REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 05.08.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 5 august 2014

FINANCIAL TIMES

AIG, la un acord amiabil în justiţie de 960 milioane dolari

AIG a fost de acord să plătească 960 de milioane de dolari pentru soluţionarea amiabilă a unui proces intentat de un acţionar care a cerut despăgubiri pentru prăbuşirea valorii companiei de asigurări când aceasta a fost salvată de guvernul american, în 2008.

LinkedIn plăteşte aproape 6 milioane de dolari pentru încălcarea normelor muncii

Reţeaua de socializare profesională LinkedIn a fost de acord să plătească aproape 6 milioane de dolari în salarii şi daune după o anchetă ce a constatat că aceasta nu a reuşit să ţină seama de toate orele lucrate de angajaţii săi.

Roche preia Santaris

Roche va cumpăra Santaris Pharma într-o tranzacţie de 450 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai recentă afacere a grupului farmaceutic elveţian.

WALL STREET JOURNAL

Credit Agricole, afectată de problemele din Portugualia

Credit Agricole SA din Franţa a raportat scăderea profitului său net în trimestrul al doilea, banca fiind afectată de criza Banco Espirito Santo SA din Portugalia, din care deţine 14,6%. Câştigul net al băncii a atins 17 milioane de euro (22,8 milioane de dolari) în cele trei luni încheiate în iunie, comparativ cu 698 milioane de euro în urmă cu un an.

Telefonica oferă 8,99 miliarde euro pentru GVT

Telefonica SA din Spania oferă 6,7 miliarde euro (8,99 miliarde dolari) în numerar şi acţiuni pentru divizia braziliană a Vivendi SA, GVT, urmărind astfel să creeze cel mai mare operator telecom din Brazilia.

BMW şi-a majorat profitul

BMW AG a raportat o creştere neaşteptată a profitului său în trimestrul al doilea, pe fondul îmbunătăţirii vânzărilor sale, compania germană beneficiind de cererea solidă din Asia. Profitul net al BMW a crescut cu 27%, la 1,77 miliarde euro, iar vânzările - cu 1,8%, la 19,91 miliarde euro.

NEW YORK TIMES

Creşte profitul Toyota

Toyota Motor Corp. din Japonia anunţă creşterea cu 4,4% a câştigurilor sale operaţionale în intervalul aprilie-iunie, în baza cererii de SUV-uri şi camionete pe piaţa din SUA. Toyota a avut un profit operaţional de 692,7 miliarde yeni (4 miliarde lire sterline).

Furnizorul chinez al Samsung îşi reia operaţiunile cu Samsung

O subsidiară din China a Shinyang Engineering Co. Ltd. îşi va relua astăzi operaţiunile de livrare a componentelor către Samsung Electronics Co. Ltd., anunţă un oficial Shinyang, la mai puţin de o lună după ce relaţiile dintre companii au fost suspendate din cauză că furnizorul a fost acuzat că are angajaţi minori.

BlackBerry a încheiat procesul de restructurare

BlackBerry Ltd. a finalizat un proces dur de restructurare, conform unei note interne către angajaţi, văzută de Reuters.

"Am încheiat procesul de notificare privind restructurarea, iar reducerea de personal care a început în urmă cu trei ani este acum, lăsată în urmă", potrivit notei menţionate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb