REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 04.07.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 4 iulie 2012

FINANCIAL TIMES

JPMorgan, într-o anchetă pe piaţa electricităţii din SUA

Autoritatea de reglementare a sectorului electricităţii din SUA a somat JPMorgan Chase, de două ori în ultimele trei luni, în condiţiile în care investighează dacă banca a manipulat pieţele de profil din California şi regiunea Midwest.

Comisia Federală de Reglementare a Energiei a dezvăluit ancheta în documentele depuse luni în instanţă, artând că practicile băncii ar fi umflat costul energiei electrice cu cel puţin 73 de milioane de dolari.

Preţul petrolului Brent urcă la peste 100 de dolari/baril

Preţul petrolului Brent a crescut ieri, pentru prima dată în ultimele trei săptămâni, peste pragul de 100 de dolari/baril, pe fondul tensiunilor privind Iranul şi al unei greve a lucrătorilor norvegieni din domeniu.

La ICE Londra, preţul petrolului Brent cu livrare în august a urcat, ieri după amiază, la 101,58 dolari/baril, după care a revenit la 100,58 dolari/baril, nivel cu 3,24 dolari mai mare decât în ziua precedentă.

Poliţia cercetează locuinţa şi birourile lui Sarkozy

Poliţia franceză a efectuat, ieri, raiduri la locuinţa din Paris şi birourile fostului preşedinte Nicolas Sarkozy, în cadrul unei investigaţii privind o presupusă finanţare ilicită a campaniei sale electorale.

WALL STREET JOURNAL

Vânzări solide în sectorul auto din SUA, în iunie

Preţurile stabile de pe piaţa benzinei şi accesul sporit la credite au făcut ca americanii să cumpere mai multe maşini luna trecută, astfel că volumul livrărilor de profiil a sporit cu 20%, potrivit Autodata Corp.

Virgin America are pierderi de 76 milioane de dolari

Compania aeriană Virgin America a avut pierderi de 76 de milioane de dolari în primul trimestru din 2012, însă conducerea acesteia nu renunţă la ideea listării.

Spania: Ajutorul financiar ar putea ajunge direct la bănci

Termenii finali ai acordului de împrumut în sumă de 100 de miliarde euro pe care îl va acorda Uniunea Europeană sectorului bancar al Spaniei va permite, probabil, transmiterea banilor direct către instituţiile financiare, conform ministrului Finanţelor de la Madrid, Luis de Guindos.

NEW YORK TIMES

FMI reduce estimările privind avansul economiei SUA

Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi-a redus, ieri, estimările privind expansiunea economiei SUA în 2012 şi 2013, îndemnând totodată responsabilii americani să facă mai mult pentru susţinerea sectorului imobiliar.

FMI anticipează că economia americană va creşte cu 2% în 2012 şi cu 2,25% în 2013, în timp ce, în aprilie, estima că avansul va fi de 2,1% anul acesta şi de 2,4% anul viitor.

Manchester United se va lista

Clubul de fotbal Manchester United a depus documentele pentru lansarea ofertei publice iniţiale pe piaţa din SUA, urmărind să obţină 100 de milioane de dolari din listare.

Europa are obiecţii în privinţa achiziţiei EMI de către Universal

Comisia Europeană a informat că planul de achiziţie a EMI Music de către Universal Music Group ar putea afecta în mod semnificativ concurenţa în industria caselor de discuri, indicând că Universal ar putea fi nevoită să facă unele concesii substanţiale ca să obţină avizul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb