REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 20.09.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 20 septembrie 2012

FINANCIAL TIMES

Fuziunea BAE-EADS, pe agenda întrunirii Hollande - Merkel

François Hollande şi Angela Merkel vor încerca, în cadrul unei reuniuni care va avea loc sâmbătă, să convină asupra unei poziţii comune în privinţa posibilei fuziuni de 35 miliarde euro pe care o plănuiesc de EADS şi BAE Systems, cu scopul de a crea cea mai mare companie aerospaţială şi de apărare din lume.

Rosneft vrea o tranzacţie în numerar şi acţiuni cu BP

Compania petrolieră Rosneft din Rusia caută o finanţare de 15 miliarde dolari pentru o potenţială preluare a 50% din societatea mixtă TNK-BP, spun surse apropiate situaţiei. Grupul petrolier britanic este blocat în discuţii cu arât cu Rosneft, cât şi cu partenerii săi ruşi, în condiţiile în care urmăreşte să iasă din TNK-BP.

Preşedintele Intel China părăseşte compania

Compania americană Intel a anunţat pensionarea unuia dintre executivii săi, Sean Maloney, care a fost preşedinte al diviziei din China. Maloney, în vârstă de 56 de ani, va demisiona în luna ianuarie, după 30 de ani în fruntea celui mai mare producător mondial de cipuri.

WALL STREET JOURNAL

Bank of America accelerează disponibilizările

Bank of America Corp. îşi accelerează planul amplu de reducere a costurilor, stabilind un obiectiv de reducere a 16.000 de locuri de muncă până la finele anului.

Universal va obţine aprobarea pentru afacerea cu EMI

După luni de negocieri, autorităţile de reglementare ale Uniunii Europene sunt hotărâte să aprobe, vineri, preluarea, de către Universal Music Group., pe 1,9 miliarde dolari, a casei de înregistrări aparţinând companiei britanice EMI Group Ltd., conform unor surse apropiate situaţiei. Acestea spun că aprobarea va fi supusă unor condiţii.

Profitul General Mills, impulsionat de achiziţii

Profitul înregistrat de General Mills Inc. din SUA în primul trimestru fiscal al crescut cu 35%, la 548,9 milioane de dolari, în baza achiziţiilor.

NEW YORK TIMES

Deutsche Bank vinde BHF către Kleinwort Benson

Deutsche Bank a convenit vânzarea diviziei BHF-Bank către Kleinwort Benson Group, entitate aparţinând RHJ International, pentru 384 milioane de euro în numerar.

Vânzările Imperial Tobacco, alimentate de preţurile mari

Preţurile mari au susţinut creşterea vânzărilor anuale ale producătorului de ţigări Imperial Tobacco, al patrulea din lume, compensând declinul livrărilor din ţările afectate de recesiune, precum Spania. Grupul britanic, care vinde peste 340 de miliarde de ţigări anual, anticipează că vânzările sale au sporit cu 4% în anul fiscal care se încheie în septembrie.

Peugeot poartă negocieri pentru vânzarea diviziei de logistică

Producătorul auto francez PSA Peugeot Citroen poartă negocieri exclusive cu societatea de căi ferate din Rusia, controlată de stat, pentru vânzarea a 75% din divizia de logistică Gefco, pe 800 de milioane de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb