am eliberat de posibile regrete. După CEX-ul de la Neptun am plecat de acolo cu regretul că poate am supărat pe cineva pe nedrept. M-am aşteptat ca domnul Dragnea să mă caute, să mă invite la o discuţie, pentru că a fost un dialog al surzilor în CEX".

Bancherul

FNGCIMM a fost transformat, in mod gresit, dintr-un fond de garantare a creditelor pentru firme intr-unul pentru Programul Prima Casa

Publicaţia Bancherul, este de părere că FNGCIMM a fost transformat, in mod gresit: "Fondul de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) este, de fapt, un fond de garantare de către stat a creditelor imobiliare Prima Casa, în condiţiile în care valoarea garanţiilor pentru aceste credite reprezintă 83% din totalul garanţiilor acordate de fond.

Asta în condiţiile în care statul nu a renunţat la programul Prima Casa, deşi acesta a fost gândit doar pentru perioada de criza, iar in ultimii 2-3 ani cererea de credite imobiliare standard a crescut, pe fondul avansului economiei şi a veniturilor populaţiei, dar şi a scaderii substantiale a dobanzilor şi a excesului de lichiditati din piaţa bancară, care a permis băncilor sa acorde tot mai multe credite, fara a avea nevoie de sprijinul statului".

Cotidianul

Eduard Hellvig, omul inventat de Soros, joacă acum rolul vieţii sale

Publicaţia Cotidianul despre rolul lui Eduard Hellvig: "Citesc şi ascult amuzat toate opiniile unor vectori de imagine din spaţiul public despre Eduard Hellvig, şeful SRI. Aproape toţi analiştii intră în tiparul "gudurării", trecînd în dreptul realizărilor lui Hellvig lucruri care nu-i aparţin, pe care le-a făcut formal pentru că altcineva le-a impus din obligaţii care-l depăşesc pe şeful SRI."

De asemenea publicaţia mai susţine că: "Nu cred că există cineva care să ne contrazică dacă spunem că obiectivul principal al SRI este acum pregătirea alegerilor prezidenţiale din anul 2019, mai ales după ce actualul preşedinte Klaus Iohannis şi-a anunţat deja intenţia de a candida. Spre deosebire de partidele politice, care cred că alegerile se cîştigă în campania electorală, serviciile secrete ştiu că totul se decide cu mult timp înainte şi acţionează în consecinţă".

National

Surprize, surprize! Cine va fi seful DNA ales de Tudorel Toader?

Publicaţia "National", susţine că Tudorel Toader va anunţa astăzi pe cine a ales sa preia funcţia de procuror general DNA.

"Anca Jurma, sefa interimara de la DNA, lasata in urma de Laura Codruta Kovesi, la propunerea procurorului general Augustin Lazar, isi face bagajele. Cu dosare ascunse in valiza sau fara, Anca Jurma va trebui sa plece, dupa o nominalizare de interimar in care nu a facut nimic concret, doar a suplinit postul, incasand leafa de sef a Laurei Codruta Kovesi. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, va anunta, astazi, pe site-ul oficial al insitutiei pe cine a ales sa preia acesta functie importanta, procurorul general al Departamentului National Anticoruptie".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Oricare cu ,, OMUL LUI " și ST. PARALUL al lui ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb