REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 20.06.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 20 iunie 2014

FINANCIAL TIMES

Lloyds creşte oferta publică a TSB

Lloyds Banking Group a crescut la aproape 40% numărul de acţiuni ale diviziei TSB pe care le vinde în cadrul ofertei publice iniţiale, ca răspuns la cererea peste aşteptări venită din partea investitorilor. Banca britanică vinde un pachet de 38,5% din TSB, faţă de 27,5%, cât plănuia iniţial.

Deutsche Bank, avertizată în privinţa tranzacţiilor cu materii prime

Autoritatea de reglementare financiară din Germania a îndemnat Deutsche Bank să facă mai mult pentru a se asigura că preţurile materiilor prime nu pot fi manipulate de traderii săi, acesta fiind cel mai recent semn potrivit căruia autorităţile cred că unele dintre cele mai mari pieţe financiare din lume sunt încă deschise abuzurilor, spun surse apropiate situaţiei.

GE revizuieşte oferta Alstom

General Electric (GE) din SUA a revizuit oferta pentru grupul industrial francez Alstom, într-o încercare de a calma preocupările guvernului de la Paris, dar şi pentru a da o lovitură ofertei rivale lansate de Siemens şi Mitsubishi Heavy Industries. Conform noii propuneri, GE şi Alstom vor crea un joint-venture (50-50%) prin combinarea activelor din sectorul reţelelor de electricitate şi unul care să includă activele Alstom de energie regenerabilă.

WALL STREET JOURNAL

BlackBerry anunţă un profit neaşteptat

Planul BlackBerry Ltd. de a lansa noi smartphone-uri şi un software updatat pentru telefoanele mobile se derulează conform calendarului, în condiţiile în care compania a raportat un profit neaşteptat, ca urmare a reducerii cheltuielilor. În primul trimestru din anul fiscal 2015, compania a obţinut un câştig de 23 milioane de dolari, faţă de pierderea de 423 milioane de dolari consemnată în cele trei luni precedente.

Poliţia din Belgia investighează un director UBS pentru fraudă fiscală

Poliţia din Belgia l-a reţinut, ieri, pe Marcel Brühwiler, şeful diviziei lcoale a gigantului bancar elveţian UBS AG, în baza suspiciunilor potrivit cărora acesta şi banca au ajutat belgienii bogaţi să se sustragă de la plata unor impozite de miliarde de euro.

NEW YORK TIMES

FMI: "Europa trebuie să analizeze achiziţia de obligaţiuni"

Fondul Monetar Internaţional (FMI) consideră că, în situaţia în care inflaţia continuă să scadă, banca centrală a zonei euro ar putea face mai mult pentru înviorarea economiei, prin achiziţia de bonduri guvernamentale şi alte active financiare.

Siemens şi Mitsubishi Heavy cresc oferta pentru Alstom

Siemens şi Mitsubishi Heavy au majorat componenta de numerar din oferta lor pentru Alstom, compania industrială franceză aflată în centrul unei lupte de preluare duse cu General Electric. Noua propunere creşte componenta de numerar la 8,2 miliarde euro, de la 7 miliarde euro, evaluând divizia energetică a Alstom la 14,6 miliarde euro, de la 14,2 miliarde euro.

Cresc vânzările Debenhams

Debenhams, al doilea mare lanţ britanic de magazine, şi-a majorat vânzările: +0,7% în cele 14 săptămâni încheiate în 7 iunie, în cazul centrelor comerciale deschise cu mai bine de un an în urmă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb